Наздраве

Работно облекло на Engelbert Strauss: голям избор и високо качество

Работно облекло Engelbert Strauss Engelbert Strauss Outlet

engelbert strauss: голям избор, висококачествени продукти

Engelbert strauss е немски производител на марка и в същото време компания за поръчки и търговия на дребно. Компанията предлага основно работно облекло и голямо разнообразие от продукти в областта на безопасността на труда.

Гамата е закръглена от офис консумативи, инструменти, обувки, дрехи за свободното време и промишлени консумативи. Компанията е със седалище в Бибергемюнд.

Работно облекло на Engelbert Strauss

engelbert strauss Работно облекло и безопасност при работа Снимка engelbert strauss

работно облекло на engelbert strauss и безопасност при работа

колекция работно облекло и защита на труда на engelbert strauss

engelbert strauss – историята на успеха на компанията

Компанията се корени в търговия с метли и четки, която започва Август Щраус. Професионалната традиция беше продължена от сина му Енгелберт Щраус. През 1948 г. той основава сегашната компания. Десет години по -късно, през 1958 г., асортиментът се разширява и включва текстил. В средата на 60-те години на миналия век Енгелберт Щраус превръща дейността си в поръчка по пощата. По това време клиентите на компанията идват предимно от строителната индустрия. През 1973 г. engelbert strauss GmbH und Co. KG започва редовно да изпраща каталози. През 1994 г. в Бибергемюнд е построена нова сграда с логистика в помещенията там. Това беше разширено през 2000 г. и дори удвоено пет години по -късно. Друго разширяване се случи през 2008 г. През 2015 г. местоположението на компанията беше разширено, за да включва голям брой офиси и различни стаи, които се използват за обучение и допълнително образование. Освен това на мястото на компанията е построен нов водещ магазин. Но Енгелберт Щраус е активен не само в тази страна. Компанията се разширява през 1996 г. и открива първото си дъщерно дружество в Австрия, по -точно в Линц. Но и това не спря дотук, тъй като дъщерните дружества в Англия бяха добавени през 2002 г. Следват други в Белгия, Холандия, Чехия, Словения, Люксембург, Швеция и Швейцария. В допълнение към бизнеса с поръчки по пощата, компанията оперира по един магазин на дребно във Bergkirchen в Бавария, Biebergemünd в Хесен и Hockenheim в Баден-Вюртемберг. Компанията все още е в семейни ръце: управлява се от сина на основателя на компанията, Норберт Щраус, съпругата му Герлинде и синовете Хенинг и Стефен Щраус. Така компанията е 100 процента независима.

Магазин за работно облекло Engelbert Strauss в индустриален стил

Магазин за работно облекло Engelbert Strauss за безопасност и качество

Магазин за работно облекло на Engelbert Strauss

Продукти на Engelbert Strauss, онлайн магазин и магазини

engelbert strauss е известен с много високото качество и отличната изработка на различните си продукти. Така че може спокойно да се предположи, че ще се наслаждавате на различните статии дълго време. През годините гамата непрекъснато се разраства, така че днес можете да очаквате с нетърпение широка гама от продукти. Уебсайтът на Енгелберт Щраус е много ясен, така че е лесно да се ориентирате до желаните продукти. Дори когато търсите изгодни предложения, ще намерите това, което търсите в онлайн магазина: Разделът „Разпродажба“ е достъпен за тази цел. Освен това на началната страница вече ще бъдете информирани за новини в областите „мъже“, „жени“, „деца“ и „обувки“. Това също премахва неприятностите при търсене. С едно щракване върху желаната категория и вие сте на снимката за новите продукти. Процесът на поръчка в онлайн магазина също е напълно неусложнен и може да се извърши бързо. Желаните стоки ще бъдат доставени възможно най -скоро. При плащане имате избор между покупка по сметка, предплащане, кредитна карта, наложен платеж, директен дебит и PayPal. Разбира се, ако желаете, също е възможно да изберете различен начин на плащане за друга поръчка от опцията, която сте избрали преди това. Магазините на engelbert strauss, наречени “workwearstores ®”, също впечатляват с големия си избор от различни продукти, отлични съвети от персонала и много други. Например, не е проблем да се обърнете към служителите с голямо разнообразие от въпроси и проблеми. Тук можете спокойно да предположите, че ще получите експертни и компетентни отговори, които наистина помагат. Така че си струва не само да посетите онлайн магазина, но и различните магазини.

работно облекло engelbert strauss и работа по безопасност на труда в провинцията

от колекцията на работното облекло на Енгелберт Щраус