Rejser og ferie

Sverige rejsetips og anbefalinger til din drømmeferie

Sverige rejsetips og anbefalinger til din Sverige -ferie

Rejser lader sjælen flyve og hjertet springe. Især i Corona -tider længes du efter ferie og drømmer om fjerne destinationer. Som du allerede ved, giver vi i vores rejsesektion dig tips til, hvordan du gør din rejse til det smukkeste eventyr i livet! Og da de længste rejser ofte bliver overtaget i dit hoved, rejser vi i denne artikel i vores sind til søer, skove og elgs land! Helt præcist taler vi om Sverige – et land at blive forelsket i, et sted at drømme! En rejse til Sverige byder på så mange muligheder, der rejser så mange spørgsmål i dit hoved. Hvordan planlægger du bedst din rejse? Hvad skal du besøge i Sverige? Hvordan planlægger du din roadtrip -rute for at gøre det værd? Vi besvarer alle disse spørgsmål og mange flere i de næste par linjer. Følg vores anbefalinger og planlæg din uforglemmelige rejse til Sverige!

Sverige rejser – Hvad er den bedste måde at rejse til?

Sverige tur - hvad er den bedste måde at rejse til?

Sverige kan hurtigt og let nås fra Tyskland. Derfor er der en lang række muligheder. Vi anbefaler to af dem, der er den bedste måde at opdage Sverige på – ankomst i bil og ankomst med Stena Line til Göteborg med færge fra Kiel.

Det andet lyder helt sikkert indbydende. At nyde Østersøkysten fra bord er den perfekte start på en eventyrlig tur til Sverige. Du kan nyde solnedgangen på tavlen, og din ferie begynder den første ankomstdag. Et par timer senere krydser du med Stena Line gennem den fantasifulde svenske skærgård foran Göteborg – små røde huse og et fyrtårn – dette billede som fra et eventyr er værd at se!

Hvis du har besluttet at opdage Sverige i bil, bliver du alligevel nødt til at krydse Østersøen, og der er nok parkeringsplads til din bil ombord på Stena Line. Alternativet til færgen er broen. Du kører over Danmark og syd for København over Øresundsbroen, som bringer dig til Malmø. Bemærk, at der er et gebyr på 50 euro. Til Malmø eller Göteborg bestemmer du i de næste par linjer efter at have læst om seværdighederne. Vores anbefalinger er til magisk søfart, men alle har deres egne præferencer.

Hvad er værd at se i Sverige?

Sverige tur - hvad er værd at se i Sverige?

Sverige tilbyder mange forskellige måder at rejse på, og der er mange seværdigheder at finde alle steder. I dette indlæg vender vi mod syd og giver dig de bedste steder, hvor du kan føle dig helt tilpas.

Göteborg

Sverige tur - Sverige ferie i Göteborg

Göteborg er en tidligere fiskerlandsby og en moderne storby på samme tid. Af denne grund fortryller byen unge og gamle. Derudover er Göteborg havnebyen, der byder dig velkommen, når du ankommer med færge. Det første blik er stadig på havnen – den røde og hvide højhuslæbestift. De andre 3 mest populære seværdigheder i Göteborg er:

  1. Liseberg fritidspark
  2. Bydelen Haga, hvor du kan besøge mange vidunderlige restauranter, caféer og butikker
  3. Parken til Palmhuset og den tilstødende rosenhave

Stockholm

Sverige tur - Sverige ferie i Stockholm

Hvis du kun planlægger en tur til Stockholm, kan du let ankomme med fly. Stockholms årlige kulturfestival er en god grund til at besøge den svenske hovedstad, men der er mange flere. Fra det hippe Södermalm -kvarter til den gamle Cafe Galma Stan, hvor du kan tage en fika -pause, til den moderne strandpromenade ved Östermalm, Stockholm er en by at blive forelsket i!

Malmø

Sweden Travel - Sweden Road Trip i Malmø

Hvis du er en gourmet -turist, er Malmø et must for dig. Byen fascinerer med den kulinariske variation og mange andre seværdigheder. Her er de mest berømte:

  • Den gamle by Lilla Torg
  • Drejning af torso
  • Malmöhus slott slot og Slottsträdgarden park

Sverige er magisk, mangfoldigt og spændende. Vores læsere elsker den skandinaviske livsstil, og vi er sikre på, at du også vil blive forelsket i Sverige – et af de smukkeste lande i Skandinavien. At opdage hele landet på én gang er en udfordring og ofte umuligt. Dans på den berømte festival i slutningen af ​​sommersolen, prøv den eventyrlige husky -kanetur om vinteren, eller bare vandre gennem den smukke natur … en tur til Sverige er bestemt ikke nok. Opdag dine personlige præferencer efter at have læst vores anbefalinger, og nyd landet på din måde!

Sverige rejsetips og anbefalinger til ferie i Sverige