Sadržaj vijesti

Je li Ariana Grande pogrešno napisala svoju tetovažu na dlanu?

18. siječnja 2019. Ariana Grande objavila je drugi singl sa svog nadolazećeg studijskog albuma, "7 prstenova." Pjesma je raspravljala o njezinom prekidu s komičarom SNL -a Peteom Davidsonom i debitirala je na prvom mjestu u 15 zemalja. Spot je objavljen istog dana i trenutno ima 100 milijuna pregleda.

ariana-grande-prstenovi

U čast svog novog singla, Grande je odlučila svratiti u privatni studio Kanea Navasarda, tetovaža iz Los Angelesa koji je pjevačici već napisao mastilo's Eevee komad ranije ovog mjeseca. I Grande i Navasard sinoć su tetovažu objavili na svojim Instagram stranicama, dijeleći obostrano uzbuđenje zbog dizajna kanji dlana.

Snimak ekrana 30. 1. 2019. u 11.17.53

Međutim, obožavatelji su brzo primijetili da je tetovaža pogrešno prevedena. Grande je namjeravao djelo pročitati "Sedam prstenova" na japanskom, nakon njene hit pjesme. Međutim, njezini obožavatelji brzo su istaknuli da je tetovaža zapravo glasila BBQ Grill.

640x640_rect_33902369

Nakon što su obožavatelji ukazali na pogrešku, Grande je uklonila objavu sa svog Instagrama, a još nije komentirala tetovažu. Međutim, na njezinu sreću, tetovaže na dlanu blijede iznimno brzo zbog kože jedinstvene teksture. 

Snimak ekrana 30. 1. 2019. u 11.18.36

Sljedeći put svakako triput provjerite prijevod prije nego se tetovirate na drugom jeziku. Pogotovo ako ti'slavna ličnost velikog imena sa stotinama milijuna očiju uprtih u vas. Što mislite o Grandeu'pogrešno prevedena tetovaža? Javite nam svoja razmišljanja, mišljenja i pitanja o ovoj priči u odjeljku za komentare na Facebooku.