Sadržaj vijesti

50 tetovaža morskog konja sa morskim jezikom

Pod morem vreba mnoštvo jezivih stvorenja. Jedno od tih stvorenja su morski konjici. Postoji približno 46 vrsta morskih konjica, koji žive prvenstveno u koritu morske trave, koraljnim grebenima, estuarijima i mangrovima. Oni'ponovno se nalaze u Tihom i Atlantskom oceanu, a potonji se nalazi od Nove Škotske do Urugvaja. Morski konjići imaju veličinu od 5/8ths inča do 14 inch. Ime su dobili zbog morskog vrata i glave's sličnost s konjem. Za razliku od mnogih drugih riba, morski konjići se ne slažu'nemaju ljuskice, umjesto toga koža im se navlači preko kostura koji se formira u prstenovima oko njihova tijela.

Jedna od najfascinantnijih stvari o morskim konjicama je način na koji se razmnožavaju. Prije parenja mužjak morski konj udvarat će se ženki mijenjajući boje, plivajući jedno uz drugo i držeći repove. Pravi dvorski ples traje otprilike 8 sati, u kojima mužjak napuhuje svoju torbicu kako bi to pokazao's prazninom. Nakon parenja, ženka morskog konjića će u mužjaka položiti do 1500 jaja's torbica. Svi muški morski konjići imaju vrećicu koja im se nalazi na prednjoj strani repa. Mužjaci nose jaja u vrećici 9 do 45 dana (ovisno o vrsti) sve dok mladunci morski konjici ne izađu u vodu.

U čast svim ljubiteljima morskih konjica i morskih konjica, pogledajte 50 senzacionalnih tetovaža talentiranih tetovaža širom svijeta. Recite nam svoje mišljenje o ovoj priči u odjeljku za komentare na društvenim mrežama.