rådgiver

Urremme: 4 forskellige typer urremme og deres fordele og ulemper

Lad os se det i øjnene, i dagens digitale verden behøver ingen at bære et armbåndsur. Armbåndsure går dog ikke af mode. Det er fordi ure, og især luksusure, repræsenterer stil og klasse. Disse er ikke slidt på grund af deres funktionalitet, men på grund af deres æstetik og kvalitet. Med dette i tankerne spiller urremme en vigtig rolle i dette. Ændring af urremmen kan helt ændre udseendet på et ur og få det til at se ud som et helt nyt ur. Både stilistisk og funktionelt er den rigtige urrem en personlig beslutning. Nedenfor er nogle fordele og ulemper ved de forskellige typer urremme, der kan hjælpe dig med at vælge.

Armbåndsure se stropper fordele og ulemper

Forskellige typer urremme

NATO -stropper

Selvom lignende designs går tilbage til anden verdenskrig, blev NATO -armbåndet først officielt introduceret i 1970’erne. Urmagere udviklede denne type armbånd til den britiske hær. Det blev hurtigt populært blandt de væbnede styrker for sine mangfoldige funktioner og kapaciteter. Det var først efter afslutningen på den kolde krig, at NATO -stropper blev tilgængelige på markedet. Det tog ikke lang tid, før de også blev populære blandt offentligheden.

NATO urremme fordele og ulemper

Fordele og ulemper

NATO -stropper er normalt lavet af nylon. De er ikke kun lette at bruge, de er også holdbare, vandtætte og overkommelige. NATO -stropper fås i forskellige farver og designs, der passer til enhver smag. De er så enkle, at selv den uerfarne ur -ejer kan ændre dem. Derfor er NATO -remmen en fantastisk måde at ændre dit ur på.

De største ulemper ved NATO -remmen er æstetik. På grund af deres militære oprindelse og deres robuste konstruktion har de en sporty appel. Selvom de er perfekte til et sports- eller militærur, er de ikke velegnede til et elegant ur eller en mere sofistikeret model.

Læderarmbånd

Da urtrenden skiftede fra lommeure til armbåndsure, var læderremmen et af de første luksusarmbånd. De fleste urmagere lavede dengang læderarmbånd primært af kohud. I dag er selv læderarmbånd imidlertid fremstillet af eksotiske typer læder, såsom alligator eller haj im Køb urremme ledig.

Læderurremme fordele og ulemper

Fordele og ulemper

Læderarmbånd fås i forskellige farver og teksturer, der passer til enhver stil, du ønsker. Selvom varianter som alligator læderremme er mere holdbare, er de også dyrere. Kalveskind er derimod billigere, passer bedre til håndleddet og er blødere i udseende og fornemmelse. Det vil dog ikke vare så længe, ​​og du skal muligvis renovere eller udskifte det over tid. Samlet set er læderarmbånd alsidige og passer godt til et elegant ur såvel som en afslappet model. Men hvis du ofte er i varme eller våde miljøer, er et læderarmbånd sandsynligvis ikke den bedste løsning for dig.

Urremme lavet af gummi

Det første gummiarmbånd var Tropic -armbåndet. Urmagere udviklede denne stil i 1960’erne, da dykkerure blev stadig mere populære. Tropic -armbåndet var præget af et karakteristisk kurvvævemønster, der var præget på ydersiden af ​​bandet. I dag findes gummiarmbånd i en række forskellige teksturer og mønstre. Tidlige gummiarmbånd, ligesom Tropic, var for det meste stive og sprøde. I dag har urmagere perfektioneret teknologien for at gøre den mere formbar og smidig.

Gummi urremme fordele og ulemper

Fordele og ulemper

Hvad angår dykning og andre sportsure, er der en række fordele ved gummibånd. De er bestemt også god værdi for pengene. De er ikke kun overkommelige, men de har også en enorm levetid. Gummiarmbånd har en tynd, let profil, er fleksible og åndbare. Uanset om du træner i fitnesscentret eller går til et dybt havdyk, er en gummirem et godt valg. Ligesom NATO -remmen er den dog temmelig afslappet og sporty på grund af dens robuste udseende. Et gummiarmbånd er ikke det rigtige valg til mere elegante modeller og lejligheder.

Urremme af metal

Metalarmbåndet er en af ​​de mest populære typer luksusurremme. De findes i forskellige designs og materialer, der passer til enhver smag. Rolex var banebrydende i tre af de mest ikoniske stilarter: Oyster, President og Jubilee. Oyster er et klassisk design og en af ​​de mest almindelige typer af armbånd. Det er kendetegnet ved en tredelt konstruktion, der giver det et stift, men holdbart udseende. Præsident er en variant af Oyster. Det har også en tredelt konstruktion. Forskellen er, at linkene er kortere, så det har flere links generelt. Resultatet er et fleksibelt design. Jubilæum har derimod en femdelt konstruktion.

Metal urremme fordele og ulemper

Fordele og ulemper

Alt i alt er metalarmbånd en alsidig og holdbar mulighed. De kan modstå hårde forhold. I den forstand kan de også være mere stive og mindre komfortable end andre modeller. De er også mere tilbøjelige til ridser og kan strække sig over tid. Jo flere links et urrem har, jo mere tilbøjelige til at strække det. Det sidste punkt at huske på med et metalarmbånd er, at metal er et tungere materiale end andre armbåndsmuligheder. Derfor har du en tungere fornemmelse på dit håndled med et metalarmbånd.

Forskellen et nyt urrem kan gøre

At skifte eller forskønne remmen på et luksusur er en god løsning, hvis du ikke længere er tilfreds med, hvordan dit ur ser ud. Dette kan få dig til at føle, at du har et helt nyt ur uden at bruge mange penge på det. Så find det mest passende urbånd til dig, og brug dit ur med stil!