Sadržaj vijesti

75 Tetovaže droge kanabisa

To'opet je to doba godine. Ne mi'ne govorimo o poreznoj sezoni. Umjesto toga, sretan 20.4.! I kakva je to godina'je zbog kanabisa. Tijekom izbora 2020. mnoge su države imale kanabis na glasačkim listićima. Na ovim izborima rekreacijska upotreba je prošla u Arizoni, Montani i New Jerseyju, a medicinska je uporaba legalizirana u Mississippiju. Zatim je 2021. rekreacijsko korištenje legalizirano u New Yorku, a rekreacijsko korištenje uskoro će biti legalno i u Virginiji i u Novom Meksiku. A mnogi dodatni računi u državama diljem zemlje uvedeni su 2021. za rekreacijsku, medicinsku i legalizaciju dekriminalizacije. Danas je kanabis legalno za rekreativnu uporabu u 17 država, kao i u Guamu, Sjevernim Marijanskim otocima i Washingtonu, DC, međutim, pred nama je još dug put.

Rad policije nad kanabisom već desetljećima cilja na crno -smeđe Amerikance, a pravda za pogođene već je kasno. Da biste saznali više o ovom hitnom pitanju, posjetite Cannabis Justice za izvore o razumijevanju sustavnog rasizma i kako poduzeti mjere.

Sada kada znate činjenice, pogledajte 75 tetovaža marihuane od narkotika od talentiranih umjetnika iz cijelog svijeta. Ove tetovaže bilježe mnoga čuda kanabisa – od cvijeta do načina konzumacije. Tamo'toliko je načina za uživanje! Onda nam javite kako ste'promatrat ću 4/20 ove godine u odjeljku komentara na društvenim medijima.