Sadržaj vijesti

Aaron Carter tetovirao je ime svoje djevojke na licu

Ni tjedan dana nakon što mu je zloglasno tetovirano lice "Popravljen," Aaron Carter otkrio je još jedan šokantan dodatak svojoj kolekciji. Dok mu je kosu obojao Los Angeles's Brandon Peach, Carter je uočen s novom i uzbudljivom tetovažom na licu.

Nova tetovaža je iznad Cartera's desne obrve i ime je njegove trenutne djevojke, Melanie Martin. Carter i Martin zajedno su (barem) od siječnja 2020., nakon Cartera'neuspješne veze s manekenkom Jennom Shea (koja se pojavila s Carterom na podcastu No Jumper), modelom Jazzom Eggerom i umjetnicom Linom Valentinom. Carter često objavljuje Martina na svojim društvenim mrežama, dijeleći fotografije para koji se maze u krevetu na svom Instagramu. Ne samo da su ovo dvoje jedno na drugom na svojim javnim stranicama, već i oni'Oboje također oglašavate premium sadržaj na Samo obožavateljima.

To'Nije jasno koji je umjetnik odgovoran za Cartera'Najnovija i najveća tetovaža lica, ali nadamo se da je ovaj par napravljen da traje zbog njegove tinte. Njih su dvoje navodno kupovali zaručnički prsten prije nego što se Carter tetovirao, a Carter je na svojoj Instagram priči pokazao zaručnički prsten od 80.800 dolara. Nadajmo se da će Carter njegova veza potrajati, inače on'Uložit ću u uklanjanje ili pametnu prikrivanje ove kontroverzne tetovaže.

Što mislite o Aaronu Carteru'nova tetovaža? Biste li dobili tetovažu imena? Što je s tetovažom imena na licu? Recite nam svoja mišljenja o ovoj priči na društvenim mrežama.