Пътуване и ваканция, технологии

Виртуално пътуване по време на пандемията: пътувайте въпреки блокирането!

направете виртуално пътуване във Франция

Пандемията Covid-19 донесе множество ограничения, включително забрана за пътуване. Ако пропускате пътуване и сте тъжни, че не можете да посетите нови градове, забележителности, музеи, галерии и паметници в момента, вие сте попаднали на правилното място! За щастие днес дигиталният свят предлага възможност да отидете на виртуално пътешествие! В тази публикация сме събрали няколко безплатни сайта за вас, които могат да ви помогнат да пътувате виртуално. Също така по -долу са дадени някои предложения за красиви места за посещение, без да излизате от хола си! Оставете се да се вдъхновите!

Направете виртуално пътешествие по света!

да пътуват по целия свят

Кой казва, че виртуалното пътуване не може да бъде толкова красиво и вълнуващо като истинското? Използвайте Google Земя, да видите далечни страни и забележителности по света! Програмата ви дава страхотна гледка от птичи поглед и с Google Street View можете да разгледате по -отблизо улици, природни забележителности и паметници. А за мобилни телефони с Android има Google Maps – приложение, което е също толкова добра алтернатива.

Посетете музеи онлайн

музея Гугенхайм

Бихте ли искали да посетите музеи на практика? Някои от най -големите и известни музеи в света предлагат виртуални обиколки, където можете да разгледате картини, скулптури и всякакви експонати. Всичко, което трябва да направите, е да посетите сайта на музея! Така че можете да доведете децата си без никакви транспортни разходи Музей на Лувъра със световноизвестната Монна Лиза или Музея на изкуството в Токио Фуджи в Япония.

Това също Музей Гугенхайм в Ню Йорк може да се гледа онлайн. Музеят Rijaksmuseum в Амстердам също предлага възможност за виртуално посещение. Не на последно място можете да разгледате експонатите в това Пергамският музей в Берлин или това Германски музей в Мюнхен гледайте в интернет.

Направете виртуално пътуване с децата!

виртуално пътуване Дисниленд

Искате ли да заведете малките си деца на виртуално пътуване? След това им покажете това М.&Госпожица или фабриката Nestle! Известните производители на шоколад и бонбони също направиха възможно феновете си да видят зад вратите на фабриките как се правят сладките изкушения. Ако сте на гости с децата си Дисниленд или Лего земя план, поради пандемията, но не можете да шофирате, направете виртуална разходка! Това ще ви даде представа какво да очаквате от тематичните паркове.

виртуален зоопарк за пътуване

Децата също са особено очаровани от животните. Особено когато става въпрос за екзотични животни, които не можете да видите всеки ден – като лъвове, жирафи и пр. Разходката в истинския зоопарк е много по -интересна, но по времето на Корона можете да направите и виртуална. За щастие, много големи зоологически градини имат уеб камери, които ви позволяват да гледате животните на живо. Нещо, което би било наистина вълнуващо за децата, нали? &# 128578; Такива зоологически градини са например в този Единбург, това в Цюрих и зоологическата градина на Аляска. Можете също да гледате морски животни на живо, ако посетите Seaworld в Орландо да посетя.

Посетете най -известните забележителности в света

виртуално пътуване у дома в движение

Искате световноизвестни атракции като това Пирамиди в Гиза, на Великата китайска стена, Статуята на свободата в Ню Йорк или Тадж Махал изглед? Тогава имате редица възможности за виртуална обиколка! Можете да използвате Google Earth отново или да намерите някой от многото сайтове с уеб камери или 360-градусови видеоклипове в мрежата. Можете дори да получите такъв в Ню Йорк виртуален хеликоптер “да посетя”! &# 128578;

Отидете на вълнуващо космическо пътуване с помощта на нови технологии

виртуално пътуване в космоса

Ако харесвате Вселената и планетите, можете да направите пътуване до безкрайното пространство с помощта на съвременни технологии! Направете такава „разходка“ с децата си и им обяснете какво знаете за планетите, звездите, нашата галактика или първото кацане на Луната. Можете също да гледате някои видеоклипове в YouTube – например истинско изстрелване на ракета. Би Би Си например илюстрира различни спътници, метеорити и разстоянието от нашата земя за деца и възрастни. &# 128578;

идеи и съвети за виртуални пътувания

виртуално пътуване с деца зоопарк животни

виртуално пътуване под подводния свят

пътуване онлайн Токио Музей на изкуството Фуджи

открийте космоса

виртуално гмуркане вълнуващо

виртуално пътуване за разглеждане на забележителности

виртуално пътуване северно сияние

Посетете Ниагарския водопад онлайн

Прекрасна гледка към Ню Йорк

виртуална луна за пътуване

Живопис на Мона Лиза

виртуални пътуващи водни животни

виртуално пътуване с детска фабрика M & amp; Ms

красивият Музей на Лувъра

виртуално пътуване Франция Лувър

виртуално пътуване до музея Гугенхайм

Zoo Web Cams на живо

виртуално пътуване, за да видите статуята на свободата онлайн

виртуално пътуване направи Google Earth Еверест

обиколете света google earth

онлайн увеселителни паркове за пътуване

Виртуална луна за космически пътувания

пътуване до Париж онлайн Айфеловата кула

виртуално пътуване до великата китайска стена

известна забележителност Бранденбургска порта

Забележителности Англия Биг Бен

виртуално пътуване до Берлин

виртуалните пътувания лесно правят евтини

направете виртуално пътуване до Египет