Opskrifter

Marengsopskrift: overrask din familie med den søde fristelse!

Hjemmelavede farverige marengs

Kan du lide at bage forskellige delikatesser til dine yndlingsfolk? Så vil du uden tvivl kunne lide vores artikel! Her introducerer vi dig til en vidunderlig marengsopskrift, som du kan prøve derhjemme. Marengs er en populær dessert og dekoration til kager og tærter, og de mangler kun få ingredienser. Ikke desto mindre er opskriften lidt af en udfordring, især for hobbybagere, fordi du kan lave mange fejl under forberedelsen. Hvordan kan disse undgås, og hvad er tricks til bagning af Beisers? Find svarene herunder! Vi håber du nyder at læse!

Marengsopskrift – nødvendige ingredienser

Marengs opskrift nødvendige ingredienser

Marengs opskrift instruktioner trin for trin

Marengsopskrift yndlingsdessert

lækre marengs med karamel

Tips og tricks til marengsopskrift

Hjemmelavede marengs med kirsebæressens

Bag og fyld marengs selv

Bag marengs og fyld blåbær

Marengs regnbue farver hjemmelavet

Marengs pynt chokoladeglasur

Marengs bager chokolade

Ordet “marengs” kommer fra fransk og betyder “kys”. Som nævnt ovenfor har opskriften på marengs få ingredienser – de er for det meste lavet af is sne med sukker. Ofte tilføjer du forskellige essenser eller madfarver for at give de færdige marengs et attraktivt udseende og en fin aroma. Kagerne er et vidunderligt alternativ til traditionelle kiks og er en fantastisk souvenir ved festlige lejligheder. De hjemmelavede marengs kan også bruges som kagebund eller fyldes med frisk frugt og serveres med fløde eller is – om sommeren. Som lovet afslører vi nedenfor alle tricks til at lave marengs. Til basisopskriften (til 16 marengs) har du brug for følgende:

– 1 kop fint sukker

– 4 æggehvider

– 1 knivspids salt

– 4-5 dråber citronsaft

– 1 kop tørret kokos

– 0,5 tsk vaniljeessens (eller anden essens efter eget valg)

– Madfarvning efter ønske

Marengsopskrift – skill æggene ad

Separate marengs opskrift æg

Det første trin i selv at lave marengs er at adskille æggene. Vi anbefaler at vaske æggene med sæbe på forhånd og lade dem køle af i køleskabet et stykke tid. Når du skiller æggene, skal du ryste de to skaller, så æggehviden løber ud af kanten af ​​skallen og falder ned i skålen. Vær særlig forsigtig med dette – bare en dråbe æggeblomme, der ved et uheld falder ned i æggehvidernes skål, kan ødelægge alt. Hvis det sker, skal du smide det hele væk eller lave en æggekage og starte forfra. Brug kun friske æg, så æggeblommen ikke løber!

Marengs opskrift trin for trin – pisk æggehviderne stive

Opskrift på marengs, pisk æggehviderne stive

Opskrift på marengs på marengs

Tilsæt sukker til marengsopskriften æggehvider

Marengs bager æggehvider

Lad derefter æggehviderne hvile ved stuetemperatur i cirka 40 minutter, så de bedre kan binde luften, når de piskes. I mellemtiden beklæd en bageplade med bagepapir og sæt ovnen på 100 grader. Tilsæt derefter citronsaft og en knivspids salt til æggehviderne. Begynd at slå blandingen med stavmixeren – langsomt først og til sidst på den højeste indstilling.

Tilsæt de resterende ingredienser til æggehviderne

Tilsæt tørret kokos til marengsopskriften

Marengs Marengs smeltet chokolade

Når isen når den ønskede konsistens, skal du gradvist tilsætte sukkeret under konstant omrøring. Jo finere den er, jo hurtigere vil du undertrykke den. Til sidst skal sukkerkrystallerne opløses fuldstændigt.

Tilsæt derefter vaniljeessensen eller en anden essens efter eget valg til æggehviderne. Du skal også tilføje den tørrede kokos og madfarven og omrøre alt godt med en ske. Vi anbefaler at bruge pulveriseret madfarve, opløse det i varmt vand og derefter tilføje det til æggehviderne med en pipetteflaske. Kakaopulver eller smeltet chokolade kan også bruges i stedet for madfarve. Og hvis du vil marmere marengs, kan du simpelthen børste rørposerne med to strimler madfarve – sluteffekten ser virkelig cool ud.

Drys marengs og bag

Marengsstænk instruktioner

Marengs marengs pipetasker

Marengs stænk marmoreret kirsebæressens

Marengs opskrift stænk bagepapir

Marengs bagningstip til forberedelse

Opskrift på marengs lidt velsmagende

Bag marengs med kirsebæressens

hjemmelavede farverige marengs

Marengs bager klassisk hvidt

Marengs opskrift DIY

Til sidst fyldes æggehvideblandingen i en sprøjtepose med en stjernedyse og sprøjter marengs på bagepapiret. Du bør efterlade en afstand på mindst 2 cm mellem de enkelte stykker. Bag derefter i den forvarmede ovn i cirka 90 minutter. Sluk derefter for ovnen, og lad marengsen stå i yderligere 10-15 minutter – de er færdige, når de er helt tørre.

her finder du en skøn opskrift på tærte med marengs, som du også kan prøve, hvis du ønsker det!