Направи си сам

Направете сами бебешки снимки като професионалист: полезни съвети

Бебешки снимки новородено великолепен външен вид

Искате ли сами да направите бебешки снимки и да спестите малко пари за професионален фотограф? Тогава вие сте точно тук! Тази публикация ще ви покаже как да правите снимки на вашето бебе, така че да изглежда възможно най -сладко! По -долу ще намерите не само полезни съвети, но и много снимки, които биха могли да послужат за пример за подражание. Имате нужда от камера или смартфон (да, мобилният телефон може да прави и красиви снимки, ако камерата му е добра). Разгледайте нашите идеи и примери и се оставете да се вдъхновите!

Направете сами бебешки снимки: намерете най -добрата светлина

Направете сами бебешки снимки

Забравете за всички тези фантастични настройки на светкавицата на вашия фотоапарат. Докато има дневна светлина, без значение какъв фотоапарат имате на разположение, можете да правите красиви бебешки снимки с естествена светлина. Поставете одеяло на слънчево петно ​​отвън или пред прозорец или стъклена врата. След това оставете вашето малко да играе на него, докато правите снимки. &# 128578;

Снимане на бебе: времето също е важно

Направете сами инструкции за бебешки снимки

Фотографите обичат прозорците със северно изложение, защото пропускат непряка слънчева светлина, която не е толкова ярка. Можете да получите подобни резултати, като изчакате подходящото време на деня, за да направите вашите снимки. Снимайте бебето си пред западния прозорец сутрин или пред източния прозорец следобед. По този начин нежеланите сенки се свеждат до минимум. Да правите снимки навън? Отделете време за това, което някои фотографи наричат ​​„вълшебен час“, което обикновено е първият час след изгрев слънце или последните два часа преди залез слънце. Светлината е по -мека и по -топла, сенките са по -дълги и всичко изглежда красиво – особено вашето бебе.

Снимайте растежа от месец на месец

Съвети за професионално правене на бебешки снимки

Никой не знае по -добре от вас колко бързо се променят бебетата през първата година. За да създадете видими доказателства, че вашето малко дете е било наистина малко, насрочете месечна фотосесия за бебе в същата обстановка. Поставете малкото си върху одеяло до знак с възрастта му (като „Зоуи, един месец“). Или поставете бебето в голям стол до плюшено животно, което ще служи като мерило. Тедито, което някога е натъпкало новороденото ви, скоро ще бъде стиснато в ръцете на вашето малко дете. Навсякъде, където искате да направите бебешки снимки, поддържайте фона постоянен, така че само вашето дете да се промени.

Направете сами бебешки снимки: заснемете подробностите

Бебешка снимка професионална черно -бяла

Бебешките лица са страхотни. Но подробности, върху които обикновено не бихте се съсредоточили, също са важни. Уверете се, че увеличавате малки неща като вихъра на косата на задната част на главата на бебето, перфектните малки нокти на краката, корема на Буда и този луд сладък пъп. Телефоните с камера обикновено не са толкова добри, за да се доближат до това. Но дори и без обектив с увеличение, можете да правите снимки, които подчертават краката, профила, носа и самотния първи зъб на вашето бебе. Това са сладките неща, за които няма да искате да забравите, докато детето ви расте.

Отидете на обикновен фон

Бебешки снимки сладки примери

Елиминирайте затрудненията на фона, като поставите бебето пред обикновен фон „Направи си сам“. Закачете бял чаршаф върху няколко стола, залепете парче обикновена опаковъчна хартия на стената или просто сложете любимата си върху бяло одеяло на пода. Така че вашето малко любимо ще бъде в центъра на фотографията.

Направете бебето си удобно

прекрасна семейна снимка майка баща дете

Искате ли бебето да е спокойно по време на фотосесията? След това се уверете, че са добре отпочинали, пълни и удобни (с чиста пелена и дрехи, които не са прекалено топли или прекалено тесни). Планирайте фотосесията си в рамките на половин час от храненето на бебето и поддържайте дрехите му прости. Ако искате да го снимате в „костюма му за рожден ден“, включете нагревателя (не много близо), за да затоплите бебето.

Съвети и трикове при използване на камерата на мобилния телефон

правете сладки снимки с мобилен телефон

Има много страхотни приложения, които можете да изтеглите, за да подобрите вградената камера на вашия смартфон. Например, Camera Plus Pro може да оборудва камерата на вашия мобилен телефон с режим на серия. Ето как можете да направите супер бърза поредица от снимки. Instagram може да добави мечтано винтидж усещане към новите ви бебешки снимки. И ако изтеглите Adobe Photoshop Express, можете да го използвате за редактиране на снимки – включително изрязване и осветяване – направо на телефона ви. Трябва също да проверите безплатното приложение Grow-With-Me Какво да очаквате, което ви позволява да правите снимки на вашето мъниче всеки ден и да ги превръщате във видео бележник.

Снимките на бебето сами по себе си създават сладки идеи

Баскетболистите сами правят бебешки снимки

Самите бебешки снимки правят фона неутрален

Направете сами бебешки снимки като професионалист

Снимките на бебето сами по себе си дават полезни съвети

Снимка майка малко дете

Снимайте идеи за малки деца

Бебе и баща се снимат

Прекрасна снимка на майка и новородено

малко момиченце, което прави снимки

Бебешки крачета правят сладки снимки

Снимка плачещо бебе

сладка снимка новородено бебе спи

прави сладки бебешки снимки

Бебешки снимки творчески идеи

Бебешки снимки новородено великолепен външен вид

Идеи и предложения за бебешки снимки

Бебешките снимки вземат подходяща светлина

Бебешка снимка красив фон неутрален

Правене на бебешки снимки рожден ден

Снимай бебето как си

Бебе момиче прави сладки снимки

Направете сами бебешки снимки на открито