Sadržaj vijesti

35 Sve crvene tetovaže

Crvena je nevjerojatno moćna boja. To'je boja strasti, romantike i bijesa. Dočarava slike krvi i povezuje se s nekim od najvećih političkih ustanka u povijesti. Disney nam je čak dao i lik, Kraljicu srca, koja je ubila u ime crvenog. I naravno, ne možemo zaboraviti utjecaj ove boje na glazbu, koji je godinama utjecao na glazbenike poput Playboi Cartija, Trippiea Redda i Princa. Što se tiče tetovaža, boja je prilično loša'vlastiti.

Mi'navikli smo vidjeti sve crne tetovaže, ali sve crvene … to'to je sasvim druga priča Crvena groznica pogodila je industriju tetovaža, a umjetnici diljem svijeta pokazuju svoje vještine s grimiznim nijansama. Čak su i poznate osobe poput Nikite Dragun, Kylie Jenner i Halsey skočile na potpuno crveni trend. Osim toga, izgleda sjajno u mnoštvu dizajna – od prekrasnih leptira do elegantnog cvijeća do opakih zmajeva. Mogućnosti za prekrasnu crvenu tetovažu gotovo su beskrajne.

U galeriji ispod pogledajte 35 naših omiljenih potpuno crvenih tetovaža nekih od najboljih tetovaža iz cijelog svijeta. Onda nas obavijestite ako vi'Napravio bih potpuno crvenu tetovažu u odjeljku komentara na društvenim mrežama.