Sadržaj vijesti

Frank Sinatra danas bi imao 104 godine

Jedan od najboljih načina proslave Božića je s Frankom Sinatrom, a jedan od najboljih načina za slavlje Franka Sinatre'rođendan ima s portretnom tetovažom lošeg dječaka iz OG -a.

Sinatra se voli iz nekoliko razloga, a prvi je očito njegova glazba. Njegov glatki jazz bio je najraniji takve vrste, pa je čak postao i jedan od najpopularnijih božićnih napjeva, uključujući i osnovne "Neka vam je sretan Božić." Sinatra je obožavan jer je bio privlačan, glazbeno nadaren, loš dječak i aktivist- i on'toliko je voljen da ga ljudi tetoviraju do danas. 

Sinatru je na kraju FBI optužio za organizirani kriminal i izbjegavanje nacrta, a njegova hitac postao je zloglasan. Uhićen je zbog zločina preljuba i zavođenja, no na kraju su sve optužbe odbačene ostavljajući Sinatru samo sa seksi snimkom. 

Sinatra je za života bio veliki aktivist za građanska prava, što je još jedan razlog zašto mu se i dalje toliko dive. Često bi se pobrinuo da pripiše sve crne umjetnike koje je inspirirao ili volio slušati, a iznimno ga je podržao Židovski uzroci za vrijeme holokausta. 

Koja vam je Sinatra tetovaža najdraža?