Наздраве

Какво трябва да знаете за застраховката за домашни любимци?

Да имаш домашен любимец всъщност е огромно удоволствие. Но това също е свързано с много разходи за ваксинации и профилактични грижи. Често се случва и любимият четириног приятел да се разболее или да пострада при инцидент. За съжаление тогава има значителни ветеринарни разходи. Това насърчава много собственици на домашни любимци да застраховат своите домашни любимци. Предлагат се толкова много и разнообразни застраховки, че човек трябва внимателно да избере най -подходящата. Трябва да сте наясно с много малки неща. Знаете ли например, че само здрави животни са застраховани? Ето защо бихме искали да използваме днешния пост, за да ви помогнем да изберете правилната застраховка за домашен любимец за вашия четириног приятел.

Застраховка за домашни любимци – Експертно лечение за вашия любим домашен любимец 

застраховка котка застраховка посетете ветеринар

Какви предимства може да предложи застраховката за домашни любимци??

Домашните любимци се считат за истински членове на семейството. В повечето случаи те са верни спътници и страхотни приятели. Ето защо тяхното благосъстояние и добро здраве са основни приоритети за техните собственици. Застраховката за домашни любимци ви дава спокойствие, че вашият четирикрак приятел ще бъде лекуван добре в спешен случай. При спешни случаи застраховката ще покрие финансовите последици до избраната застрахователна сума. Можете да избирате от няколко вида застраховки. В зависимост от тарифата са включени множество услуги. Основно се прави разграничение между цялостните полици и застраховката за чиста хирургия. Съответно вноските са различни. По правило здравната застраховка на животните възстановява само медицински необходими лечения. Лекарствата, настаняването и диагностиката също са обхванати. Обикновено застрахователят плаща само двойна ставка от графика на ветеринарните такси, но има изключения. Въпреки застраховката, в повечето случаи ще трябва да платите и приспадане.

Често стандартните услуги като ваксинациите не се покриват от застраховка. Ето защо е за предпочитане да се сключат застрахователни разходи. Като собственик на домашен любимец вие трябва да изпълнявате важно задължение: Намерете подходящата застраховка за вашия домашен любимец.

За прегледи и лечения трябва сами да платите определена част от цената

Изборът на подходяща застраховка за домашни любимци какво да вземете предвид

Обикновено само 80 процента от възстановяемите разходи се покриват от застрахователя

застраховка за домашни любимци собственици на домашни любимци бъдете щастливи

Какво трябва да имате предвид, когато сключвате застраховка за домашни любимци?

Всъщност се предлагат специални застраховки за различните домашни любимци като кучета, котки, коне и зайци. Има дори подходящи оферти за малки животни и екзотични животни. Цената и покритите рискове варират в зависимост от индивидуалните застраховки за домашни любимци. Тарифите и условията трябва да се приемат сериозно съгласно правилото. Така че трябва да разгледате и сравните. Трябва обаче да знаете някои неща предварително.

  • По правило са застраховани само здрави животни. Често има минимална и максимална възраст, между която вашият домашен любимец трябва да е за застраховката. В повечето случаи животните са застраховани за два или повече месеца. Обикновено не се сключва застраховка за кучета на възраст над седем години. Освен това застраховката за по -възрастни животни е по -скъпа.
  • Собствениците на домашни любимци трябва да вземат предвид, че има период на изчакване от началото на договора в случай на заболяване. При злополуки не е така.
  • При спешни случаи обикновено сте свободни да изберете ветеринарния лекар. В някои случаи сте длъжни да отидете при ветеринарния лекар, който сте избрали, когато сте сключили застраховката.
  • Ако искате да пътувате със застрахования четирикрак приятел в Европа или света, е необходимо да обърнете внимание на точните разпоредби в това отношение.
  • Размерите на заявлението варират най -вече в зависимост от породата, размера, теглото и възрастта на въпросното животно.
  • Ако застрахованото животно е продадено или то умре, договорът изтича. Собственикът на домашен любимец определено трябва да информира застрахователната компания за това.

Вие и застрахователят можете да прекратите застрахователния договор

Правилен избор на застраховка за домашни любимци зайци домашни любимци

Заключение: Всъщност само малка част от домашните любимци в Германия са застраховани. Но е особено полезно да имате застраховка, защото вашият домашен любимец се нуждае от необходимата му медицинска помощ! Собствениците на домашни любимци знаят, че четириногите приятели са верни приятели. Всяко животно обаче може да се нарани или да се разболее. Следователно при спешни случаи е необходимо да се получи медицинска помощ по възможно най -добрия начин. Поради тази причина е важно да вземете най -доброто решение за вашия домашен любимец: това трябва да бъде цялостна здравна или хирургическа застраховка?

Застраховката за домашни любимци противодейства на неприятни изненади

застраховка за домашни любимци добре е да знаете застраховка за кучета