Opskrifter

Opskrifter

Bag kager selv uden sukker – 4 skønne opskrifter

Bag kager opskrifter uden sukker

Sukkerforbrug i store mængder er usundt for kroppen og kan forårsage diabetes, fedme og mange andre sygdomme – vi kender alle denne sandhed, og alligevel kan vi ikke altid modstå den søde fristelse. Dette er et alvorligt problem, især med børn, der for det meste slet ikke vil gå uden slik. Så hvad skal man gøre for at begrænse usundt sukkerindtag? I stedet for at søge sukkerfrie produkter i supermarkedet hver dag, er der et lettere og pænere alternativ – bage uden sukker! Der er mange sunde former for sukkererstatninger på markedet i dag – såsom stevia – der giver dig denne vidunderlige mulighed. I denne artikel introducerer vi dig til 4 nemme og velsmagende opskrifter på sukkerfrie kager. Prøv dem, du bedst kan lide!

Bag kager selv uden sukker: let opskrift på banankager med nødder og rosiner

Sukkerforbrug har dårlige sundhedsmæssige konsekvenser

Sukkerfri bagning 4 gode opskrifter

Bag modne banankager uden sukker

Bag kager uden sukker. Banankager ser vidunderlige ud

Kage sukkerfri banankage opskrift hurtig og sund

Bagning af kager uden sukker sunde opskrifter banankage

sukkerfri kage banan creme

Kageopskrifter uden sukkerbanankage

Banankage uden sukker opskrift

lav -carb kage banan opskrift uden sukker

Kageopskrifter uden sukker sund og lækker banankage

At bage sukkerfrie kager er ikke kun sundt, men også virkelig let – et glimrende eksempel på dette er følgende opskrift på lækker banankage. De nødvendige ingredienser til dette er: 500 g modne bananer, vejet uden skræl; 125 g fuldkornsmel; 100 ml solsikkeolie; 50 g hakkede nødder efter eget valg; 100 g rosiner; 75 g havregryn; en knivspids salt. Mos først bananerne med en gaffel, tilsæt dem til de andre ingredienser og rør i en stor skål, indtil du får en glat dej. Sæt derefter ovnen på 160 ° C og hæld dejen i en lille bradepande, der er smurt med lidt smør. Du skal bage kagen i cirka 30 minutter, indtil den bliver gylden gul. Lad den derefter afkøle i bradepanden.

Bagning af kager uden sukker: æbletærte med ahornsirup

Æbletærte uden sukker

Sukkerfri æbletærte opskrift

Bag kager uden sukker Forbered æbletærte

Kage uden sukker Æblekage dækket vidunderligt look

sukkerfri kage æblekage let opskrift

Bag selv sukkerfrie kager Æbletærte

sukkerfri kage æbletærte med ahornsirup opskrift

Bagning af kager uden sukker æbletærte opskrift

Kageopskrifter uden sukker lækker og sund

Kage uden sukker æbletærte hurtig opskrift

sukkerfri kageæbler ahornsirup

Hvem kan ikke lide æbletærte? Her kan du finde ud af, hvordan det kan tilberedes uden sukker. For at gøre dette skal du bruge følgende ingredienser: 3 store æbler; 100 g smør; 50 g ahornsirup (i stedet for sukker); 150 g mørkt mel; 1 / 8L vand; 3 spiseskefulde majsstivelse; 2 spiseskefulde vand; 1 vaniljestang; to håndfulde bønner eller ærter. Kom mel, ahornsirup og smør i en skål og rør godt, til du får en glat dej. Smør en mellemstor bageform med lidt smør og fyld den med cirka 2/3 af dejen ved at prikke bunden af ​​dejen flere gange med en gaffel. Form derefter kagens kant fra den sidste tredjedel af dejen. Læg de tørre ærter eller bønner på dejbunden – så de forbliver flade under bagningen, og stil bagepladen i ovnen ved 200 ° C i 20 minutter. I løbet af denne tid skræller du æblerne og skærer dem i små stykker. Kog derefter æblestykkerne sammen med vaniljen, indtil de er bløde. Bland 2 spsk ahornsirup med 2 spsk vand og tilsæt dem til æblerne ved konstant omrøring. Til sidst skal du fordele æbleblandingen på dejbunden og lade den færdige kage stå i køleskabet i 20-30 minutter.

Nem opskrift på lækker citronkage

Bagning af ingredienser kager uden sukker

Bag kager uden sukker citron kage

Bag sukkerfrie kager selv. Opskrifter

sukkerfri kage med citroner

Bagning af kager uden sukker citronkage sunde opskrifter

Citronkage med kvark -topping uden sukker

bag citronkage uden sukker

bage sukkerfri citronkage vidunderligt look

kulhydratkage citronkage lækker og sund

Kageopskrifter uden sukker citronkage

Du kan bage en lækker og sund citronkage uden sukker. Opskriften er meget let og velegnet selv for begyndere med lidt erfaring i køkkenet. De nødvendige ingredienser er: 160 ml citronsaft; 160 g birkesukker (xylitol); 240 g fuldkornsmel; 120 g yoghurt; to citroner; omkring 7 spiseskefulde solsikkeolie; et æg; en pakke bagepulver og 0,5 tsk salt. Det første trin er at blande alle ingredienserne godt sammen i en stor skål. Kom den færdige dej i en lille bradepande og bag kagen i cirka 25 minutter ved 175 ° C. komplet!

Interessant opskrift på kager uden sukker og mel

Kage uden mel og sukker vidunderlig opskrift

Kage uden mel og sukker opskrift sund og lækker

sukkerfri kagechokolade og sure kirsebær

Bag selv sukkerfrie kager med sure kirsebær

Kage uden mel og sukker sund opskrift

Chokolade og kirsebærkage uden mel og sukker

Chokolade- og kirsebærkageopskrift uden mel og sukker

Bage kager uden sukker interessant opskrift med chokolade og sure kirsebær

Den sidste opskrift er på en fantastisk chokolade-kirsebærkage uden mel og sukker. Du skal bruge følgende ingredienser: 7 æg; 10 g stevia; 1 glas sure kirsebær; 1 pakke vaniljepulver; 200 g mørk chokolade; en knivspids salt. Adskil æggehviderne fra æggeblommerne – æggehviderne piskes med lidt salt, til du får æggehvider, og æggeblommerne blandes med steviapulveret. Smelt chokoladen, tilsæt æggehviden og æggeblommen og bag denne blanding i cirka 150 ° C. Kom kirsebærene i en gryde med saften, tilsæt vaniljepulver og bring blandingen i kog. Fordel til sidst kirsebærene på den bagte kage og sæt dem i køleskabet i en time.

Read more
Opskrifter

Bloody Mary opskrift: sommerens bedste cocktail

Bloody Mary Opskrift Selleri Stick Citronskive

Leder du efter en lækker sodavand til sommeren? I dette indlæg viser vi dig, hvordan du selv kan forberede den berømte Bloody Mary -cocktail! Den krydrede drink fremstillet af vodka og tomatjuice er simpelthen ideel til de varme sommeraftener, og du kan overraske dine yndlingsfolk med det. Lad dig inspirere, og prøv selv vores Bloody Mary -opskrift! Vi håber, at du kan lide den, og vi håber, du nyder at læse den!

Bloody Mary er den perfekte sodavand til sommeren!

Vodka og tomatjuice krydret sommercocktail

Sommercocktails pynter på lækre ideer

Bloody Mary opskrift langdrikkeglas

Bloody Mary opskrift nødvendige ingredienser

Server Bloody Mary med en stang selleri

Sådan tilberedes en cocktail vodka og tomatjuice instruktion

Bloody Mary den bedste opskrift

Bloody Mary tilbereder selv ingredienser

Den berømte blodrøde cocktail er en absolut gourmet og kan tilberedes med eller uden alkohol. I dette indlæg vil vi introducere dig til den klassiske Bloody Mary -opskrift, men vi vil også afsløre andre varianter, som du kan prøve, hvis du ønsker det. Cocktailen er særlig populær i USA, og på nogle restauranter har gæsterne endda mulighed for selv at blande drinken. Det er et vidunderligt alternativ til de typiske sukkersøde cocktails og dens sur-krydrede smag forbliver i munden i lang tid. Ikke alle kan lide at drikke Bloody Mary, men den klassiske opskrift inviterer dig til at eksperimentere – du skal kun finde den variant, du bedst kan lide!

Drikken er sandsynligvis opkaldt efter den engelske dronning Maria I. Tudor, der forsøgte at genetablere katolicismen i England med alle midler. På grund af hendes grusomhed blev hun kaldt “Mary the Bloody”. Denne version af oprindelsen til cocktailens navn er dog stadig kontroversiel.

Den klassiske Bloody Mary -opskrift – nødvendige ingredienser

Forbered Bloody Mary efter den originale opskrift

Bloody Mary serveres med lækre spyd

Bloody Mary krydret med Tabasco sauce

Bloody Mary med Tabasco sauce og en skive lime

Bloody Mary opskrift er meget velsmagende kold

Cocktail vodka og rejer tomatjuice

Til den originale Bloody Mary -opskrift skal du bruge:

– 150 ml tomatsaft

– 50 ml vodka

– 2 dråber Tabasco

– 1 stang selleri

– 10 ml citronsaft, friskpresset

– 1 bar ske ske Worcestershire sauce

– isterninger

– 1 knivspids hver af salt og friskkværnet peber

Du skal også bruge følgende redskaber til forberedelsen: et glas langdrink, blandingsglas, barske, stangmåleindretning og stangfilter.

Bloody Mary Opskrift – Sådan forberedes

Bloody Mary opskrift cherrytomater og bacon til pynt

Server Bloody Mary opskriften kold

Bloody Mary med bacon pynt velsmagende

Bloody Mary velsmagende ideer spyd

Bloody Mary opskrift gode ideer til garnering

Det første trin i fremstillingen af ​​Bloody Mary er at vaske bladselleri, tørre og skære enderne af. Tag røreskålen og bland tomatsaften med vodkaen. Tilføj 8 flere isterninger. Smag cocktailen til med to dråber Tabasco, Worcestershire sauce, friskpresset citronsaft og en knivspids salt og peber. Rør alle ingredienserne med barskeen, indtil glasset damper op. Dernæst skal du hælde cocktailen i glas med lang drink gennem silen. Til sidst sættes selleripinden i glasset og serveres straks!

Det er en god idé ikke at tilføje Tabasco sauce og peber til drikken, men at servere dem hver for sig. Så hver af dine gæster kan selv bestemme graden af ​​krydderi af cocktailen.

Bloody Mary opskrift: flere lækre variationer at prøve

Bloody Mary opskrift uden alkohol

Virgin Mary Cocktail Selleri Stick isterninger

Jomfru Maria med isterninger og lime

Forbered jomfru Maria selv, hvordan du gør det

Sommer cocktail vodka og tomatjuice

Sommer cocktail pynt skiver af olivenbacon

Cocktail vodka tomatjuice isterning oliven spyd

Bloody Mary serveringsforslag

Bloody Mary opskrift garneret med rejer, pickles og cherrytomater

Bloody Mary pynter kreativt fingermad

Bloody Mary opskrift serveringsforslag garneret med fingermad

Som nævnt er der andre lækre måder at forberede Bloody Mary på. For eksempel kan du prøve den alkoholfrie opskrift, som ikke er mindre velsmagende og smagfuld – i dette tilfælde hedder cocktailen “Jomfru Maria”. Forberedelsen er næsten den samme, du skal bare udelukke vodkaen. Lidt frisk peberrod giver den alkoholfrie cocktail den krydrede smag. Du kan finde opskriften på “Jomfru Maria” her.

Traditionelt serveres drikken med en stang selleri. Til fester er det dog ofte pyntet med sprød fingermad, såsom rejer, cherrytomater, pickles, oliven. Sådan kombineres cocktailen med forretten. Og en citronskive på kanten af ​​glasset ser godt ud. Ostekugler pakket ind i bacon, rødkål og endda pølser er også velegnede som tilbehør til cocktailen.

Et andet godt forslag er at tilføje forskellige krydderier til cocktailen. Med lidt kanel smager for eksempel drinken særlig sofistikeret. Andre interessante sorter er spidskommen, cayennepeber og timian. Uanset hvilken opskrift på Bloody Mary du følger, bør blandingsforholdet mellem vodka og tomatsaft altid være 1: 2.

Read more
Opskrifter

Lav mayonnaise selv: klassisk og vegansk opskrift

Gør mayonnaise selv til en klassisk opskrift med æg

Hovedretter, forretter, lækre salater, pizza – mayonnaise passer godt til alt og kan erstatte enhver sauce. Af denne grund bør det aldrig mangle i dit køleskab. Den hjemmelavede mayonnaise er meget sundere og endda mere smagfuld end den du køber, som ofte indeholder farvestoffer og konserveringsmidler. I dette indlæg viser vi dig, hvordan du selv kan lave mayonnaise. Nedenfor tilbyder vi dig to lækre opskrifter – en traditionel og en vegansk, som du kan prøve, som du vil. Vi håber du nyder vores forslag!

Lav mayonnaise selv – klassisk opskrift

Lav mayonnaise selv til den klassiske opskrift

Forbered mayo den klassiske opskrift

Lav mayonnaise selv nødvendige ingredienser

Lav mayonnaise selv trin for trin

At lave mayonnaise selv Tips til forberedelse

Hjemmelavet mayo som tilbehør er lækker

Krydr mayo med sennep

Lav mayonnaise selv grundopskrift

Lav mayonnaise selv og tilsæt persille efter smag

Grundlæggende DIY mayo opskrift

Hjemmelavet mayo med persille og citronsaft

Forbered mayoen med havsalt

Sådan laver du mayonnaise selv instruktioner

Sandwich med mayo virkelig velsmagende

Lav mayonnaise selv uden tilsætningsstoffer

Det er meget let at lave mayonnaise selv, og du behøver kun få ingredienser. Forberedelsen er også virkelig hurtig. Du kan opbevare den færdige mayonnaise i køleskabet i højst en uge. Du kan servere disse som tilbehør eller bruge dem til at smøre et stykke toast til morgenmad. Først vil vi introducere dig til den klassiske opskrift. Til dette har du brug for følgende ingredienser (til 1 glas):

– 1 æggeblomme

– 250 ml solsikke- eller rapsolie

– 1 tsk sennep, medium varm

– Salt og peber

– 1 bid citronsaft

Kom først æggeblommerne i en høj beholder. Krydr dette med salt, peber, en teskefuld sennep og et strejf citronsaft. Pisk derefter ingredienserne kraftigt med håndmixeren og tilsæt gradvist olien under omrøring. Og færdig! Rør indtil blandingen har en fast, cremet konsistens. Om nødvendigt kan du krydre din hjemmelavede mayonnaise igen med salt, citronsaft og peber. Kom dem til sidst i en krukke og sæt dem i køleskabet. Brug eventuelt mayonnaisen samme dag. Vi ønsker dig god appetit!

Lav mayonnaise selv – vegansk opskrift

lækre veganske mayo opskrifter

vegansk mayo med sennep og citronsaft

vegansk mayo med tofu

Gør mayonnaise til dig selv vegansk med tofu

vegansk mayo til salater

Tilbered velsmagende salater med mayo

vegansk mayo med olivenolie

Lav mayonnaise selv med æblecidereddike

Lav mayonnaise selv med rapsolie

Lav din egen mayonnaise vegansk og server med friske grøntsager

Den veganske mayonnaise er lige så hurtig og let at tilberede som den klassiske. Du skal simpelthen erstatte alle produkter af animalsk oprindelse med vegetabilske. Af denne grund bruges plantebaseret mælk som mandel eller sojamælk i stedet for æg. Dette får mayonnaisen til at smage lidt anderledes, men den er også meget velsmagende. Den største fordel ved vegansk mayonnaise er, at den er lidt lavere i kalorier end den traditionelle. Den er også lidt tynd, og det gør den perfekt til salater. Her præsenterer vi en vegansk opskrift på mayonnaise med sojamelk og rapsolie, som du selv kan prøve. Til et glas har du brug for:

– 1 tsk citronsaft, friskpresset

– 0,5 kop sojamelk

– 1 kop rapsolie

– Salt og peber

– 1 tsk medium varm sennep eller en knivspids sennepspulver

Det første trin er at blande sojamelk med den friskpressede citronsaft i en blender. Bland i et halvt minut, og begynd derefter at tilsætte olien i små mængder. Bliv ved med at blande – på et lavt niveau, indtil mayonnaisen er lidt tykkere. Til sidst tilsættes salt, peber og sennep efter smag og omrøres godt igen. god appetit!

I stedet for rapsolie kan du også bruge olivenolie. Og citronsaften kan erstattes med lidt æbleeddike. Hvis det ønskes, kan du krydre den færdige mayo med lidt finthakket persille.

Den veganske mayonnaise med tofu, og, kommer meget tæt på det normale her du kan finde opskriften.

Brug den hjemmelavede mayonnaise som grundlag for tartarsovs

Forbered tartarsovs, hvordan du gør det

Remoulade opskrift med mayonnaise

Remoulade sauce opskrift

Tilbered tartarsovs med hjemmelavet mayonnaise

Forbered remoulade dip lækker

Endelig har vi et andet forslag til dig: Brug den hjemmelavede mayonnaise som grundlag for vinsyre! Til denne lækre sauce har du brug for (til 4 portioner):

– 100 g mayonnaise, hjemmelavet

– 0,5 bundt persille

– 1 tsk sennep

– 150 g pickles

– 0,5 bundt purløg

– 1 spsk kapers

– 50 ml agurkvand

– 100 g yoghurt

– Salt og peber

Hak først kapers og skær pickles i meget tynde tern. Skær purløg i ruller, skyl krydderurterne og dup dem tørre. Hak persily bladene fra stilkene og hak fint. Til sidst blandes de tilberedte ingredienser med mayonnaise, yoghurt, sennep og agurkvand og smages til med salt og peber. Tartarsovsen er klar!

Read more
Opskrifter

Marengsopskrift: overrask din familie med den søde fristelse!

Hjemmelavede farverige marengs

Kan du lide at bage forskellige delikatesser til dine yndlingsfolk? Så vil du uden tvivl kunne lide vores artikel! Her introducerer vi dig til en vidunderlig marengsopskrift, som du kan prøve derhjemme. Marengs er en populær dessert og dekoration til kager og tærter, og de mangler kun få ingredienser. Ikke desto mindre er opskriften lidt af en udfordring, især for hobbybagere, fordi du kan lave mange fejl under forberedelsen. Hvordan kan disse undgås, og hvad er tricks til bagning af Beisers? Find svarene herunder! Vi håber du nyder at læse!

Marengsopskrift – nødvendige ingredienser

Marengs opskrift nødvendige ingredienser

Marengs opskrift instruktioner trin for trin

Marengsopskrift yndlingsdessert

lækre marengs med karamel

Tips og tricks til marengsopskrift

Hjemmelavede marengs med kirsebæressens

Bag og fyld marengs selv

Bag marengs og fyld blåbær

Marengs regnbue farver hjemmelavet

Marengs pynt chokoladeglasur

Marengs bager chokolade

Ordet “marengs” kommer fra fransk og betyder “kys”. Som nævnt ovenfor har opskriften på marengs få ingredienser – de er for det meste lavet af is sne med sukker. Ofte tilføjer du forskellige essenser eller madfarver for at give de færdige marengs et attraktivt udseende og en fin aroma. Kagerne er et vidunderligt alternativ til traditionelle kiks og er en fantastisk souvenir ved festlige lejligheder. De hjemmelavede marengs kan også bruges som kagebund eller fyldes med frisk frugt og serveres med fløde eller is – om sommeren. Som lovet afslører vi nedenfor alle tricks til at lave marengs. Til basisopskriften (til 16 marengs) har du brug for følgende:

– 1 kop fint sukker

– 4 æggehvider

– 1 knivspids salt

– 4-5 dråber citronsaft

– 1 kop tørret kokos

– 0,5 tsk vaniljeessens (eller anden essens efter eget valg)

– Madfarvning efter ønske

Marengsopskrift – skill æggene ad

Separate marengs opskrift æg

Det første trin i selv at lave marengs er at adskille æggene. Vi anbefaler at vaske æggene med sæbe på forhånd og lade dem køle af i køleskabet et stykke tid. Når du skiller æggene, skal du ryste de to skaller, så æggehviden løber ud af kanten af ​​skallen og falder ned i skålen. Vær særlig forsigtig med dette – bare en dråbe æggeblomme, der ved et uheld falder ned i æggehvidernes skål, kan ødelægge alt. Hvis det sker, skal du smide det hele væk eller lave en æggekage og starte forfra. Brug kun friske æg, så æggeblommen ikke løber!

Marengs opskrift trin for trin – pisk æggehviderne stive

Opskrift på marengs, pisk æggehviderne stive

Opskrift på marengs på marengs

Tilsæt sukker til marengsopskriften æggehvider

Marengs bager æggehvider

Lad derefter æggehviderne hvile ved stuetemperatur i cirka 40 minutter, så de bedre kan binde luften, når de piskes. I mellemtiden beklæd en bageplade med bagepapir og sæt ovnen på 100 grader. Tilsæt derefter citronsaft og en knivspids salt til æggehviderne. Begynd at slå blandingen med stavmixeren – langsomt først og til sidst på den højeste indstilling.

Tilsæt de resterende ingredienser til æggehviderne

Tilsæt tørret kokos til marengsopskriften

Marengs Marengs smeltet chokolade

Når isen når den ønskede konsistens, skal du gradvist tilsætte sukkeret under konstant omrøring. Jo finere den er, jo hurtigere vil du undertrykke den. Til sidst skal sukkerkrystallerne opløses fuldstændigt.

Tilsæt derefter vaniljeessensen eller en anden essens efter eget valg til æggehviderne. Du skal også tilføje den tørrede kokos og madfarven og omrøre alt godt med en ske. Vi anbefaler at bruge pulveriseret madfarve, opløse det i varmt vand og derefter tilføje det til æggehviderne med en pipetteflaske. Kakaopulver eller smeltet chokolade kan også bruges i stedet for madfarve. Og hvis du vil marmere marengs, kan du simpelthen børste rørposerne med to strimler madfarve – sluteffekten ser virkelig cool ud.

Drys marengs og bag

Marengsstænk instruktioner

Marengs marengs pipetasker

Marengs stænk marmoreret kirsebæressens

Marengs opskrift stænk bagepapir

Marengs bagningstip til forberedelse

Opskrift på marengs lidt velsmagende

Bag marengs med kirsebæressens

hjemmelavede farverige marengs

Marengs bager klassisk hvidt

Marengs opskrift DIY

Til sidst fyldes æggehvideblandingen i en sprøjtepose med en stjernedyse og sprøjter marengs på bagepapiret. Du bør efterlade en afstand på mindst 2 cm mellem de enkelte stykker. Bag derefter i den forvarmede ovn i cirka 90 minutter. Sluk derefter for ovnen, og lad marengsen stå i yderligere 10-15 minutter – de er færdige, når de er helt tørre.

her finder du en skøn opskrift på tærte med marengs, som du også kan prøve, hvis du ønsker det!

Read more
Opskrifter

No -Bake Cheesecake – 2 fantastiske opskrifter til at gøre det selv

Cheesecake uden at bage citron

Vil du overraske dine yndlingsfolk med en sofistikeret og super velsmagende dessert? Lav ostekage! Den traditionelle engelske dessert er et skønt tilbehør til din kaffe og en fantastisk souvenir, hvis du f.eks. Er inviteret til fest. Plus, der er en bred vifte af uimodståelige cheesecake opskrifter, du kan prøve! I dette indlæg introducerer vi dig til 2 kulinariske ideer til lys Ostekage uden bagning Før. Forhåbentlig kan du lide dem meget!

Cheesecake – en raffineret dessert til enhver lejlighed

Lav oreo -ostekage selv

Tilberedningen af ​​den traditionelle cheesecake er ikke særlig let. Især når det kommer til bagning, er der et par tricks, som nybegyndere ikke altid lykkes med. Kagen skal bages ved medium varme i et vandbad. Det er især vigtigt, at vandet ikke begynder at koge. I dette tilfælde vises luftbobler i cremen, og den mister sin glatte konsistens. Du bør også lade osten afkøle i ovnen, så overfladen forbliver glat og der ikke er revner. Heldigvis er der også opskrifter med ostekage, der er meget lettere. Du skal bare smøre cremen ud på kagebunden og fryse ostekagen i køleskabet i et par timer. Resultatet er lige så let som en bagt ostekage. Nedenfor finder du vores 2 opskrifter med nyttige tips til forberedelse. Lad dig inspirere!

Forførende chokoladeostkage uden bagning

Chokolade cheesecake

Til en springform (26 cm) har du brug for følgende:

Til kagebunden:

 • 125 g blødt smør
 • 200 g chokoladekiks

Til cremen:

 • 500 g mascarpone
 • 200 g flødeost
 • 5 teskefulde kakaopulver
 • 100 g mørk chokolade
 • 70 g pulveriseret sukker

At dekorere:

 • 100 g mørk chokolade
 • 1 tsk kakaopulver

Smelt først smørret til kagebunden i en gryde. Læg kiksene i en lynlås-frysepose og rul ovenpå med kagerullen, indtil kiksene er fint formalet. Bland derefter kiksekrummerne med det smeltede smør. Kom nu kiks smørblandingen i formen og jævn den ud med en ske ved at trykke nedad. Sæt formen i køleskabet i 30 minutter eller i fryseren i 10 minutter.

Du kan nu forberede cremen. Lad den mørke chokolade smelte i et vandbad. I en stor skål blandes flødeosten med mascarpone, pulveriseret sukker og kakaopulver. Nu skal du folde den flydende chokolade i og røre, til den bliver til en homogen masse. Fordel chokoladecremen på kiksbunden og jævn den med en ske.

Pynt endelig ostekagen med finthakket chokolade og drys med kakaopulver. Afkøl derefter kagen i mindst 12 timer, før den tages ud af formen. Det laver 12 stykker. &# 128578;

Cheesecake med frisk frugt

Cheesecake med blåbær

Vores næste idé er til cheesecake med frisk frugt, der laver 12 stykker. Til dette har du også brug for en 26 springform og følgende ingredienser:

Til jorden:

 • 75 g smør
 • 200 g shortbread kiks

Til cremen:

 • 1 pakke cremestabilisator
 • 200 g fløde
 • 1 pakke vaniljesukker
 • 400 g flødeost
 • 100 g pulveriseret sukker
 • 150 g kvark

Til topping:

 • friske blåbær eller andre frugter efter eget valg

Tilberedningen af ​​kiksbunden er den samme som i den første opskrift: du skal blande kiksekrummerne med det smeltede smør og trykke dem til bunden af ​​springformen. Du kan beklæde dem med bagepapir, hvis du ønsker det. Lad småkagestærket stå i køleskabet, mens du forbereder fløden.

Pisk fløden til den er stiv – sammen med flødestabilisatoren og vaniljesukker. Tilsæt flødeost, flormelis og kvark og rør det hele sammen til det er glat. Fordel nu cremen jævnt på kagebunden og glat den ud. Stil ostekagen i køleskabet i mindst 4 timer, så blandingen sætter sig. Før servering, top den færdige cheesecake med blåbær eller anden frisk frugt efter smag. Vi ønsker dig god appetit!

Prøv også vores opskrift på oreo -ostekage uden bagning!

Oreo cheesecake

Nutella cheesecake opskrifter

Cheesecake muffins lækre

Mini opskrift på ostekager

Cookies smuldrer kagerulle

Ostekage kiksbund

Cheesecake opskrift fløde

Forbered ostekage trin for trin

Chokolade cheesecake luftig

Server chokoladeostkagen

Cheesecake med frisk frugt

Ostekage uden bageopskrifter

Cheesecake hindbær

traditionel cheesecake

Ostekage dessert i et glas

Cheesecake hindbær hvid chokolade

Cheesecake med pekannødder

Cheesecake karamel nødder

Ostekage med karamelsirup

Ostekage sød fristelse

hjemmelavet ostekage

Hindbær cheesecake vidunderligt look

Cheesecake Muffins DIY

Ostekage bagt med appelsiner

Ostekage med marmelade

Cheesecake med en kiksbund

Cheesecake marmor effekt vidunderligt look

Pynt ostekagen med frugt

Ostekage uden bageopskrifter

Ostekage brownies lækker

Cheesecake med blåbær

Read more