Sadržaj vijesti

Bella Hadid dobija dvije slatke tetovaže

Međunarodni supermodel Bella Hadid ranije je imala mrvicu tetovaža, ali, neka'Da budem iskren, morali ste ih pogledati vrlo, vrlo dobro da biste ih ugledali. Hadid je tijekom vikenda u svoju kolekciju dodala dva nova komada, a za razliku od para anđeoskih krila tetoviranih na gležnjevima, zapravo ih možete vidjeti bez mikroskopa. 

U redu, znamo da u velikoj shemi tetovaža ovo nije arena't baš masivan, ali u usporedbi s Hadidom'postojeće zbirke su ogromne. 

Doktor Woo imao je čast tetovirati Hadid u nedjelju, dodajući neki delikatan skript finih linija kako to obično čini. Dvije tetovaže su na arapskom – Hadid'otac je Palestinac – i prema Popsugaru, čitaju "Volim te" i "moja ljubav." 

To'Ne čudi što je Hadid potražila dr. Woo za svoja dva nova komada jer je tetovaža godinama izgradila solidan rolodex slavne klijentele. U posljednjih nekoliko mjeseci dr. Woo je tetovirao Justina i Hailey Bieber, Kid Cudija, Zacha Braffa, Travisa Scotta i Maddie Ziegler. Ako ti'U potrazi za delikatnom tetovažom s jednom iglom, dr. Woo je očito najbolji u svom poslu.