Sadržaj vijesti

40+ glumaca koji su se tetovirali za filmove i TV emisije

Iako je Hollywood godinama izbjegavao tetovaže, industrija se malo otvara. Ima dosta glumaca koji'već su se tetovirali, a za nekoliko njih obilježili su filmsku ili televizijsku ulogu sa sićušnom (ili u odabranim slučajevima ogromnom) tetovažom. U većini slučajeva glumci su dobili male, lako skrivene tetovaže nakon ili negdje tijekom snimanja. No, za jednog ekscentričnog zabavljača dobili su komad punih prsa za jednu filmsku ulogu. Zavirite u 40+ glumaca koji su se tetovirali za filmove i televizijske emisije u galeriji ispod, a zatim nam javite svoja mišljenja o ovoj priči u odjeljku za komentare na društvenim mrežama.

Shia Labeouf

Nedavno je otkriveno da je Shia Labeouf istetovirao cijela prsa za novi film pod nazivom "Poreznik." Sada to'nova je razina predanosti.

Pete Davidson

Davidson je dopustio prijatelju i kolegi Machine Gun Kelly da vježba tetoviranje, prihvaćajući njegov lik'ime od "Veliko vrijeme adolescencije" na nozi.

snimka zaslona-2019-01-30-u-122348-pm

Lady Gaga

U čast ulozi u filmu Oscara, "Zvezda je rođena," Gaga je dobila pozadinu losanđeleskog umjetnika Winterstonea.

Sophie Turner

Sophie Turner ima nekoliko tetovaža za svoje filmske i televizijske uloge, uključujući plamen na prstu za svog lika X-Men "Tamni Feniks," i grb obitelji Stark na podlaktici za "Igra prijestolja."

Tetovaža preko Winterstonea

Tetovaža preko Winterstonea

Emilia Clarke

Poput svoje kostarice Sophie Turner, Emilia Clarke tetovirala se u čast svog lika Daenerys Targaryen, poznate i kao Majka zmajeva.

Tetovaža preko dr. Wooa

Tetovaža preko dr. Wooa

Osvetnici

Godine 2018, "Osvetnici" glumci Robert Downey Jr (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Chris Evans (Captain America), Jeremy Renner (Hawkeye) i Scarlett Johannson (Black Widow) dobili su odgovarajuće tetovaže od Josha Lorda.

TATOTOO-WEB

Neil Patrick Harris

U čast Netflixa's "Niz nesretnih događaja," Neil Patrick Harris tetovirao je svog lika grofa Olafa'umivaonik.

eac4b459986de19bdb0b55fe8d03e2c2

Uloge Lijepih malih lažljivica

Nakon snimanja za televizijsku seriju "Slatke male lažljivice" zamotani, glumci Shay Mitchell (Emily), Troian Bellisario (Spencer), Lucy Hale (Aria), Janel Parrish (Mona), Ashley Benson (Hanna) i Sasha Pieterse (Alison) dobili su odgovarajuće tetovaže prstiju svog karaktera's prvi inicijal.

b49381a9a70dbe12ac9f670b0484b2f7

Aaron Paul

Nakon "Breaking Bad" zaključio je glumac Aaron Paul "Bez polumjera" predstavlja scenu iz 12. sezone 3. epizode.

af73897469e8a6f671419d67fc1a5b94

Bryan Cranston

Bryan Cranston također se tetovirao "Breaking Bad," odlučivši se za predstavu's logotipom s unutarnje strane prsta.

Snimka zaslona 2020.-07.13. U 10.57.42

Glumci LOTR -a

Mnogo prije nego što su odgovarajuće tetovaže bile glavni trend u Hollywoodu, "Gospodar prstenova" uloge uključuju Orlando Bloom (Legolas), Viggo Mortenson (Aragorn), Ian McKellen (Gandalf), Elijah Wood (Frodo), Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin), Sean Astin (Samwise) i Sean Bean (Boromir) riječ "devet" tetovirane na vilenjačkom tijelu. John Rhys-Davies (Gimli) nije'ne mogu se tetovirati, umjesto toga šaljući mu dublera.

3143269-ždrijeb

Tom Holland

2017. Tom Holland je nakon snimanja tetovirao pauka na dnu stopala "Spider-Man: Povratak kući."

Bez naslova-2-1140x566

13 razloga zašto glumiti

Izvršna producentica Selena Gomez i članovi glumačke ekipe Tommy Dorfman i Alisha Boe dobili su tetovaže sa zarezom kako bi podigli svijest o prevenciji samoubojstava.

slika

Maisie Williams

Još jedna članica GOT -a, Maisie Williams tetovirala se "Nitko" za njezin lik Arya Stark od gospodina K.

Tetovaža preko g. K

Tetovaža preko g. K

Uloga odreda samoubojica

Godine 2016, "Odred samoubojica" glumci Margot Robbie (Harley Quinn), Cara Delevingne (Enchantress), Jai Courtney (Captain Boomerang), Joel Kinnamon (Rick Flagg) i redatelj David Ayers tetovirali su riječ "SKWAD" jedno na drugo.

slika-1

Ludi Max: Glumci na cesti bijesa

Supruge iz "Mad Max: Fury Road," Abbey Lee Kershaw (The Dag), Zoë Kravitz (Toast the Knowing), Courtney Easton (Cheedo the Fragile), Rosie Huntington-Whitely (The Splendid Angharad) i Riley Keough (Capable) dobile su odgovarajuće tetovaže s trokutastim točkama nakon snimanja.

5558d226eab8eab259c4f736