Negle design

Gel negle til sommeren 2019: kreative ideer til smukke manicure

Skallenegle i hvidt og gyldent super moderne look

Sommeren er allerede her, og du vil have et fascinerende sømdesign, der er moderne og på samme tid i harmoni med sæsonen? Så er du lige her! I dette indlæg præsenterer vi de smukkeste ideer til gel negle til sommeren 2019, hvorfra du kan hente inspiration. Tag et kig på vores forslag, og lad dig inspirere! Vi håber du nyder at læse den! Forhåbentlig kan du finde det ideelle sommernegldesign til dig blandt billederne ovenfor!

Gel negle til sommeren 2019 – smarte designs med ædelstene

Gel negle til sommer ædelsten 2019

Negle med ædelstene dekorerer et vidunderligt design

Gel negle til sommeren 2019 er attraktive og iøjnefaldende, og med deres farverige design tager de feriestemningen med sig! I år er de usædvanlige kombinationer mellem forskellige teknikker, stilarter og farver alle raseri. Med originale dekorationer som skaller og perler og med lidt perleglans er du sikker på at gøre din sommermanicure til et blikfang! Nedenfor præsenterer vi de største tendenser inden for sømdesign til sommeren 2019. Som allerede nævnt kan vores fotos også bruges som inspirationskilde.

Lad os starte med de usædvanlige dekorationer, nemlig – ædelstene! Med ædelstene kan du oprette super originale designs, som du kan se på billederne ovenfor. En særlig mulighed er at sætte ægte natursten på dine manicure. Disse er mellem 1 og 3 mm i størrelse, gnistrer smukt og kan kombineres særligt godt med andre 3D sømdekorationer. De komplicerede designs kan forsegles med en gel topcoat for enden. Halvedelsten-looket er i øjeblikket et kæmpe hit i neglesaloner, men du kan også gøre det selv. Hvis du tidligere har brugt gelpolering derhjemme, vil det bestemt ikke være et problem.

Gel negle til sommeren 2019: trendy jungle look

Gel negle til sommeren 2019 jungle mønster

imponerende jungelmotiver sommerlig manicure

Manicure moderne jungle motiver blomster blade

Neglesign sommerlige jungelmotiver

Det eksotiske jungle -look er også meget populært. Motiver som tropiske frugter, bregner, bananer og monstera blade, fugle som papegøjer, flamingoer, tukaner og eksotiske blomster – hibiscus, frangipani, orkideer er virkelig populære til sommeren 2019. De skaber en glad feriestemning og ser virkelig originale og iøjnefaldende ud – se bare billederne ovenfor! Du kan male de eksotiske motiver på en sort eller pastelfarvet baggrund for at gøre dem endnu mere iøjnefaldende. Og hvis det valgte motiv er større, kan det repræsenteres på to eller endda tre negle – hvis du vil have et sådant design, er det bedst at gå til neglesalonen. Det er også meget elegant kun at dekorere neglene med en eller to accentfingre og male de andre i en neutral nuance. Jungleudseendet kan også smukt kombineres med krystaller og ædelstene.

Ædel shell design

Sommernails kunstige negle skalmønster

Shell søm 3D små perler

Skallenegle i hvidt og gyldent super moderne look

Nail design skalmønster 3D perleblank

pink manicure hvide kunstige negle skalmønster

Gel negle til sommer 2019 skalmønster perleglans

Skallenegle med perlemorskinne super stilfuld

Skallenegle 3D kunstig manicure i pastel lilla

sart sommer manicure skalmønster

Gel negle til sommer 2019 skal negle koral farve

Gel negle til sommeren 2019 skalmønster pastellrosa dekorative sten

Sømdesign sommerligt mørkeblåt skalmønster

Hvis du vil have supermoderne gel negle til sommeren 2019, skal du gå efter skalledesignet! det Muslinger negle se super elegante, sarte og feminine ud, derfor er de mange damers favorit til denne sommer. Du kan virkelig føle dig som den græske gudinde Aphrodite eller havets dronning med dette design! Og hvis du kombinerer designet med små perler eller rhinestones og en perlemor neglelak, ser det simpelthen fantastisk ud! I dag findes der også kunstige negle med et skallook, der ser meget realistiske ud, og som du kan sætte originale accenter med. Du kan finde nogle gode eksempler på edla musling negle under billederne ovenfor!

Forfriskende drop look

sommer negle vanddråbe effekt palmer

Gel negle til sommer 2019 drop effekt

sommer manicure vandbobler effekt smukke dekorationer

Gel negle til sommeren 2019 den trendy vandbobleeffekt

sommerligt negle design drop effekt virkelig chic

En anden trend for sommeren 2019 er drop / drop -designet, som efterligner små gennemsigtige vanddråber på neglene. Designet giver en følelse af forfriskning, og det gør det ideelt til den varme sommertid! Det trendy dråbeformede look kan let trylles frem med UV -gelpolering eller en topcoat. Uanset om de er meget små og subtile eller større og fordelt over hele neglen – de sofistikerede 3D -vanddråber ser supermoderne og attraktive ud! Den eneste ulempe – at dråberne skal være relativt tykke, vil neglelakken bestemt tage et par timer at tørre. Resultatet er bestemt det værd!

Gel negle til sommeren 2019 – mere moderne ideer

Gel negle til sommer 2019 ideer og forslag

sommer negle forskellige nuancer af blå marmor effekt

Gel negle til sommeren 2019 blåhvid glitter flotte dekorationer

Gel negle til sommer 2019 nuancer af blå prikmønster

Franske negle sommer dekorative sten

Sommer manicure i koboltblå rhinsten

Gel negle til sommeren 2019 ombre glitter smukke udsmykninger

Gel negle til sommer 2019 moderne ombre effekt

Franske Nals perlemoragtige ædelstene

Nail design sommer moderne ideer

elegant manicure perlemorsk geometrisk mønster

Gel negle til sommeren 2019 cremehvid glitter

smukt sommer manicure skalmønster koboltblåt

Nail design havfrue fisk skalaer billede instruktioner

Gel negle til sommer 2019 fiskeskala mønster smukt look

Gel negle til sommer 2019 vandboble effekt

Gel negle til sommer 2019 sand og hav smukt look