Opskrifter

No -Bake Cheesecake – 2 fantastiske opskrifter til at gøre det selv

Cheesecake uden at bage citron

Vil du overraske dine yndlingsfolk med en sofistikeret og super velsmagende dessert? Lav ostekage! Den traditionelle engelske dessert er et skønt tilbehør til din kaffe og en fantastisk souvenir, hvis du f.eks. Er inviteret til fest. Plus, der er en bred vifte af uimodståelige cheesecake opskrifter, du kan prøve! I dette indlæg introducerer vi dig til 2 kulinariske ideer til lys Ostekage uden bagning Før. Forhåbentlig kan du lide dem meget!

Cheesecake – en raffineret dessert til enhver lejlighed

Lav oreo -ostekage selv

Tilberedningen af ​​den traditionelle cheesecake er ikke særlig let. Især når det kommer til bagning, er der et par tricks, som nybegyndere ikke altid lykkes med. Kagen skal bages ved medium varme i et vandbad. Det er især vigtigt, at vandet ikke begynder at koge. I dette tilfælde vises luftbobler i cremen, og den mister sin glatte konsistens. Du bør også lade osten afkøle i ovnen, så overfladen forbliver glat og der ikke er revner. Heldigvis er der også opskrifter med ostekage, der er meget lettere. Du skal bare smøre cremen ud på kagebunden og fryse ostekagen i køleskabet i et par timer. Resultatet er lige så let som en bagt ostekage. Nedenfor finder du vores 2 opskrifter med nyttige tips til forberedelse. Lad dig inspirere!

Forførende chokoladeostkage uden bagning

Chokolade cheesecake

Til en springform (26 cm) har du brug for følgende:

Til kagebunden:

 • 125 g blødt smør
 • 200 g chokoladekiks

Til cremen:

 • 500 g mascarpone
 • 200 g flødeost
 • 5 teskefulde kakaopulver
 • 100 g mørk chokolade
 • 70 g pulveriseret sukker

At dekorere:

 • 100 g mørk chokolade
 • 1 tsk kakaopulver

Smelt først smørret til kagebunden i en gryde. Læg kiksene i en lynlås-frysepose og rul ovenpå med kagerullen, indtil kiksene er fint formalet. Bland derefter kiksekrummerne med det smeltede smør. Kom nu kiks smørblandingen i formen og jævn den ud med en ske ved at trykke nedad. Sæt formen i køleskabet i 30 minutter eller i fryseren i 10 minutter.

Du kan nu forberede cremen. Lad den mørke chokolade smelte i et vandbad. I en stor skål blandes flødeosten med mascarpone, pulveriseret sukker og kakaopulver. Nu skal du folde den flydende chokolade i og røre, til den bliver til en homogen masse. Fordel chokoladecremen på kiksbunden og jævn den med en ske.

Pynt endelig ostekagen med finthakket chokolade og drys med kakaopulver. Afkøl derefter kagen i mindst 12 timer, før den tages ud af formen. Det laver 12 stykker. &# 128578;

Cheesecake med frisk frugt

Cheesecake med blåbær

Vores næste idé er til cheesecake med frisk frugt, der laver 12 stykker. Til dette har du også brug for en 26 springform og følgende ingredienser:

Til jorden:

 • 75 g smør
 • 200 g shortbread kiks

Til cremen:

 • 1 pakke cremestabilisator
 • 200 g fløde
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 400 g flødeost
 • 100 g pulveriseret sukker
 • 150 g kvark

Til topping:

 • friske blåbær eller andre frugter efter eget valg

Tilberedningen af ​​kiksbunden er den samme som i den første opskrift: du skal blande kiksekrummerne med det smeltede smør og trykke dem til bunden af ​​springformen. Du kan beklæde dem med bagepapir, hvis du ønsker det. Lad småkagestærket stå i køleskabet, mens du forbereder fløden.

Pisk fløden til den er stiv – sammen med flødestabilisatoren og vaniljesukker. Tilsæt flødeost, flormelis og kvark og rør det hele sammen til det er glat. Fordel nu cremen jævnt på kagebunden og glat den ud. Stil ostekagen i køleskabet i mindst 4 timer, så blandingen sætter sig. Før servering, top den færdige cheesecake med blåbær eller anden frisk frugt efter smag. Vi ønsker dig god appetit!

Prøv også vores opskrift på oreo -ostekage uden bagning!

Oreo cheesecake

Nutella cheesecake opskrifter

Cheesecake muffins lækre

Mini opskrift på ostekager

Cookies smuldrer kagerulle

Ostekage kiksbund

Cheesecake opskrift fløde

Forbered ostekage trin for trin

Chokolade cheesecake luftig

Server chokoladeostkagen

Cheesecake med frisk frugt

Ostekage uden bageopskrifter

Cheesecake hindbær

traditionel cheesecake

Ostekage dessert i et glas

Cheesecake hindbær hvid chokolade

Cheesecake med pekannødder

Cheesecake karamel nødder

Ostekage med karamelsirup

Ostekage sød fristelse

hjemmelavet ostekage

Hindbær cheesecake vidunderligt look

Cheesecake Muffins DIY

Ostekage bagt med appelsiner

Ostekage med marmelade

Cheesecake med en kiksbund

Cheesecake marmor effekt vidunderligt look

Pynt ostekagen med frugt

Ostekage uden bageopskrifter

Ostekage brownies lækker

Cheesecake med blåbær