Opskrifter

Bloody Mary opskrift: sommerens bedste cocktail

Bloody Mary Opskrift Selleri Stick Citronskive

Leder du efter en lækker sodavand til sommeren? I dette indlæg viser vi dig, hvordan du selv kan forberede den berømte Bloody Mary -cocktail! Den krydrede drink fremstillet af vodka og tomatjuice er simpelthen ideel til de varme sommeraftener, og du kan overraske dine yndlingsfolk med det. Lad dig inspirere, og prøv selv vores Bloody Mary -opskrift! Vi håber, at du kan lide den, og vi håber, du nyder at læse den!

Bloody Mary er den perfekte sodavand til sommeren!

Vodka og tomatjuice krydret sommercocktail

Sommercocktails pynter på lækre ideer

Bloody Mary opskrift langdrikkeglas

Bloody Mary opskrift nødvendige ingredienser

Server Bloody Mary med en stang selleri

Sådan tilberedes en cocktail vodka og tomatjuice instruktion

Bloody Mary den bedste opskrift

Bloody Mary tilbereder selv ingredienser

Den berømte blodrøde cocktail er en absolut gourmet og kan tilberedes med eller uden alkohol. I dette indlæg vil vi introducere dig til den klassiske Bloody Mary -opskrift, men vi vil også afsløre andre varianter, som du kan prøve, hvis du ønsker det. Cocktailen er særlig populær i USA, og på nogle restauranter har gæsterne endda mulighed for selv at blande drinken. Det er et vidunderligt alternativ til de typiske sukkersøde cocktails og dens sur-krydrede smag forbliver i munden i lang tid. Ikke alle kan lide at drikke Bloody Mary, men den klassiske opskrift inviterer dig til at eksperimentere – du skal kun finde den variant, du bedst kan lide!

Drikken er sandsynligvis opkaldt efter den engelske dronning Maria I. Tudor, der forsøgte at genetablere katolicismen i England med alle midler. På grund af hendes grusomhed blev hun kaldt “Mary the Bloody”. Denne version af oprindelsen til cocktailens navn er dog stadig kontroversiel.

Den klassiske Bloody Mary -opskrift – nødvendige ingredienser

Forbered Bloody Mary efter den originale opskrift

Bloody Mary serveres med lækre spyd

Bloody Mary krydret med Tabasco sauce

Bloody Mary med Tabasco sauce og en skive lime

Bloody Mary opskrift er meget velsmagende kold

Cocktail vodka og rejer tomatjuice

Til den originale Bloody Mary -opskrift skal du bruge:

– 150 ml tomatsaft

– 50 ml vodka

– 2 dråber Tabasco

– 1 stang selleri

– 10 ml citronsaft, friskpresset

– 1 bar ske ske Worcestershire sauce

– isterninger

– 1 knivspids hver af salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge følgende redskaber til forberedelsen: et glas langdrink, blandingsglas, barske, stangmåleindretning og stangfilter.

Bloody Mary Opskrift – Sådan forberedes

Bloody Mary opskrift cherrytomater og bacon til pynt

Server Bloody Mary opskriften kold

Bloody Mary med bacon pynt velsmagende

Bloody Mary velsmagende ideer spyd

Bloody Mary opskrift gode ideer til garnering

Det første trin i fremstillingen af ​​Bloody Mary er at vaske bladselleri, tørre og skære enderne af. Tag røreskålen og bland tomatsaften med vodkaen. Tilføj 8 flere isterninger. Smag cocktailen til med to dråber Tabasco, Worcestershire sauce, friskpresset citronsaft og en knivspids salt og peber. Rør alle ingredienserne med barskeen, indtil glasset damper op. Dernæst skal du hælde cocktailen i glas med lang drink gennem silen. Til sidst sættes selleripinden i glasset og serveres straks!

Det er en god idé ikke at tilføje Tabasco sauce og peber til drikken, men at servere dem hver for sig. Så hver af dine gæster kan selv bestemme graden af ​​krydderi af cocktailen.

Bloody Mary opskrift: flere lækre variationer at prøve

Bloody Mary opskrift uden alkohol

Virgin Mary Cocktail Selleri Stick isterninger

Jomfru Maria med isterninger og lime

Forbered jomfru Maria selv, hvordan du gør det

Sommer cocktail vodka og tomatjuice

Sommer cocktail pynt skiver af olivenbacon

Cocktail vodka tomatjuice isterning oliven spyd

Bloody Mary serveringsforslag

Bloody Mary opskrift garneret med rejer, pickles og cherrytomater

Bloody Mary pynter kreativt fingermad

Bloody Mary opskrift serveringsforslag garneret med fingermad

Som nævnt er der andre lækre måder at forberede Bloody Mary på. For eksempel kan du prøve den alkoholfrie opskrift, som ikke er mindre velsmagende og smagfuld – i dette tilfælde hedder cocktailen “Jomfru Maria”. Forberedelsen er næsten den samme, du skal bare udelukke vodkaen. Lidt frisk peberrod giver den alkoholfrie cocktail den krydrede smag. Du kan finde opskriften på “Jomfru Maria” her.

Traditionelt serveres drikken med en stang selleri. Til fester er det dog ofte pyntet med sprød fingermad, såsom rejer, cherrytomater, pickles, oliven. Sådan kombineres cocktailen med forretten. Og en citronskive på kanten af ​​glasset ser godt ud. Ostekugler pakket ind i bacon, rødkål og endda pølser er også velegnede som tilbehør til cocktailen.

Et andet godt forslag er at tilføje forskellige krydderier til cocktailen. Med lidt kanel smager for eksempel drinken særlig sofistikeret. Andre interessante sorter er spidskommen, cayennepeber og timian. Uanset hvilken opskrift på Bloody Mary du følger, bør blandingsforholdet mellem vodka og tomatsaft altid være 1: 2.