Sadržaj vijesti

50 tetoviranih beba u crvenoj, bijeloj i plavoj boji

Ako ti'niste iz Sjedinjenih Država, možda ne znate da nam je četvrti srpanj prilično velik posao. 4. srpnja je Dan neovisnosti, kojim se obilježava Deklaracija neovisnosti koja je stupila na snagu 1776. Ustav je proglasio da će izvornih 13 kolonija biti oslobođene britanske vlasti te da su ujedinjene, slobodne i neovisne.

Thomas Jefferson bio je glavni autor Deklaracije o neovisnosti, koji je nastavio biti predsjednik Sjedinjenih Država od 1801. do 1809. Ostali autori Deklaracije o neovisnosti su Benjamin Franklin i John Adams, koji su unijeli 86 izmjena u izvorni dokument.

Posljednjih 244 godine četvrti srpanj slavi se u cijeloj zemlji, a u posljednjih nekoliko desetljeća Amerikanci su ovaj praznik obilježavali posjećujući parade, festivale i vatromete. Ove godine, međutim, stvari će biti drugačije jer je pandemija zahtijevala zatvaranje javnih okupljanja. No, još uvijek možemo častiti 4. srpnja slaveći svoju naciju's boje – crvena, bijela i plava. Mi'okupio sam 50 naših omiljenih Tinte s djevojkama na jednom mjestu, odjevene u crvenu, bijelu ili plavu boju. Zavirite u ove patriotske slatkice u galeriji u nastavku, pa nam javite svoja mišljenja o ovoj priči u odjeljku za komentare na društvenim mrežama.

Crvena

Bijela

Plava