Sadržaj vijesti

‘Baby Shark: Uživo!’ Ovdje je da uništi vaš razum

Bilo je dovoljno loše kad "Baby Shark" bio samo ušna glista koja se zarila duboko u naš mozak. Virusna senzacija evoluirala je do te mjere da napada našu kolektivnu psihu na najmanje osam različitih frontova, što doista više zvuči kao potez hobotnice, da budem iskren. Tamo'je YouTube videozapis koji je prikupio gotovo 4 milijarde pregleda. Tamo's a žitarice za doručak. A sada tamo'je putujući mjuzikl to traje 75 minuta izazivanja boli. To'kao da postoji potpuno novi krug pakla koji je Dante previdio.

To'Nije jasno je li itko zapravo tražio da se to dogodi, ali dogodilo se. "Baby Shark uživo!" najnoviji je pokušaj SmartStudyja, kreatora videa koji je sve započeo. Prihod od oglasa koji je ostvaren videom mora biti zapanjujući, ali prvo pravilo kapitalizma je da uvijek možete zaraditi više novca, pa evo nas. 

Za 125 dolara možete uhvatiti sjedalo u trećem redu kako biste gledali hrpu ljudi u odijelima morskih pasa kako pjevaju hrpu besmislenih pjesama. Točnije dvadeset pjesama, a jesmo li spomenuli da su tri od njih različite varijacije "Baby Shark?" Jer naravno da jesu. Žele li vaši mališani priliku upoznati hrpu iscrpljenih odraslih koji se miješaju u odijelima za morske pse? Jer to'dodatnih 50 USD.

Kul. Nimalo čudno.

Kul. Nimalo čudno.

Već smo suosjećali sa svakim roditeljem koji je morao beskonačno izdržati slušajući ovu pjesmu, pa će možda nove pjesme biti dobrodošao predah. Uostalom, svijet je već poslušao vrijednost od 15.220 GODINA "Baby Shark" samo na YouTubeu'nije da će se stvari pogoršati. 

Jedna stvar koju mi'Iznenadilo me koliko malo tetovaža Baby Shark imamo'vidio sam. Stara poslovica u ovim krajevima kaže da je jednom kad je nešto eksplodiralo na internetu'samo je nekoliko tjedana dok ne vidimo njegovu tetovažu. Najdraže nam je vrijeme kad je Baby Shark osvojio World Series. Pogledajte to i više u nastavku.

66188440_445329239621393_7727356086772083003_nSnimka zaslona-2018-09-04-u-16.02.53

Sad kad postoji mjuzikl Baby Shark, što'je sljedeći? Žena koja viče na igru ​​mačaka? Patka od milkshakea na ledu? Znam ja'Nisam prvi koji je to rekao, ali naša bi civilizacija u ovom trenutku mogla biti izgubljen slučaj.