rådgiver

Ideer og instruktioner til selv at lave henna -tatoveringer

Mehndi, eller rettere sagt, den gamle kunst med kropsmaling med henna, har forvandlet sig fra et traditionelt ritual til et elegant og moderne tilbehør til mange kvinder. Denne kunst giver os mulighed for at pryde vores krop med smukke og sarte designs uden at udsætte den for den ubehagelige tatoveringsprocedure. Og det gode ved det er, at du undgår uønskede hudreaktioner, og du kan når som helst ændre eller helt fjerne designet. Find ud af i dag, hvordan du selv kan lave en henna -tatovering, og tag et kig på de mange billedideer.

Lav selv en moderne og trendy henna -tatovering

Indien henna tatovering ideer

Henna’s oprindelse og historie

Rødderne til denne gamle kunst stammer fra Afrika og dateres tilbage til omkring 5000 år før Kristi fødsel. Billeder af faraoer med henna -mønstre på deres hænder blev fundet. På det tidspunkt blev det antaget, at disse skulle beskytte mestrene mod onde kræfter på vej til det hinsidige.

Henna blev senere bragt til Asien, hvor mehndi -ritualet ikke er blevet glemt den dag i dag. I Indien er mænd og kvinder malet, og de mest almindelige lejligheder til at fejre det er nytår eller et bryllup. De mest malede henna -motiver er: lotus, mango, påfugl og fisk. Henna -tatoveringen kombineres med tøjet. Det betyder, at hvis kjolen har et bestemt blomstermønster, vil den også blive malet på hænder og fødder.

Brug kun et naturligt henna pulver

lav selv ideer til henna -tatoveringer

Hvad er henna egentlig?

Henna (også kaldet Hina) bærer navnet på den plante, hvorfra den tilberedes (Lawsonia inermis). Det er fremstillet af plantens blade og rødder, efter at de er tørret ud og pulveriseret. Planten vokser i lande med et tropisk klima, såsom Indien, Marokko, de arabiske lande og andre i Asien og Afrika.

Henna pulveret blandes med vand og citronsaft, indtil der dannes en mørkegrøn eller brun pasta. Dette påføres huden eller håret og bidrager til en farve.

Vigtigt: Det skal bemærkes, at henna -tatoveringen kun er lavet med naturlig henna og ikke må blandes med yderligere kemikalier og farver. Den farve, der resulterer efter påføring på huden, varierer afhængigt af hudtypen fra rød, orange til brun.

Mange muligheder for design og placering af huden

gode ideer til henna -tatoveringer

Alt hvad du har brug for og tips til selv at lave henna -tatoveringer

  • Du har brug for et naturligt henna pulver, som du kan bruge f.eks. B. online eller i en asiatisk butik. Der er også færdiglavede henna-farver, der allerede sælges i små sprøjteposer med en spids ende, ellers er der kun specielle rør med en tynd vedhæftning til lettere påføring og maling.
  • En smuk maleri stencil efter eget valg – dette vil især være nyttigt for begyndere.
  • Et par tandstikkere eller vatpinde for at gøre de fine linjer lettere at tegne.
  • En hudvenlig pen til skitsering på huden (f.eks. Øjenblyant).
  • Lidt vand i en skål
  • Olivenolie eller en fed creme

få en henna -tatovering

Trinene og andre tips til perfekte resultater

Når du har blandet henna pulveret med vandet og citronsaften, skal du først teste din tolerance på et overdækket hudområde. Hvis der ikke er rødme, kan du anvende en pensel.

Trin 1: Rengør først det valgte hudområde, så snavs og fedt ikke kan komme i vejen for malingen. Hvis du bruger en stencil, skal du placere den jævnt og lige på huden og male over de frie stencilområder. Ellers kan du lade din fantasi og kreativitet løbe frit.

Tip: Du kan også epilere eller barbere det valgte område, før du begynder at lade pulverpastaen trænge bedre ind i hudcellerne.

Trin 2: Når du påfører henna -maling, skal du fugte den igen og igen imellem. Dette vil holde malingen fugtig og gøre det lettere at trænge ind i huden. Du kan gøre dette ved hjælp af en vatrondel. Når du har mestret dit design, lad malingen trække i, indtil den begynder at skrælle af sig selv. Dette kan tage et par timer. Jo længere du lader farven virke, jo mere intens bliver resultatet.

Tip: Varmen og fugtigheden gør, at farven kan trænge bedre ind og blive mere intens. Du kan derfor forsigtigt pakke området ind med husholdningsfilm eller nærme dig varmeren fra tid til anden for at varme området op. Dup med vand nu og da for at forlænge processen.

Trin 3: Når den vegetabilske farve er helt flaget af, fjernes den fine rest med en vatrondel gennemblødt i olivenolie eller fløde. Dette holder huden smidig og får henna -tatoveringen til at vare længere. Det er vigtigt ikke at vaske det malede område intensivt med vand i de næste 24 timer, ellers forsvinder tatoveringen hurtigt igen.

Henna -tatoveringen forbliver på huden i en til to uger. For at forlænge denne tid skal du smøre området med vaselin eller olivenolie hver gang du går i bad. Hvis du kan lide dette design meget, kan du tegne stregerne om, før de er helt væk.

Tjek nu de store henna -tatoveringsideer og indsaml ny inspiration!

design ideer til henna tatovering gør dig selv

pas på henna -tatoveringen

en juvel til fødderne

henna tatovering på schukterblatt

en juvel til hænderne

elefant som henna -tatovering på håndleddet

lav håndtatovering med henna selv

sommerfugle på hænder og fødder

lav henna håndtatovering selv

henna -motiver til hænderne

henna tatovering til børn

henna tatovering som en juvel til hænderne

henna tatovering over hele ryggen

henna tatovering på håndleddet

henna tatovering på halsen

henna tatovering design ideer

henna tatovering til mænd

henna tatovering til gravide

henna tatto ideer til skulder og hænder

blomstret henna tatovering

lav henna -tatovering selv på låret

få henna til at tatovere dig selv på fødderne

henna tatoveringer for hver del af kroppen

lav henna -tatovering selv

oprindelsen af ​​henna og disgn ideer

ideer til henna tatovering

ideer og inspiration til henna -tatoveringer

få lavet små henna -tatoveringer i sommerhuset

lotusblomst som en henna -tatovering på armen

lav en henna -tatovering selv

mahndi tatovering til hænder

lav mandala henna -tatovering selv

mandala tatovering med henna

lav selv moderne henna -tatoveringer

Bestil naturlig henna og lav din egen tatovering

lav selv en påfugl som henna -tatovering

Bevar rød henna -tatovering

Tegn en skabelon og fyld den med henna

gode ideer at efterligne

hjemmelavet henna tatovering

lav selv solrige henna -tatoveringer

Midlertidige tatoveringer med henna

lav selv en fantastisk henna -tatovering

traditionel mahndi -tatovering til bryllup

forskellige henna -tatoveringer til hænderne