Sadržaj vijesti

Konačno su se srela braća koja su se rastala pri rođenju kako bi otkrila da su oboje prekriveni tetovažama

Jason Greathouse, flebotomist koji je pomogao da se san od 9-godišnjaka da postane umjetnik tetovaža ostvari, dijeli još jednu nevjerojatnu priču o tetovažama. Greathouse je dan na usvajanje, sastao se sa svojom braćom dva puta u razdoblju od 30 godina; jednom u srednjoj školi i jednom kad im je majka umirala. “Osjećala sam da je moram vidjeti i dati joj do znanja da nemam nikakvih teških osjećaja. Kad je ležala tamo spremna na smrt, pogledala me i nazvala imenom po rođenju koje mi je dala. Dan kasnije je prošla, ali za dva brata koji nisu znali ništa jedno o drugome, toliko smo slični na toliko načina ”, rekla je Greathouse. Ove sličnosti između Greathousea i njegovog brata, Mikea Delorenza, uključuju pokrivanje body artom.

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

44-godišnjakinja je usvojena od roditelja, Rogera i Kathy Greathouse, predana na usvajanje. “U to vrijeme nisu mogli imati djecu, a jednog dana k njima je došao njihov bliski prijatelj i rekao im da njena sestra daje svog trećeg sina na usvajanje. Roger i Kathy bili su izuzetno sretni i bili su uzbuđeni što su napokon dobili dijete ”, rekla je Greathouse.

S 10 godina, Greathouseu je rečeno da je posvojen i da ima dva starija brata, Buddyja (najstarijeg) i Mikea (srednje dijete.) Dok su Roger i Kathy govorili Jasonu da ako ikada želi vidjeti svoju braću, oni dogovorio bi njihov susret. “Iskoristio sam priliku da prvi put upoznam svoju braću, bio sam uzbuđen što sam znao da imam dva starija brata praktički u istom gradu. Sjećam se da sam se družio i razgovarao u njihovoj sobi i to je bilo to sljedećih sedam godina ”, rekao je.

Greathouse kaže da je usvajanje za njega “ostavilo prazninu”. “Predugo sam čekao da saznam podatke o svom porijeklu, imao sam dosta tučnjava zbog udomljavanja, zajedno s crvenom kosom”, dodao je.

Nakon što su se Greathouseovi roditelji razveli kad je imao 13 godina, Kathy je preselila njihovu obitelj u Arizonu. Kad je Greathouse imao 17 godina, vratio se u posjet Rogeru i htio se sastati sa svojom braćom. “Otišli smo na ručak i dobro se proveli”, rekao je. “Činilo se da smo Mike i ja to postigli bolje od starijeg brata, Buddy.”

Dječaci su odlučili upoznati svoju biološku majku. “Bilo je to kao da upoznaš svog prijatelja'mama prvi put. Razgovarali smo i to je bilo to; nas troje braće snimili smo neke fotografije i krenuli svojim putem sljedećih 16 godina ”, rekao je.

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

Zatim je Greathouse od tete u Pennsylvaniji dobio vijest da njegovoj biološkoj majci nije dobro. “Znala sam u svom srcu da moram biti tu za svoju braću i odati poštovanje i dati do znanja svojoj rođenoj mami da nemam nikakvih osjećaja prema njoj”, rekla je Greathouse. “Sjećam se da sam, kad sam stigao u bolnicu, otišao u njenu sobu i stao kraj nje dok me je gledala. S vrlo malo snage nazvala me rodnim imenom i vrlo tiho rekla da je to David Allen. Ostao sam malo s njom, molio se s njom i otišao na jedan dan. ”

U to vrijeme nitko nije rekao njegovu bratu Mikeu da je u gradu. Kad je Greathouse dobio njegov broj da ga nazove, Jason je bio uzbuđen što je čuo da Metallica počinje svirati kao melodija zvona. „Kad sam nazvao i čuo„ molim vas uživajte u melodiji zvona dok dođe do vaše zabave “, bio sam kao, 'dovraga da, imamo isti ukus u glazbi,'" On je rekao.

Metallica će kasnije biti prvi zajednički koncert Mikea i Jasona.

Greathouse je nastavio: „Odlučili smo se sutradan naći u bolnici, a ja sam ušao ne samo da vidim brata, već i svoje dvije nećakinje, nećaka i šogoricu. Sjećam se da su imali igru ​​Steelersa na TV -u i da smo se povezali i provodili vrijeme tamo s mamom. Te smo noći Mike i ja izašli provesti vrijeme zajedno u lokalni bar. ”

Sljedećeg dana Greathouse je morao letjeti natrag u Arizonu. Kad je izašao iz aviona, na njegovu je telefonu od Mikea dobila poruku s objašnjenjem da je njihova majka preminula. “Osjećam u srcu da je morala vidjeti sve svoje dječake prije nego što je otišla”, rekla je Greathouse.

Mike je odlučio započeti novi život u Arizoni i upoznati svog mlađeg brata.

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

“Naša je veza bila težak početak, nismo'ne poznajemo se's čudima ili onim što nas je natjeralo da otkucamo. Puno smo se tulumarili … puno mislim. Bili bismo budni do sitnih sati ujutro; piju, smiju se, pivuju i pišu jedni drugima “, rekla je Greathouse. “Pretpostavljam da smo na taj način nadoknađivali gluposti koje braća rade, ali bili smo odrasli ljudi koji ovo radimo.”

Trenutno je veza Mikea i Jasona, kako Greathouse kaže, “zlatna”. Dodaje: “I dalje se smijemo i nastavljamo bez toliko pića i pikada. Zajedno uživamo u golfu iako smo obojica sranje … Mike više od mene, ali odlično se provodimo. ”

Dok tetovirana braća zasad nemaju odgovarajuću tintu, Greathouse kaže da bi želio dobiti datum kad su se ponovno okupili jer su na njima tetovirali braću. 

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea

Fotografija ljubaznošću Jasona Greathousea