Sadržaj vijesti

Miley Cyrus tetovažu ‘Pussy’ napravio NYC’s Bang Bang

Iako je možda započela u Hollywoodu kao škripava Disneyjeva zvijezda, Miley Cyrus se s godinama razvila u zreliju i tetoviranu glazbenu umjetnicu. Cyrus je pomogao u pokretanju male ludorije tetovaža i postavio umjetnike poput Dr Wooa ili Bang Banga na kartu, prikupivši na desetke i desetke tinte veličine pinte. Međutim, posljednjih godinu dana Cyrus se odmorila od stolice za tetoviranje, a mi nismo'do sinoć nisam čuo ažuriranja o novoj tinti.

Snimka zaslona 2019. 01. 22. 2019 u 11.59.31

Sinoć je Cyrus prijavio talente NYC -a'Premijerna slavna umjetnica tetovaža Bang Bang stvorila je potpuno novi dizajn lijevog gležnja. U prošlosti je Cyrus zakoračio u Bang Bang'stolica prije, ponajviše za mali mjesec i čitanje scenarija "Volim tvoj mozak."

Snimka zaslona 2019. 01. 22. 2019 u 11.59.14

Ovaj put, Cyrus se odlučila za tetovažu na lijevom gležnju i odabrala vrlo iznenađujuću riječ. U videu objavljenom na stranici Bang Bang's Instagram priče, otkriveno je da je Cyrus dobio riječ 'Maca' tetovirana elegantnim scenarijem, a obožavatelji su bili uzbuđeni što su vidjeli novo izdanje njezine kolekcije.

Snimak ekrana 22. januara 2019. u 12.00.41

Žiri još uvijek ne zna o značaju Cyrusa's nova tetovaža, međutim, mi'sigurna si da je ona'O značenju ću razgovarati sljedećih dana. Što mislite o njezinoj potpuno novoj tetovaži? Jeste li iznenađeni što je Cyrus dobio riječ 'Maca' tetovirana na tijelu zauvijek? Javite nam svoja razmišljanja, mišljenja i pitanja o ovoj priči u odjeljku za komentare na Facebooku.

Snimak ekrana 22. januara 2019. u 12.00.49