Sadržaj vijesti

50 najseksi tetovaža 2020

Ako postoji'sve što volimo više od tetovaža's tetovaže na lijepim ženama. Iskreno, ima li išta bolje? Ova, 2020. godina bila je puna uspona i padova, ali usred cijelog kaosa dala nam je prilično seksi tetovaže. Ove su tetovaže na nekim od senzualnijih dijelova žene'tijelo – njezina prsa, bokovi, plijen i leđa. Moj oh, moj!

I neka'Razjasnimo jedno, tetoviranje u intimnom području ozbiljno je teško. Tetovaže su bolne bez obzira na to gdje ih nabavite, ali na mjestima koja se ne nanose'ne mogu vidjeti svjetlo dana apsolutno najviše. To je zato što su ta mjesta ili zaštićena vrlo malo masti/mišića, ili imaju tone osjetljivih živčanih završetaka. Uzmite to od mene, nekoga tko ima skroz istetovirane grudne kosti i bokove u punoj boji. Što znači da su sve žene na ovom popisu prilično proklete.

Zavirite u 50 najseksi tetovaža 2020. godine u galeriji ispod, a zatim nas obavijestite o najseksipilnijem mjestu gdje se žena može istetovirati (i ako ste sami to mjesto istetovirali) u odjeljku za komentare na društvenim mrežama.