rådgiver

Hvilke stjernetegn passer sammen, og hvilke gør det ikke?

Hvis du er interesseret i astrologi, kan du hele tiden undre dig over, hvilke stjernetegn der matcher dig, og hvilke der ikke har tendens til. Hvilke er de bedste venner, de bedste kærlighedspartnere, hvilke skal du møde? Bliv væk osv. Mange henvender sig til stjernerne for at få svarene. Astrologi er trods alt blevet brugt til at afgøre, om to mennesker er ideelle partnere i århundreder, længe før en dating -app ramte scenen. Så her finder du svaret på det længe ventede spørgsmål: hvilke stjernetegn går sammen?

Tro på astrologi?

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen og hvilke der ikke er astrologi hjulet solmåne

Hvilke tegn på stjernetegn hænger sammen? Her er et par tip!

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen og hvilke der ikke hænger sammen med et bål på stranden

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke gør det ikke

Astrologiens elementer og hvordan de påvirker vores relationer

De tolv stjernetegn er underordnet fire elementer: ild, jord, luft og vand. Hver af disse har forskellige unikke egenskaber, dyder og svagheder. På trods af deres forskelle fungerer disse elementer i naturen perfekt i harmoni: ild kan ikke antændes uden luft, og jorden forbliver tør og uden vand ufrugtbar. På samme måde er stjernetegnene afhængige af hinanden på forskellige måder. Grundreglen er, at repræsentanter for stjernetegnene, der tilhører det samme element, normalt opretholder et harmonisk partnerskab. I det følgende vil vi kort beskrive hvert af de fire elementer og deres repræsentanter og vise, hvilke der passer bedst til hinanden.

De fire naturelementer påvirker hinanden på forskellige positive og negative måder

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke ikke er fire naturlige tegnelementer

Ild: Vædderen, Leo, Skytten

De er lidenskabelige, varme og entusiastiske mennesker, ligesom elementet, der styrer dem. De er energiske og kendt for deres varme hjerter og generøsitet. Men som du måske har gættet, kan de ikke kun bringe varme og energi til menneskerne omkring dem. Brandskilte kan også være en kilde til kaotisk ødelæggelse. Den største udfordring for dem er at lære at forblive rolig og kølig i mere følelsesmæssige situationer.

Brand + brand: To brandskilte deler normalt den samme energi og entusiasme, men de kan ofte have svært ved at gå på kompromis, når det kommer til at træffe vigtige livsbeslutninger.

Kærlighed ved første blik – det er typisk for brandtegnene

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke er ikke ildtegn astrologi

Jorden: Tyren, Jomfruen, Stenbukken

Jordtegn er utroligt praktiske, tålmodige, disciplinerede og ansvarlige. De er realistiske og har begge fødder fast på jorden. De er ikke specielt temperamentsfulde af natur. Deres største svaghed er, at de ofte fokuserer for meget på den materielle verden og nogle gange glemmer deres spiritualitet.

Jord + jord: To jordtegn har en tendens til at sætte pris på den andens behov for stabilitet og rutine. Problemer kan kun opstå, hvis den ene eller begge er pessimistiske, da de så kan trække hinanden ned.

Orden og objektivitet er vigtige for jordtegnene

Hvilke stjernetegn går sammen og hvilke ikke jord natur skov smukke tegn

Luft: Tvilling, Vægt, Vandmand

Folkene i de tre stjernetegn, der falder ind i denne gruppe, er omgængelige, nysgerrige og innovative. Du vil altid lære nye mennesker at kende og imponere med dit intellekt og din kreativitet. Den første prioritet for dem er at føle sig fri og gøre, hvad de vil. De hader at kede sig med praktiske detaljer i livet og er ikke særlig påvirket af andres følelser. Luftskilte har en tendens til at virke lidt uansvarlig og lever ofte med hovedet i skyerne. Men hendes charme redder hende fra alle pinlig situation.

Luft + luft: Kombinationen af ​​to luftskilte kan virke upraktisk ved første øjekast. Men kun de kan forstå de andre 100% kommunikationsevner og tale ubekymret i timevis om forskellige emner.

Repræsentanter for jorden og luften kan blive venner, men et kærlighedsforhold er usandsynligt

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke er ikke luftelementer

Vand: Kræft, Skorpion, Fiskene

Ligesom deres naturlige element kan vandmærker være både rolige og turbulente. De har en meget god intuition, og de følger instinkter, som normalt fører dem i den rigtige retning. Ofte ses disse stjernetegn som alt for følsomme. På den anden side er de de mest omsorgsfulde, forstående og medfølende mennesker. De længes efter sikkerhed, hvilket betyder, at de er meget dedikerede og loyale ledsagere i livet.

Vand + vand: Kombinationen af ​​to vandmærker kan enten være meget god eller meget dårlig. De kan enten løfte hinanden og lade forholdet blomstre, eller de kan trække hinanden ned, når de mister kontrollen over negative følelser.

Kombinationen af ​​ild og vandmærker er en reel opskrift på katastrofe

Hvilke stjernetegn går sammen, og hvilke gør det ikke

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen?

Brand + luft: Elementerne ild og luft går perfekt sammen i naturen. Luft føder ild og får den til at brøle af liv og spænding, mens den aldrig bliver brændt af dens flammer. Deres kombination antænder idealisme, kreativitet og entusiasme. Brandskiltets energiske og entusiastiske egenskaber supplerer ideelt luftsignalernes sociale og alsidige egenskaber.

Dette par sammen kan overvinde enhver hindring

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen og hvilke der ikke gør. Vindluftild tornado ild djævel

Jord + vand: Grundstofferne jord og vand supplerer hinanden i naturen lige så godt som ild og luft. Mens vandet nærer jorden, støtter jorden vandet og får det til at føle sig trygt og sikkert. Jordens tegnes pålidelige og disciplinerede funktioner supplerer vandmærkernes følsomme og intuitive egenskaber.

Dette forhold personificeres som harmoni og er skabt til at vare

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og som ikke er jord og vandharmoni natur

I sidste ende kan enhver have et godt forhold til enhver, uanset hvilket astrologisk tegn begge parter tilhører. Forhold kræver hengivenhed, opmærksomhed og kærlighed. Astrologi kan kun påpege en persons potentielle karaktertræk.

Hvilke stjernetegn går sammen efter din mening?

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke ikke elsker astrologiske elementer

Dit forhold afhænger ikke bare af stjernetegn og element

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen og hvilke der ikke gør. Brand strand havlygte

Hvilke tegn på stjernetegn går sammen, og hvilke gør det ikke