rådgiver

7 smarte rengøringstip, som alle bør kende

Nogle gange ønsker vi at være børn igen for at genopleve tiden med ubekymret, spil og sjov. Uden det daglige ansvar, regninger og opgivelse. Når vi ser det omvendt, ville vi ikke have fornøjelsen af ​​at gå sent i seng eller spise is om aftenen uden at blive misbrugt verbalt af nogen, men frihed gør op med alt!

Og rengøring. Denne irriterende og hadede opgave, som vi gerne vil undgå og glemme. Men hvis du kender nogle smarte rengøringstips og tricks, sparer du dig selv tid og nerver. Og nu er der 7 nye, der skal gøre rengøringen lettere.

Ikke flere tæppefletter

rengøring af budgettet putttip rengøring af lejligheden

Rengøringstip mod kaffe-, vin- og saftpletter

Det er et videnskabs mysterium: de hvide tæpper og sofaer tiltrækker på en eller anden måde mørke og farvede pletter, som dem fra rødvin, druesaft og kaffe. Det er uforståeligt, hvorfor det er sådan, men vi ved, hvordan man bekæmper dette.

Hvis du spilder en farvet drink på det hvide tæppe, skal du ikke få panik med det samme!

Dup først pletten med en klud eller serviet. Forbered derefter en blanding af vand og bagepulver og gnid det på pletten. Tør derefter af med en fugtig klud fugtet med varmt vand. Bagepulver fjerner pletten på magisk vis, og den fugtige klud hjælper med at fjerne den. Efter at pletten er blevet renset, gentages proceduren og lad den tørre.

Smarte rengøringstips til rent tøj

fjern fedtpletter rengøringstip rengøres korrekt

Fjern fedtpletter

Du tror sikkert, at der ikke er noget, du kan gøre, hvis du har farvet dit tøj med olie eller smør. Intet problem, der er en løsning. Drys pletten med majsstivelse, lad det stå i 10 minutter og tryk af. Hvis der stadig er spor af fedt, hældes hvid eddike over det og vaskes af.

Rengør vinduer ordentligt

Det er ikke for ingenting, at der er blevet fremstillet specielle vinduespudser. Hvis du nogensinde har prøvet at rengøre vinduerne med en møblerenser, har du sikkert fundet ud af, at det ikke virker. De universelle rengøringsmidler efterlader spor, og kludene efterlader fnug på glasset.

Hemmeligheden er kun at bruge vinduespudser og køkkenrulle. Og hvis du ikke vil bruge kemi, kan du gå efter god eddike og avis.

Nyd lyset fuldt ud

Rengøring af lejligheden korrekt rengøringstip

Fjern stearinvoks

Lysene er en fantastisk måde at introducere mere varme i dit hjem, indtil et af dem er spildt. Brug ikke rengøringsmidler. Tag et køkkenrulle eller et stykke avispapir og læg det på pletten. Gå derefter over det med det varme jern. Voksen smelter og absorberes af papiret. Gentag dette, indtil der ikke er mere voksplet tilbage.

Ikke flere sæbemærker på badeværelset

oprydning og rengøring rengøringstip rengøring af din lejlighed

Sæbe pletter på badeværelset

Du kan købe et uendeligt antal rengøringsmidler, der hævder at fjerne sæbemærker, men hvis de har opbygget sig gennem årene, hjælper intet færdigt produkt. Her er løsningen: Varm en kop eddike op i mikrobølgeovnen. Kom dette i en sprøjteflaske sammen med lidt opvaskemiddel. Sprøjt de berørte områder og lad det virke natten over. Næste morgen vaskes af med varmt vand.

Praktiske rengøringstip til rene gryder

Oprydning og rengøring af lejlighedens rengøringstip

Brændte pander

Dette er uundgåeligt: ​​gryderne brænder ofte, og selvom du lægger dem i blød, får du dem måske ikke rene. Til metalgryder og bageplader tilberedes en blanding af 1/2 kop eddike og 1/2 kop vand. Kom disse i gryden eller gryden og bring det i kog. Fjern fra varmen og tilsæt 2 spsk bagepulver. Når blandingen begynder at skumme, hældes den ud og skrubbes af.

Redaktørens tip: Teknologien er endnu lettere for tallerkener og gryder lavet af glas. Tag et stykke aluminiumsfolie, krøll det og brug det i stedet for en svamp.

Lever uden støv!

rengøring korrekt oprydning og rengøring rengøring tip

Rengøringstip mod støv

Det er forbløffende, hvor hurtigt overfladerne opsamler støv, især hvis du ejer et kæledyr. Du kan hurtigt tørre støvet af hylderne, møblerne og persiennerne med en fugtig klud, men dagen efter er der ingen spor af rengøringen.

Tørretumblerne er en glimrende rengøringsmetode. Disse er dækket med et antistatisk skyllemiddel og afviser støv. Tør bare de støvede møbler af. Støvet er væk, og det lugter også godt.

Du kan bruge disse smarte rengøringstip til forårsrengøring eller endda til den næste oprydningsoffensiv. Gør opgaven med at rense en leg med disse tips og tricks.

Gør rengøring lettere for dig selv

rengøringstips lejlighed rengøring rengøring budget

Bagepulver og citron som universelle rengøringsmidler

rengøring korrekt rengøringstip rengøring af en lejlighed

Du kan også rense glasdøren til brusebadet med eddike og avis

   rengøring af badeværelset rengøringstip rydder op og gør rent

Brug eddike mod lugt i køleskabet

rengøring af køleskabet rengøringstip til rengøring korrekt

Afkalk brusehovedet med bagepulver

rengøringstip rengøring af badeværelset oprydning og rengøring

Rengør vinduerne uden at efterlade striber

Rengøring af vinduer korrekt rengøringstip rengøring af lejligheder

Prøv at rengøre uden kemikalier

rengøringstips forårsrengøring rengøring af lejligheden

Rengøringstip mod kaffepletter

rengøring korrekt rengøring tips rydde op og rengøre

Få mikrobølgeovnen ren og hurtig

rengøring lejlighed budget rengøring rengøring tips