офис

Проектирайте своите търговски панаири според 5 страхотни съвета и пожънете голям успех

Търговските изложения и други подобни събития могат да бъдат както вълнуващи, така и много страшни, особено ако са ви първи. Това са местата, където продавачите се срещат с директни купувачи и спонсори, които искат да научат за най -новото на пазара. Трудното е конкуренцията, която е в непосредствена близост и иска да рекламира собствени изложбени щандове.

Така че, ако вашата компания има пари, време и усилия да инвестирате в изложбени щандове https://www.displaymacher.de/ За да се изложите на такова събитие, за оцеляването е от съществено значение наистина да направите само най -доброто от него и да направите възможно най -доброто впечатление. Посетителите на панаира не трябва да пропускат щанда ви, в същото време просто трябва да привлечете подходящите клиенти към щанда си с кратко и ясно изявление. Ето 5 страхотни съвета как да стимулирате трайно интереса.

Изпратете ясно послание и оставете добро впечатление

Изложбените щандове модулни-106 дамско облекло и козметика могат да се появят в розово

Вашите изложбени щандове трябва да са на точно правилните позиции

Заемането на добра позиция на търговския панаир трябва да бъде повече от очевидно. Разбира се, близостта до натоварена зона винаги е бонус. Затова първо помислете за входа, където посетителите са все още свежи и пълни с енергия, но също така и за тоалетните и заведенията за хранене. Определете зоната, която организаторите могат да ви предложат и съответно изработете дизайна на изложбените си щандове.

Разберете къде са най -добрите марки, спонсори и любими клиенти и се позиционирайте в непосредствена близост до тях. Ако те не се конкурират директно с вашия продукт, те вместо това ще привлекат трафик към вас. В същото време трябва да избягвате кабини, които създават много шум, тъй като те ще затруднят комуникацията с потенциалните ви клиенти.

Използвайте оптимално наличното пространство

Изложбените щандове Evolution-006 в черно-жълто привличане на очи

Вашите изложбени щандове сега също трябва да изглеждат привлекателни, разбира се

Позицията може да не е винаги перфектна, но дизайнът на щанда ви трябва да е правилен. Нямате шанс за второ впечатление. Ако изложбените ви щандове не привличат вниманието веднага, посетителите на изложбата просто ще минат покрай тях.

Наситените цветове, плавните линии и ясните изображения незабавно привличат вниманието. Трябва да направите светкавично впечатление с ясна картина, цветова схема и кратки изявления, подобно на билборд на магистрала. Уверете се, че името на вашата компания е лесно видимо за всички. Не допускайте, че посетителите знаят кой сте и какво предлагате. Това важи особено за по -малките предприятия. Използвайте точки и поддържайте съобщенията си възможно най -кратки и информативни. Това позволява на клиентите да задават само много конкретни въпроси.

Използвайте малък, но смислен текст

Изложбените щандове модулни-109 услуги се нуждаят от непряка информация

Вашата цветова схема трябва да съответства на вашия маркетингов дизайн, но в същото време да е достатъчно лека, за да се откроява. По-хладните цветове като синьо, зелено и бяло изглеждат професионално, но не са особено привлекателни. По -топлите цветове като червено, оранжево и жълто са по -привлекателни, но трябва да се използват с повишено внимание, тъй като те могат да претоварят очите.

Ако дизайнът на вашия изложбен щанд се окаже по -голямо препятствие, отколкото първоначално си мислите, препоръчваме ви да наемете специализиран графичен дизайнер, който да предаде вашето лично послание ефективно и атрактивно.

Ще изберете ли професионални неутрални цветове?

Изложбени щандове изложбен комплект-309 козметични неутрални цветове

Или да изглеждате цветни и смели?

Изложбени щандове messeset-508 германски пощи в жълто разбира се

Вашите изложбени щандове трябва да имат по нещо за всеки

Освен атрактивния дизайн, вашите изложбени щандове също трябва да бъдат подготвени за всеки посетител. Някои клиенти обичат материали за четене и малки подаръци с вашето лого. Други предпочитат видео на HD екран или таблет или демонстрация на продукт веднага. Уверете се, че по всяко време има достатъчно опитен персонал на щанда, който да отговори на всички въпроси. Вашият екип трябва да бъде лесно разпознаваем и добре информиран с професионален дрескод и, разбира се, винаги да отговаря приятелски на въпроси от клиенти.

Въпреки ежедневния външен вид, този клиентски съветник е облечен така, че да отговаря на нейния продукт

Изложбени щандове messeset-110 в сини млечни продукти

Помислете за място за сядане и малки закуски и напитки с вашето лого. И клиентите, и вашият персонал ще се чувстват по -комфортно и спокойно, ако не им се налага да гладуват на крака през целия ден. По този начин вие също давате на посетителите отлична причина да останат на щанда ви много по -дълго и да научат повече за вашата оферта на спокойствие.

Предложете на посетителите си удобни места за сядане

Изложбени щандове messeset-310 T в розово

Не забравяйте да включите нещо иновативно и интерактивно във вашите изложбени щандове

Всеки търговски панаир може да стане скучен след определен момент, особено когато всички щандове изглеждат и функционират по подобен начин. Вместо това дайте на посетителите нещо, с което да се забавляват. В крайна сметка ние се учим най -добре, докато говорим. Помислете как да превърнете вашия продукт или услуга в игра и бъдете креативни. Състезанията, демонстрациите на продукти, специалните предложения или лотариите винаги са големи магнити за клиенти. Можете също така да раздавате брошури и кратки анкети рано, за да насърчите посетителите да участват.

Можете ли да интегрирате игра във вашето търговско изложение??

Изложбени щандове модулни 121 спортни стоки и реклама

Бъдете активни в социалните медии

Интегрирайте социалните медии във вашия изложбен щанд. Публикувайте снимки преди, по време и след събитието. Уверете се, че сте включили номера на щанда и хаштага на събитието, така че клиентите лесно да ви намерят на търговския панаир. Поддържайте бизнес отношения с нови контакти и изпращайте напомняния по имейл на редовни клиенти преди панаира. Например, посочете кодове за отстъпка, които посетителите трябва първо да споделят с някого, за да получат отстъпка – по този начин клиентите ви ще доведат до себе си други заинтересовани страни и ще се радват да се връщат отново и отново.

Не подценявайте силата на социалните мрежи

Изложбени щандове модулни-104 с големи системи в червено

Заключение: Създаването, декорирането и организирането на изложбени щандове може да бъде тежко бреме за много компании. Но ако сте добре подготвени и отделите необходимото време, усилия и пари, определено ще пожънете голям успех. В края на краищата дори най -големите топ компании започнаха малки.

Привлечете подходящите клиенти с подходящи изявления и изображения

Изложбените щандове са модулни-105 черен фон и все пак примамливи