Sadržaj vijesti

Billie Eilish ima tajnu tetovažu

Svake godine, u posljednje četiri godine, Billie Eilish je dala isti intervju za Vanity Fair. Sve je počelo 2017., kada je pjevač imao samo 15 godina i imao je samo nekoliko stotina tisuća pratitelja. Danas, ona'jedan je od najvećih izvođača na planeti i napravio je veliki odjek na dodjeli Grammyja 2020. godine kada je kući odnijela pet nagrada (uključujući najboljeg novog izvođača, album godine, rekord godine i pjesmu godine).

U ovoj godini'U intervjuu, Eilish je razmišljala o tome koliko je daleko'došla je i kako joj je do sada prošla 2020. Napominje da joj je svijet preokrenula pandemija COVID-19, jer je morala otkazati svoju svjetsku turneju, no imala je iznimnu sreću u usporedbi s mnogima diljem svijeta. Zatim je usred svog intervjua Eilish otkrila nešto zbog čega su nam se uši naježile – ima tetovažu!

U 2019. godini'U videu je Eilish upitana što ona radi'Prvi put ću krenuti 2020. i predložila je tetoviranje. U ovoj godini's videa, potvrdila je da se tetovirala, dijeleći "Ja sam se tetovirao, ali ti si pobijedio'nikad to ne vidim."

Provjerava se da bi Eilish bila privatna o svom izboru da se tetovira'u prošlosti je bila tajnovita o svom tijelu. Općenito, Eilish radije nosi široku odjeću, a dijelom je to zato što želi izbjeći da ljudi seksualiziraju njezino tijelo.

Dok Eilish smatra Justina Biebera i Arianu Grande svojim bliskim prijateljima, samo će vrijeme pokazati hoće li se pjevačica u budućnosti odlučiti za vidljivu tintu. Što se tiče samog dizajna, nemamo utočište'nema pojma za što je Eilish otišla, a to samo dodaje mnogim slojevima misterija koje je pjevačica sama stvorila.

Što mislite o Billie Eilish'tajna tetovaža? Recite nam svoje mišljenje o ovoj priči u odjeljku komentara.