Отслабнете, здраве

Хранителни добавки – да останете здрави без лекарства

Бъдете здрави с хранителни добавки

Хранителните добавки са храни, които имат за задача да допълнят диетата ни. Те биха били излишни с идеална диета, но за съжаление в наши дни е почти невъзможно да бъдем перфектни, що се отнася до храненето. Хранителните добавки могат да съдържат едно или повече хранителни вещества в различни дози. Хранителните вещества като витамини, аминокиселини, минерали, билкови екстракти или мастни киселини се предлагат в концентрирана форма за предотвратяване и подобряване на здравето. Ето защо хранителните добавки са добро решение за недостиг на хранителни вещества, като дават на тялото това, от което се нуждае.

Хранителни добавки – здраве от природата

Хранителни добавки - укрепват имунната система и защитните сили на организма

Производството на хранителни добавки е много широко регламентирано и те трябва да бъдат безвредни за човешкото здраве дори в случай на предозиране. Хранителните добавки трябва да се разбират като храна по закон и хранителните концентрати имат хранителен и физиологичен ефект. Повечето потребители ги купуват, за да облекчат симптомите, разстройствата и депресията и разстройствата на теглото. Хранителните добавки се предлагат като капсули, таблетки, ефервесцентни таблетки, прахове и други типични лекарствени форми в определени количества за консумация.

  Не всички мазнини са създадени равни

Растителните масла и мазнините укрепват сърцето и кръвообращението

Тялото се нуждае от здравословни мазнини в малки количества и това са точно тези мазнини, които често липсват в нашата диета. Мазнините, които получаваме от хранителната промишленост, са предимно тези с наситени мазнини. Известно е, че те са причина за хронично възпаление, редица медицински състояния и затлъстяване. Здравите, ненаситени мастни киселини съдържат линолова киселина, която разгражда и регулира излишните мастни натрупвания в тъканта. Линоловата киселина е изключително важна за организма и като керамиден компонент осигурява по -добър тен и здрава коса. Серамидите са важни мазнини в горния слой на кожата, които са отговорни за красивата и еластична кожа. Поради тази причина линоловата киселина може да се намери и в козметиката, тъй като придава на кожата влага и балансира тена. Омега 6 от растителните мазнини и омега 3 мастните киселини, съдържащи се в рибеното масло, се препоръчват при сърдечно -съдови проблеми, рак и възпаление.

Здрав дух в здраво тяло

Нещо зелено за по -добра памет

Много различни причини могат да доведат до повишена нужда от определени хранителни вещества. Например стрес, спортни дейности, хронични заболявания, висока консумация на цигари или алкохол и други. В днешно време храната се обработва няколко пъти. Витамините, съдържащи се в плодовете и зеленчуците, често попадат в кофата за боклук. Не рядко, извън времето или когато не ни се готви, ядем висококалорични готови ястия. Всичко това води до хранителен дефицит, който трябва да бъде компенсиран с подходящи хранителни добавки.

Тялото вярва на това, което му казваме

Билкова градина в таблет

Витамини, аминокиселини, антиоксиданти и минерали – всички имаме нужда от тях и когато те са недостатъчни в тялото ни, страдаме от тях в различни форми. Разбира се, хранителните добавки не могат да заменят балансираната диета. Но можете да компенсирате липсата на хранителни вещества, така че тялото да запази своята жизненост и здравословно състояние. Поддържането на вашето здравословно състояние вероятно е възможно с подходящите продукти. Хранителните добавки за здравето на жените, мъжете и децата са в nutrilife-shop.de на разположение и убедете с високите си стандарти за качество.

 Естествени козметични продукти за здрава и млада кожа

Останете млади с подходящите хранителни добавки и естествена козметика

Всяка жена иска да изглежда добре, да има сияйна кожа и пълна коса. Особено важно е за жените, които вече са надминали тийнейджърските си години, да сведат до минимум признаците на стареене. Естествената козметика, която се развива изключително бързо и успешно в днешно време, предлага безброй козметични продукти за спиране на процесите на стареене на косата и кожата. Не толкова много може да се побере в буркан с крем, така че обикновено е достатъчно за бърз ефект. За по -добри и видими резултати се предлагат и хранителни добавки с по -висок дял на активната съставка. Антиоксидантите, лифтинг терапиите се използват от всяка самоуверена жена днес. Процесите на стареене са нормални, но те могат да бъдат спрени с подходящите продукти и хранителни добавки и въпреки това всеки може да се чувства и изглежда млад и здрав.

Джинджифил и куркума – големите грудки на Азия

Джинджифил и куркума - здравите клубени