rådgiver

Emne verdensrejser: 5 af de mest spændende metropoler på jorden

Forberedelse til en rejse rundt i verden er afgørende for dens succes. Dette tager lang tid, koster meget og gentages sjældent en anden gang. Derfor bør vi vælge mellem alle mulige ruter til verdensrejser dem, vi virkelig kan lide. Dagens artikel giver værdifulde tips til alle interesserede i at rejse, der ønsker at udforske storbyer og kyster.

Vi vil bruge et par eksempler til at fortælle dig, hvordan du får det bedste ud af en verdensmetropol ved kysten. Derefter kan du selv bestemme, om du vil inkludere disse byer og andre lignende destinationer i din verdensturrute.

Slående seværdigheder i Helsinki

Helsinki

Destinationer til store verdensrejser: Helsinki, Finland

Helsinki er den nordligste hovedstad i EU. Alene af denne grund er en rejse dertil meget spændende. Helsinki er også en af ​​de mest støjsvage metropoler i verden. Men på ture rundt om i verden, især når metropoler er inkluderet, leder man ikke rigtig efter denne atmosfære.

Så rejse til Helsinki i juni juli eller august. Først og fremmest vil du opleve relativt høje temperaturer. Derudover kan du nyde et spændende kulturliv. Flere festivaler afholdes i Helsinki i løbet af sommeren. I kombination med andre kulturelle steder og UNESCO seværdigheder, du vil være i stand til at udvide dine intellektuelle horisonter betydeligt.

Der er meget mere til New York end de sædvanlige turistattraktioner

New York -statuen

New York, USA

Mange af jer siger sikkert noget til sig selv på dette tidspunkt: “Ja, det er klart!”. At dette er en Er en by, der aldrig sover og lignende, behøver vi ikke forklare dig. Men vi vil gerne anbefale dig, en af ​​de mange festivaler at besøge der. Spørg om, hvad der foregår der i år. Planlæg mindst én kulturbegivenhed, der lyder særligt spændende for dig. Sådan oplever du denne kosmopolitiske by på en helt særlig måde.

Singapore har en af ​​de mest attraktive bybilleder om natten

bynat spektakulær

Singapore, Singapore

Én bystat, 63 forskellige øer, mangfoldighed. Du skal se sådan noget, ikke? Det er også en af ​​de byer, der fortryller dig med den unikke kombination af moderne arkitektur og natur. Du vil føle dette særligt godt, hvis du besøger byen på tidspunktet for Havefestivaler at besøge. På 10 hektar, på grønne områder i umiddelbar nærhed af bugten, skaber kunstnere fra hele verden virkelige underværker.

Barcelona: kultur og fabelagtig kyst

byudsigt barcelona

Barcelona, ​​Spanien

Du kan ikke gå galt med dit besøg i Barcelona. Uanset om du er på “España” -pladsen eller i en lille gade, skal du altid trække vejret unik atmosfære en. Men sommersæsonen er særligt spændende. Hele sommeren Mange traditionelle begivenheder og udendørs filmvisning finder sted i Fort de Montjuïc.

Atmosfære i centrum af Auckland

bystemning

Auckland, New Zealand

Denne storby vil også være  i mange verdensture Ruter inkluderet. Det ligger mellem to havne og kroner et vulkansk landskab. Det er også kendt som fansens by. Her kan du nyde flere strande med fantastisk sand. Kunstelskere kan ikke gå glip af et besøg i kunstgalleriet. Der er mere end 15.000 udstillinger udstillet. I nærheden kan du også besøge stedet, hvor “Ringenes Herre” blev filmet.

Kultur, en unik, kosmopolitisk atmosfære, som du ikke finder andre steder. Sammen med den smukke kystlinje tilbyder sådanne metropoler en uforglemmelig rejseoplevelse. For det meste er disse destinationer velegnede til forskellige former for turisme, og derfra kan du også let nå andre interessante steder.

Derfor bør mange verdensture omfatte kystbyer, hvis der også planlægges andre rejsedestinationer. Vi håber, at vores tips til en oplevelse en gang i livet vil hjælpe dig.

Mere fra Helsinki

moderne kirker

musikfestivaler

caféer i nordlig stil

smuk kystby

New York

kulturbegivenheder new york

ny by, der aldrig sover

bybillede ny

san patrick katedral

Singaore

Dagvisning

Singapore super moderne arkitektur

Havefestival

haven festival singapore

havefestival-singapore-2

havefestival-singapore-3

Barcelona

La sagrada familia

la sagrada familia

Friluftsbiograf

open-air-cinema-barcelona

Park Gaudi

park gaudi

Auckland

udsigt over auckland

ringenes herre vender område