Sadržaj vijesti

Hailey Bieber upravo je dobila tetovažu na ključnoj kosti

Justin Bieber ima grešku tetovaže i to'Činilo se da se s obrisao na njegovu suprugu Hailey Bieber. Tijekom godina, Justin Bieber je uvećavao svoju kolekciju tetovaža velikim i impresivnim djelima, surađujući sa slavnim umjetnicima kao što su Bang Bang, Romeo Lacoste i Jonboy. Njegova nova žena Hailey, rođena Baldwin, i sama ima brojne tetovaže, iako radije drži tintu sitnom i suptilnom.

Ovaj tjedan, tetovaža slavnih NYC -a Jonboy, koja je prethodno napisala mastilo Billie Eilish i Kendall Jenner, otišla je na Instagram kako bi pokazala fotografiju Hailey'najnovija tetovaža. Tetovaža, malo i nježno srce na Hailey'Ključna kost, podudara se s mnogim njezinim postojećim komadima za koje je gotovo potreban mikroskop. Međutim, mi'zadnji ste koji su nekome sudili's izbor tetovaža i tamo'mjesto za sve tetovaže u ovoj industriji, i velike i male.

Što mislite o Hailey Bieber'najnovija tetovaža? Biste li dobili mikro tetovažu? Javite nam svoja razmišljanja, mišljenja i pitanja o ovoj priči u odjeljku za komentare.