Opskrifter

Bag kager selv uden sukker – 4 skønne opskrifter

Bag kager opskrifter uden sukker

Sukkerforbrug i store mængder er usundt for kroppen og kan forårsage diabetes, fedme og mange andre sygdomme – vi kender alle denne sandhed, og alligevel kan vi ikke altid modstå den søde fristelse. Dette er et alvorligt problem, især med børn, der for det meste slet ikke vil gå uden slik. Så hvad skal man gøre for at begrænse usundt sukkerindtag? I stedet for at søge sukkerfrie produkter i supermarkedet hver dag, er der et lettere og pænere alternativ – bage uden sukker! Der er mange sunde former for sukkererstatninger på markedet i dag – såsom stevia – der giver dig denne vidunderlige mulighed. I denne artikel introducerer vi dig til 4 nemme og velsmagende opskrifter på sukkerfrie kager. Prøv dem, du bedst kan lide!

Bag kager selv uden sukker: let opskrift på banankager med nødder og rosiner

Sukkerforbrug har dårlige sundhedsmæssige konsekvenser

Sukkerfri bagning 4 gode opskrifter

Bag modne banankager uden sukker

Bag kager uden sukker. Banankager ser vidunderlige ud

Kage sukkerfri banankage opskrift hurtig og sund

Bagning af kager uden sukker sunde opskrifter banankage

sukkerfri kage banan creme

Kageopskrifter uden sukkerbanankage

Banankage uden sukker opskrift

lav -carb kage banan opskrift uden sukker

Kageopskrifter uden sukker sund og lækker banankage

At bage sukkerfrie kager er ikke kun sundt, men også virkelig let – et glimrende eksempel på dette er følgende opskrift på lækker banankage. De nødvendige ingredienser til dette er: 500 g modne bananer, vejet uden skræl; 125 g fuldkornsmel; 100 ml solsikkeolie; 50 g hakkede nødder efter eget valg; 100 g rosiner; 75 g havregryn; en knivspids salt. Mos først bananerne med en gaffel, tilsæt dem til de andre ingredienser og rør i en stor skål, indtil du får en glat dej. Sæt derefter ovnen på 160 ° C og hæld dejen i en lille bradepande, der er smurt med lidt smør. Du skal bage kagen i cirka 30 minutter, indtil den bliver gylden gul. Lad den derefter afkøle i bradepanden.

Bagning af kager uden sukker: æbletærte med ahornsirup

Æbletærte uden sukker

Sukkerfri æbletærte opskrift

Bag kager uden sukker Forbered æbletærte

Kage uden sukker Æblekage dækket vidunderligt look

sukkerfri kage æblekage let opskrift

Bag selv sukkerfrie kager Æbletærte

sukkerfri kage æbletærte med ahornsirup opskrift

Bagning af kager uden sukker æbletærte opskrift

Kageopskrifter uden sukker lækker og sund

Kage uden sukker æbletærte hurtig opskrift

sukkerfri kageæbler ahornsirup

Hvem kan ikke lide æbletærte? Her kan du finde ud af, hvordan det kan tilberedes uden sukker. For at gøre dette skal du bruge følgende ingredienser: 3 store æbler; 100 g smør; 50 g ahornsirup (i stedet for sukker); 150 g mørkt mel; 1 / 8L vand; 3 spiseskefulde majsstivelse; 2 spiseskefulde vand; 1 vaniljestang; to håndfulde bønner eller ærter. Kom mel, ahornsirup og smør i en skål og rør godt, til du får en glat dej. Smør en mellemstor bageform med lidt smør og fyld den med cirka 2/3 af dejen ved at prikke bunden af ​​dejen flere gange med en gaffel. Form derefter kagens kant fra den sidste tredjedel af dejen. Læg de tørre ærter eller bønner på dejbunden – så de forbliver flade under bagningen, og stil bagepladen i ovnen ved 200 ° C i 20 minutter. I løbet af denne tid skræller du æblerne og skærer dem i små stykker. Kog derefter æblestykkerne sammen med vaniljen, indtil de er bløde. Bland 2 spsk ahornsirup med 2 spsk vand og tilsæt dem til æblerne ved konstant omrøring. Til sidst skal du fordele æbleblandingen på dejbunden og lade den færdige kage stå i køleskabet i 20-30 minutter.

Nem opskrift på lækker citronkage

Bagning af ingredienser kager uden sukker

Bag kager uden sukker citron kage

Bag sukkerfrie kager selv. Opskrifter

sukkerfri kage med citroner

Bagning af kager uden sukker citronkage sunde opskrifter

Citronkage med kvark -topping uden sukker

bag citronkage uden sukker

bage sukkerfri citronkage vidunderligt look

kulhydratkage citronkage lækker og sund

Kageopskrifter uden sukker citronkage

Du kan bage en lækker og sund citronkage uden sukker. Opskriften er meget let og velegnet selv for begyndere med lidt erfaring i køkkenet. De nødvendige ingredienser er: 160 ml citronsaft; 160 g birkesukker (xylitol); 240 g fuldkornsmel; 120 g yoghurt; to citroner; omkring 7 spiseskefulde solsikkeolie; et æg; en pakke bagepulver og 0,5 tsk salt. Det første trin er at blande alle ingredienserne godt sammen i en stor skål. Kom den færdige dej i en lille bradepande og bag kagen i cirka 25 minutter ved 175 ° C. komplet!

Interessant opskrift på kager uden sukker og mel

Kage uden mel og sukker vidunderlig opskrift

Kage uden mel og sukker opskrift sund og lækker

sukkerfri kagechokolade og sure kirsebær

Bag selv sukkerfrie kager med sure kirsebær

Kage uden mel og sukker sund opskrift

Chokolade og kirsebærkage uden mel og sukker

Chokolade- og kirsebærkageopskrift uden mel og sukker

Bage kager uden sukker interessant opskrift med chokolade og sure kirsebær

Den sidste opskrift er på en fantastisk chokolade-kirsebærkage uden mel og sukker. Du skal bruge følgende ingredienser: 7 æg; 10 g stevia; 1 glas sure kirsebær; 1 pakke vaniljepulver; 200 g mørk chokolade; en knivspids salt. Adskil æggehviderne fra æggeblommerne – æggehviderne piskes med lidt salt, til du får æggehvider, og æggeblommerne blandes med steviapulveret. Smelt chokoladen, tilsæt æggehviden og æggeblommen og bag denne blanding i cirka 150 ° C. Kom kirsebærene i en gryde med saften, tilsæt vaniljepulver og bring blandingen i kog. Fordel til sidst kirsebærene på den bagte kage og sæt dem i køleskabet i en time.