Poznate osobe

18 seksi slavnih tetovaža sisa

Mnoge zvijezde visokog profila s godinama su se tetovirale na jedinstvenim mjestima na tijelu, a jedno od najpopularnijih mjesta za nanošenje mastila je donja/bočna sisa. Pjevačice, glumice i manekenke dobile su prekrasne tetovaže na ovoj lukavoj lokaciji'vrijeme je da pogledate njihovu umjetnost. Zavirite u 18 najseksi tetovaža celebrity sisa u galeriji ispod, a zatim nam javite svoja mišljenja o ovim tetovažama u odjeljku za komentare na Facebooku.

tumblr_inline_nr3b5hkzpr1ssbjlk_500

Lucy Hale

Glumica Lijepe male lažljivice ima niz sitnih tetovaža, uključujući citat ispod lijeve dojke. Citat dolazi iz Narnijskih kronika i u cijelosti glasi:

“Ali nitko osim Lucy nije znao da joj je, dok je kružila oko jarbola, šaptao:” Hrabrosti, drago srce “, a glas je, bila je sigurna, bio Aslanov, a s glasom joj je u lice udahnuo slasan miris.”

Snimak ekrana 17. 12. 2018. u 10.20.29

Demi Lovato

To'Ne čudi što je pjevačica Demi Lovato jedna od najtetoviranijih žena u Hollywoodu, no jeste li znali da je imala tetovažu ispod grudi? Lovato ima citat "činiš me lijepom" tetovirana ispod desne dojke, koja je kasnije dodana pernatom hvataču snova. 

sarah hyland

Sarah Hyland

Glumica Moderne obitelji prešla je dug put od svog debija kao buntovne tinejdžerke u emisiji i ona'imam tintu da to dokažem. Ispod lijeve dojke dobila je citat "prati moje otkucaje srca" tetovirao Los Angeles' umjetnik dr. Woo.

rs_634x1024-131227130422-634.cara-del.cm.122713_copy

Cara delevingne 

Engleska glumica i manekenka Cara Delevingne poznata je po tome što je tetovaže učinila najpopularnijim ukrasom za slavne osobe iz 2010. i ima jednu od najboljih ispod grudi tetovaža u Hollywoodu. Delevingne ima riječi "Don'ne brini, budi sretan," tetovirana ispod grudi, što je naziv pjesme Bobbyja McFerrina.

miley-cyrus-tetovaže-8

Miley Cyrus

Još jedna zvijezda koja čini tetovaže trendi u posljednjih nekoliko godina je Miley Cyrus, koja ima brojne tetovaže ispod grudi. Njezina prva pod grudnom tetovažom bio je citat "Samo diši" i ona's otkad je svojoj kolekciji dodala nekoliko neobičnih komada, uključujući golu ženu koja drži očnu jabučicu.

lena-dunham-underboob-tattoo

Lena Dunham

Tvorac i zvijezda HBO -a's Girls ima brojne tetovaže, uključujući i elegantan komad prsne kosti. Prilikom objavljivanja tetovaže na društvenim mrežama, Dunham je napisao:

 „Hvala @trinegrimm na grudnom tanjuru/lusteru mog ratnika. Ovo je moj prvi originalni komad jedne umjetnice za tetovaže i osjećao se sveto i cool i nije me zamjerila što sam kopirala postavu @badgalriri. Ako ikada budeš u Oslu, idi upoznati ovu metal kraljicu i pusti je da upravlja tvojim tijelom? ”

halsey-chainsmokers-gettyimages-597574390

Halsey

Pjevačica Halsey ima brojne tetovaže, međutim, jedan od njezinih najznačajnijih djela je scenarij ispod njezine lijeve dojke. U postu na Instagramu zvijezda objašnjava tetovažu napisavši:

"Imam ovu tetovažu na kojoj piše “Serendipity” i moja mama i ja je zajedno slažemo. Moja mama i ja imamo dvije iste tetovaže što je smiješno jer sam je sa 16 godina mrzio. Ali sad kad imam 21 godinu, ja sam kao “hajde da napravimo odgovarajuće tetovaže!” Tako se stvari mijenjaju. Ali to je slučajnost i zvuči jako slatko. Serendipity je sretna nesreća. Dogodi se nešto što ne očekujete da će na kraju biti tako savršeno, s toliko sinkroniciteta. I mislim da bi tako moja majka objasnila moje rođenje. Pa zvuči kao jako slatka priča dok vam ne kažem da me mama naziva sretnom nesrećom."

f99302b7f35e5d3e1a538c2d661808c1

Rihanna

Možda najpoznatija tetovaža na ovom popisu, Rihanna je gotovo u cijelosti odgovorna za početak trenda tetovaže ispod grudi u Hollywoodu. Još 2012. godine, Rihanna je dobila sada ikoničnu tetovažu, tweetajući “Božica Izida – Potpuna žena – Model za buduće generacije – #GRANGRANDOLLY – uvijek u mom srcu i na mom srcu.”

f1c1891468c1a77f5b5c792ce26d3fae

Alexis Ren

Instagram model i finalist Dancing With the Stars Alexis Ren ima nekoliko vidljivih tetovaža, uključujući nježnu ružu ispod lijeve dojke. Tetovažu je izradio umjetnik iz Los Angelesa i YouTuber Romeo Lacoste, koji je tetovažu objavio na Instagramu s natpisom:

"Imao @alexisren svratite sinoć na jednu od mojih mini ruža s potpisom. Jedna stvar na koju ljudi mogu računati je da će moje tetovaže uvijek zacijeliti i izgledati savršeno. Detalji i isticanja uvijek iscjeljuju besprijekorno. Mnogi umjetnici mogu učiniti da tetovaža izgleda dobro kada je napravljena za Instagram, ali ne mogu mnogi učiniti da tetovaža drži njen detalj ili da spriječi njeno izblijedjenje. Hvala na povjerenju u Boga Boga."

Chloë Grace Moretz

Chloë Grace Moretz

Moretz'Najnovija tetovaža je scenarij ispod grudi koji čita "postaje bolje od ovoga." Tetovažu je izradio jedan jedini dr. Woo.

Cheryl-boob-main

Cheryl Cole

Pjevačica i televizijska ličnost stekli su niz impresivnih komada tijekom godina, uključujući ogromnu tetovažu na zadnjici Nikka Hurtada. Međutim, ona također ima tetovažu među grudima koju je Hurtado napravio 2016. godine. Na Instagramu je Hurtado podijelila tetovažu s natpisom:

“Uvijek mi je bila čast istetovirati moju prijateljicu @cherylofficial prije mjesec dana na svojim grudima s ovim malim budističkim simbolom. @cherylofficial & @fakeliampayne su klasni činovi i uvijek se prema meni ponašaju jako dobro. Hvala vam momci što ste mi vjerovali da vas tetoviram. ?? poštovan.”

CamilaMendes

Camila Mendes

Glumica iz Riverdalea ima samo jednu tetovažu, no prema intervjuu koji je dala za Latina Magazine, to joj puno znači. U intervjuu je objasnila tetovažu riječima:

"Selidba je bila veliki dio mog života. Ali to nisu sve dobre stvari – podijelila je. “Počinjete primjećivati ​​kako ste vas zabrljali oko toga … Prošao sam kroz cijelu ovu stvar i shvatio sam da samo u sebi možete uspostaviti osjećaj sebe jer će se sve ostalo oko vas promijeniti bez obzira na sve. Dakle, sve što možete kontrolirati je tko ste i sve dok to ostanete vjerni, onda ste kod kuće. Ja sam u svojoj glavi stvorio ovu ideju da bez obzira kamo idem da sam kući jer jesam – moje tijelo je moj dom. Napravio sam tetovažu ispod desne dojke koja kaže: ‘Izgraditi dom’, jer je to moj životni cilj – izgraditi dom u sebi. ”

ariana-grande-always-tattoo-instagram-20040934

Ariana Grande

U posljednjih godinu dana Grande je dobio više tetovaža nego što naš tim INKED -a može pratiti. Mnoge od ovih tetovaža napravljene su s bivšim zaručnikom Peteom Davidsonom, uključujući i malu riječ ispod njezine lijeve dojke. Riječ, 'stalno,' predstavnik je njihove međusobne ljubavi prema seriji Harry Potter. 

1403128665025_wps_16_ruby_rose_1907_JPG

Ruby Rose

Narančasta je nova crna glumica ima najmanje 50+ poznatih tetovaža, uključujući grafički komad krune Basquiat na grudnoj kosti. Rose je kasnije dobila umrlog umjetnika'portret tetoviran na lijevoj nadlaktici.

1538f2aeb212fcc496bb46e8e70b576e

Rita Ora

Glumica i pjevačica Rita Ora ima jednu od najljepših grudnih tetovaža na našem popisu, što je rekreiranje slike koju je napravio pin-up umjetnik Alberto Vargas. Prema Ori, komad simbolizira "snagu i građu zvijezde."

0239db36c8e012aad0ec04453b3d9fcf

Kehlani

Još jedna jako tetovirana slavna osoba na našem popisu, Kehlani je godinama stekla brojne prekrasne tetovaže. Jedan od ovih komada je scenarij ispod obje njezine grudi.

94fbe19017dc6373ec13e4d2e0150215

Lily Collins

U veljači 2016. Collins je pokazao svježu bočnu tetovažu sisa na kojoj je bila vila s krilima na polumjesecu sa scenarijem "krhka stvar." Možda će u ovoj tetovaži biti više teksta, međutim, ovo je jedina fotografija na internetu koja jasno prikazuje komad.

43DA999000000578-4847748-image-m-62_1504407998041

Paris Jackson

Jackson je kći pokojnog Michaela Jacksona i s godinama je mlada zvijezda prikupila brojne tetovaže. Jackson ima tetovažu ispod lijeve dojke na kojoj piše: „Bolje mi se sviđalo kad nisi imala srca," što je naziv albuma Butcha Walkera. Jackson je također dodao vanzemaljca sa desne strane dojke i sedam čakri koje joj idu niz grudnu kost. To'vjerojatno će Jackson nastaviti nadograđivati ​​svoju rastuću kolekciju kako vrijeme prolazi. 

Što mislite o ovim slavnim osobama i njihovim tetovažama na grudima? Biste li se tetovirali na ovom mjestu? Javite nam svoja razmišljanja, mišljenja i pitanja u odjeljku komentara na Facebooku.