rådgiver

Der kan ske mange spændende ting på et temahotel!

Ekstraordinære hoteller i en begivenhedsrig verden

At tage på tur, besøge interessante steder, reservere et hotelværelse, i sidste ende spise godt og sove – lyder ret kedeligt, ikke sandt …?! Hvis du har brug for variation og eventyr, skal du ikke være tilfreds med sådanne trivielle ting som en lækker morgenbuffet og rent hotel sengelinned, men simpelthen undslippe komforten! Tag udfordringen med at bestille et ekstraordinært hotel: Vi kan love dig én ting – overnatninger her vil vise sig at være interessante og underholdende, men du kunne virkelig have mod nok til at søge indkvartering i et af disse temahoteller?

Eventyrhotel – det største ishotel i verden

Erlbnishotel ice hotel sverige er unikt

Vi tager til Sverige for at besøge byen Jukkasjärvi og opdage et virkelig fascinerende hotel der – det største ishotel i verden! Byggeri begynder først, når temperaturerne falder til minus 10 grader; Hotellet begynder imidlertid at smelte om foråret på grund af opvarmningen, indtil det endelig opløses fuldstændigt.

Hvert år opretter nogle af de mest berømte designere og kunstnere vægge, gulve, lysekroner, møbler og endda fade igen og igen ved kun at bruge Torne -flodens vand (Torne betyder den nærliggende flod). Tusinder af eventyrlystne feriegæster med hang til ekstremer kommer hvert år for at nyde nordlyset direkte fra deres hotelværelse. Hotellet er endda udstyret med en ekstra lejlighed til nygifte!

En kapsel i japansk stil

Erlebnishotel themnhotel enestående japan

I betragtning af at der ikke er plads nok til for mange mennesker i Japan, tæller hver kvadratcentimeter her! Derfor vækker det pladsbesparende kapselhotel ingen overraskelse – i stedet for hotelværelser slapper de besøgende af i… kapsler! NEJ, du læste det ikke forkert! Kun en seng passer her! I nogle kapsler sikrer et ret lille fjernsyn din underholdning, en persienne adskiller dig fra de andre hotellets gæster, hvilket giver hotellet et strejf af ekstravagance. Men bemærk – hvis du er højere end japanerne og vil strække benene, så har du sandsynligvis et problem! Mange antager, at fremtidens hotel vil se sådan ud!

Eventyrhotel – undervandshotellerne

undersøiske hoteller dykning

Disse spektakulære hoteller, bygget dybt i vandet, kan findes forskellige steder rundt om i verden – Dubai, Florida, Sverige, Fiji … De tilbyder service af højeste kvalitet og adskiller sig kun fra de andre hoteller i én ting – deres værelser, barer, restauranter, golfbaner er under vandstanden. Ejerne af Reef World Hotel i Australien insisterer på, at de driver det første miljøbevidste vandhotel – kæmpe solpaneler og vandmøller konverterer sollys og vandkraft direkte til elektrisk energi. Gæster kan fordybe sig i nærheden af ​​Great Barrier Reef, observere en række koraller, skildpadder og fisk og dermed komme tættere på den marine verden. Natten i en af ​​de seks hotellejligheder koster omkring $ 620 pr. Person; noget, der dog helt berettiger denne mængde, er panoramarummet under vandet, hvor du er velkommen til at spise frokost!

Tilbring en nat i et kloakrør

park hotel oplevelse hotel

To temahoteller af denne type tilbyder dig den unikke oplevelse at bo i et kloakrør – det første hotel åbnede i 2004 og ligger i Ottensheim, Østrig, mens det andet hotel i Tyskland ligger i nærheden af ​​Essen. I stedet for et nøglekort låser du dit ekstraordinære hotelværelse op ved hjælp af et testbræt, og du får den tilsvarende kode for hvert rør online, når du bestiller! Den østrigske kunstner Thomas Latzel Ochoa forbrugte kloakrørene i overflod med sine selvfremstillede malerier og væg-tatoveringer for at skabe en eksklusiv stemning. En interessant og nyttig lille ting – prisen er ikke fastlagt her, men i slutningen af ​​deres ophold betaler besøgende så meget, som de vurderer sig selv!

Eventyrhotel – du kan sove rigtig godt på et fly

erlebnishotel flyer sverige

Det ekstraordinære hotel Jumbo Stay Stockholm vil med glæde tage imod dig – passagerflyet Boing 747 ligger i nærheden af ​​Arlanda lufthavn i den svenske hovedstad. Her drager du fordel af en gratis shattle -service til lufthavnen, gratis internetforbindelse og en lækker morgenmad fra klokken 03:00! Fra cockpittet kan du nyde en unik udsigt over landingsbanen og landings- og afgangsmaskinerne. Vi kan love dig en ting – hvis du bliver her, skal du ikke gå glip af dit fly!

Observer nordlyset direkte fra dit hotelværelse 

erlebnishotel exceptionelle hoteller sverige

Varm op i denne ekstravagante bar!

is hotel sverige bar is

Eventyrhotel – en ekstraordinær oplevelse

Erlebnishotel tema hotel enestående lobbyis

Isskulpturer skaber en særlig atmosfære

eventyr hotel sverige enestående

Eventyrhotel – Kan fremtidens hotel virkelig se sådan ud??

eventyr hotel kapsler japan

En ekstraordinær overnatning!

eventyr hotel japan kapsler

Kan du lide denne udsigt?

undervands eventyr hotel enestående

Eventyrhotel – midt i havet

undervands eventyr hotel hotel tema

Eventyrhotel – perfekt til lune sommernætter

park hotel tema hotel ekstraordinære overnatninger

Hvert rør er dekoreret i lyse farver

Tilbring natten på erlebnishotel oesterreich kanalrohr

Tør blive her?

ekstraordinære hoteller erlebnishotel kanalrohr

Eventyrhotel – velkommen om bord!

eventyr hotel flyver søvn

Godnat fra cockpittet

hostel boing sverige tema hotel