rådgiver

Få trykt Abishirts: de bedste tip til optimale resultater

Trykte T-shirts er en rigtig klassiker ved mange arrangementer og festlige lejligheder. De fleste virksomheder og klubber samt talrige bands bestiller disse regelmæssigt i udvalgte farver med passende logoer, fotos eller slogans på dem. Abitur -klasser har også gjort det til en slags Abi -skik i lang tid at bære smarte Abi -skjorter til sidst og forsøge at gøre dem så individuelle og følelsesmæssige som muligt. Alt skal være rigtigt – sloganet, farven, snittet, motivet. Abitur er jo et vigtigt minde om tilhørsforholdet og de spændende skoledage. Er du i gang med at få de bedste Abi -skjorter trykt for dit år? Så vil følgende oplysninger og tips helt sikkert hjælpe dig.

Det rigtige koncept til din Abishirt

Inden du vælger det bedste trykkeri og den rigtige trykproces til din ordre, bør Abimotto, motiv og farver præciseres detaljeret. Start tidligt nok, det vil sige mindst to måneder, før du rent faktisk er færdig fra gymnasiet. Så du behøver ikke at lide af yderligere stress. Glem ikke, at trykkerier også har meget travlt og har bestemte deadlines. Det er bedre at afstå fra at bruge færdige skabeloner. Selvom du kan finde masser at vælge imellem, ville det være meget mere originalt og personligt, hvis du kunne samles og brainstorme med nogle kreative sind fra dit år. På denne måde skabes de bedste motiver og abimottoer, der giver det bestemte noget og forbliver i hukommelsen i lang tid.

kreative ideer abishirts

Når du designer Abi -skjorterne, ville det være nyttigt at vide, at enklere motiver med stærkere farver og tykkere linjer ser meget bedre ud på tekstiler. Du bør også højst vælge 2-3 forskellige farver, fordi hver ekstra farve i de fleste tilfælde også betyder højere omkostninger ved udskrivning.

Selvfølgelig er snittet og størrelserne på T-shirtsne ikke mindre vigtige. Det ville være ideelt at bestille det nødvendige antal Abi -skjorter til kvinder og mænd. Eller alternativt kan du vælge et specifikt snit til alle. Du kan også få gratis prøver uden udskrivning fra printeren. Dette giver dig mulighed for optimalt at bestemme størrelsen og tekstilkvaliteten.

har t-shirt trykt ordre abishirts

Ekstra tip:

  • En vektorgrafik er meget mere egnet til dit motiv end en pixelgrafik. Vi anbefaler derfor at bruge et grafikprogram som f.eks. Adobe Illustrator, når du opretter.
  • Glem ikke, at prisen per skjorte varierer afhængigt af antallet. Jo flere stykker, jo billigere pr. Så du må hellere bestille et par Abishirts med det samme. Dette er billigere end at skulle ombestille nogle af dem.

Find et trykkeri af høj kvalitet

Når projektet til din Abishirt er afsluttet, har du naturligvis stadig brug for det rigtige trykkeri, der kan producere dit motiv i perfekt kvalitet. Selvom du kan finde nogle lokalt, ville det være meget mere bekvemt og tidsbesparende, hvis du gjorde alt online. Heldigvis er der førsteklasses online udbydere, som specialisterne på www.shirtfabrik24.de, der har specialiseret sig i tekstiltryk i høj kvalitet ved hjælp af screentrykprocessen. Denne udskrivningsmetode er en af ​​de mest holdbare af alle.

abishirts bestiller silketryk

Med sådan en trykkeri har du en pålidelig partner, der optimalt vil støtte dig i hvert eneste trin i din Abishirts -ordre. Den erfarne rådgivning, ekstremt korte leveringstider takket være topmoderne tekstiltrykmaskiner, høj tilfredshedsgaranti og fremragende pris / ydelsesforhold er blot nogle få af de mange fordele, du vil bemærke, når du foretager din første forespørgsel og bestiller.

Desuden er kvaliteten af ​​tekstilmærker, som Shirtfabrik24 samarbejder med, overbevisende. Deres produkter er altid certificeret i henhold til Oeko-Tex Standard 100 og produceret efter høje etiske standarder. Sortimentet omfatter mere end 5.000 forskellige tekstiler og over 100.000 varianter. Du finder helt sikkert det helt rigtige til din Abishirt.

har trykt abishirts

Så design det bedste motiv og gør en målrettet indsats for at placere din ordre bekvemt og let online. Og hvem ved, måske vil din næste bulkordre være på trykte firmaskjorter eller til din egen polterabend. Uanset hvad, kan du altid stole på den bedste kvalitet, ekspertrådgivning og et perfekt forhold mellem pris og ydelse.

Vi ønsker dig en masse sjov med at designe og bestille dine trykte T-shirts og held og lykke hver gang!

bryllupstrøje i golden schirft abishirts