Sadržaj vijesti

Nećete vjerovati priči iza prve tetovaže Jokera Joaquina Phoenixa

Iako Joaquin Phoenix nipošto nije novo lice u Hollywoodu, tek je počeo igrati DC'omiljeni negativac, Joker. Mnogi su slavni glumci preuzeli ovu ulogu i učinili je svojom, posljednji put Heath Ledger i Jared Leto. I što je Ledgeru, Letu i Phoenixu zajedničko osim ovog lika? Pa svi imaju tetovaže!

Snimka zaslona-2018-09-21-u-1.29.09-PM

Da'U redu, novi Joker ima tetovažu za koju možda ne znate, a priča iza toga je doista nešto drugo. U pitanju je tetovaža nesavršen krug s unutarnje strane Phoenixa's lijevog bicepsa, koji je prema članku iz 2008. godine Blog Infinite Tattoos, napisana je tijekom talijanskog tjedna mode.

“Bila sam u Firenci i upravo smo bili na tjednu mode u Milanu. Svi su imali te galske simbole o mudrosti, takve stvari. ”

“Uvijek sam sanjao o tetoviranju, ali nisam želio da to bude moderan simbol. Pa sam rekao: ‘Hajde da napravimo tetovažu‘ ništa ’.” Zato imam ovaj loše nacrtan krug. ”

“Pakleno je boljelo, a postojao je i problem s jezičnom barijerom.”

joaquitattoo

Što mislite o priči iza Joaquina Phoenixa's tetovaža? Što ste mislili o Jokeru? Recite nam svoje mišljenje o ovoj priči u odjeljku komentara.

joker-2019