Negle design

Gel vs akryl negle: hvad er forskellene mellem dem?

Akryl negle vs gel negle forskelle mellem dem

Akryl negle er undertiden forvekslet med gel negle selv i negle undersøgelser, så i dette indlæg vil vi fortælle dig forskellene mellem dem, så du ikke laver denne almindelige fejl. Nedenfor finder du også, hvad fordele og ulemper ved begge typer negle er, hvilket helt sikkert ville gøre dit valg lettere. Og sidst men ikke mindst kan vores fotos give dig interessante designideer, som du måske kan bruge næste gang, du besøger manicuristen. Vi håber du nyder at læse den!

Gel- eller akrylnegle: hvilket er den bedre variant?

Akryl negle imponerer med et naturligt look

Akryl negle vs. gel negle Fransk DIY

Akryl negle vs gel negle imponerende design ideer

Akryl negle kontra franske gel negle

Gel- og akrylnegle er virkelig trendy i dag, imponerer med attraktive designs og er begge lavet af akryl – det er netop derfor, de er så ofte forvekslet med hinanden. Begge typer negle er faktisk blandt de falske negle at gå efter, hvis dine naturlige negle går hurtigt i stykker. Både akryl og gel negle er særligt lette at passe, holdbare og giver mulighed for konstant smukke manicure – simpelthen perfekt til alle dem, der ikke ønsker at male deres negle hver dag. Af denne grund er begge typer negle særligt praktiske, men der er vigtige forskelle mellem dem, og nedenfor forklarer vi, hvad de er lavet af. Læs med og lad dig inspirere af vores originale ideer til sømdesign!

Akryl negle: fordele og ulemper

Fransk akryl negle originalt look

få lavet akryl negle i neglesalon

Franske akryl negle spids glitter flot look

Akryl negle design med gnistre

Akryl negle hudfarve enkelt design

Franske akryl negle DIY

Akryl negle design ideer i pink

Akryl negle i rødt vidunderligt design

Lav selv akrylnegle, hvordan du gør det

Akryl negle har mange fordele: de er meget mere holdbare og modstandsdygtige end gel negle, og modelleringen kan påføres i et tyndere lag – derfor ser akryl negle også mere naturlige ud. Hvis du kun bruger produkter uden acetone til at løsne neglelak, kan du beholde dine smukke kunstige negle så længe som muligt – disse kan fjernes med acetone. De eneste ulemper ved dette er den ubehagelige lugt, nogle produkter kan have ved påføring af akrylnegle, samt det faktum, at det er kompliceret at gøre det selv – lær mere om det herunder!

At lave akrylnegle selv: er det en god idé?

Akryl negle ekstremt lange flotte dekorationer

Akryl negle Fransk vidunderligt look

Akryl negle hvide med glitter

pink negle i akryl

Akryl negle farverige prikker

Akryl negle flot design i hvidt

Mal akrylnegle i chokoladebrun

Akryl negle pink glitter sommerfugl

Akryl negle lange matte

Akryl negle sort guld mat

Akryl negle subtile dekorationer blomst

Akryl negle i beige naturligt look

Modelleringen til akrylnegle opnås ved at blande et specielt pulver med en væske – massen er ikke tilgængelig på markedet som et færdigt produkt. Manicuristen bør anvende dette på neglene så hurtigt som muligt, fordi en hærdningsproces begynder efter blanding. På forhånd skal dine negle forberedes på en bestemt måde, nemlig – arkiveret, affaset og grundigt rengjort. Akrylpulveret skal også blandes med modellervæsken i et bestemt forhold – ellers bliver resultatet ikke så smukt som ønsket. Af alle disse grunde er DIY akryl negle lidt sværere i forhold til gel negle – det kræver dygtighed og erfaring, ellers er der risiko for at beskadige dine naturlige negle. Men hvis du er sikker på dine færdigheder og ofte gør gel negle derhjemme, kan du også prøve akryl negle ved at følge vores guide. Ellers anbefaler vi, at du går til en professionel neglesalon.

Fordele og ulemper ved gel negle

Akryl negle vs. franske gel negle selv

Akryl negle vs. gel negle design med rhinestones

Akryl negle vs. gel negle selv lavet og dekoreret

Akryl negle vs. gel negle sort design med glitter

Akryl negle vs. gel negle ombre

Akryl negle vs. gel negle ombre blå

Akryl negle vs gel negle fantastisk design naturligt look

Akryl negle vs. gel negle marmor effekt

Akryl negle kontra gel negle hudfarve

Akryl negle vs. gel negle pink pastelblå

Næsten hver kvinde i dag har prøvet gel negle, og du kender muligvis også erfaringer til fordelene ved denne type negle. Sammenlignet med akryl negle er gel negle meget lettere at lave selv – der er endda specielle sæt med alt hvad du har brug for på markedet. De koster også mindre i neglesalonen-mens du normalt skal bruge mellem 55 og 60 euro for akrylnegle, varierer priserne på gel negle mellem 40 og 50 euro (nogle gør-det-selv sæt koster endnu mindre). Den ubehagelige lugt mangler, når modellen påføres, men gelneglene ser ofte unaturligt tykke ud, fordi der skal påføres mindst 2-3 lag acrylat. Gel negle kan ikke opløses med acetone, så fjernelse af dem er en byrde for naturlige negle. Du bør også være særlig forsigtig med ikke at beskadige din manicure.

At lave gel negle derhjemme: ideer og forslag

Akryl negle vs. gel negle DIY instruktioner

Akryl negle kontra farverige gel negle

Akryl negle vs. gel negle attraktivt design forskellige farver

Akryl negle vs. gel negle marmor effekt vidunderligt udseende

Gel negle er lavet med acrylat, som påføres i lag og hærder under UV -lys. Nogle systemer bruger to eller tre forskellige geler, andre – bare en. Efter hærdning kan manicure males og dekoreres efter ønske. Her tilbyder vi dig også instruktioner til selv at lave gel negle, som du kan prøve, hvis du ønsker det!