Направи си сам, сватба

Домашни сватбени подаръци – най -добрите идеи за DIY

Домашни сватбени подаръци

Поканени ли сте на сватба и искате да изненадате булката и младоженеца с нещо уникално? Има ли нещо по -хубаво от домашно приготвени подаръци! В тази публикация ще ви дадем няколко страхотни идеи за домашно приготвени сватбени подаръци, които можете да използвате, за да доставите голяма радост на булката и младоженеца. Занаятите не са нито трудни, нито отнемат много време – опитайте една от нашите идеи, за да се уверите сами! Желаем ви много забавление и успех!

Домашни сватбени подаръци – идеи и предложения

Сватбени подаръци, домашно сгъваеми банкноти в цветя

Сватбени подаръци домашно парично дърво

Парично дърво дават сватбени подаръци

Направи си сам дърво за пари сватба

Пари подарък сватбен меден месец

Банкнотите сгъват букет от сватбени цветя

Домашно приготвените сватбени подаръци могат да бъдат големи и скъпи, както и малки, но с голяма сантиментална стойност. Има огромен брой занаятчийски идеи, които можете да реализирате. В тази статия ще намерите само малка част от нея, но се надяваме, че нашите предложения ще ви харесат. Нека започнем с традиционните парични подаръци за сватби. Често не знаете точно какво искат булката и младоженецът като подарък и ако младите булка и младоженец също трябва да обзаведат свой собствен семеен апартамент, подаръкът с пари е най -доброто решение. За да съберете по -голяма сума, можете да подготвите подаръка заедно с група приятели. Класическа идея за сватби е дървото на парите, в което сгъвате банкнотите по желание и ги окачвате на истински клони на дървета. Възможно е и използване на картонена конструкция под формата на дърво.

Паричен подарък за сватбата – необичайни идеи

Булката младоженец сгъва парични сметки

Пари подаръци сватба творчески DIY

Сватбени подаръци домашна парична подаръчна сватбена рокля

Пари дават сватбени балони

Сватбени подаръци домашни банкноти от балони

Сватбени подаръци домашно приготвени оригинални банкноти за венци

Сватбени сметки за подарък от розови гънки

Направете торта от банкноти

Сгъването на банкноти всъщност е изненадващо лесно – опитайте сами, за да се уверите сами! Можете да го използвате, за да създадете лък, венец и дори роза или фигурите на булката и младоженеца! Но правенето на „сватбена торта“ от банкноти е особено лесно. Просто трябва да навиете банкнотите. Освен това имате нужда от основа от пяна за едно или две нива на „тортата“ – в зависимост от броя на банкнотите. Прикрепете ги към всяко ниво, така че да няма празнини, и накрая завържете навитите банкноти заедно с декоративни панделки. Готовата “торта” може да бъде украсена с изкуствени цветя или малки фигури на булката и младоженеца. Можете да опитате и по -трудна идея, като например сгъване на цвете от банкнота. И ще разберете как творчески да увиете подаръци от пари за сватба тук!

Домашни сватбени подаръци – направете страхотна украса за партито

Сватбени подаръци домашно приготвени фенери изпълнени с цветя

Сватбени подаръци домашно изработени бутилки за шампанско украсяват материали

Сватбени подаръци домашно приготвени бутилки шампанско украсяват блясък

Опаковане на сватбени подаръци „направи си сам“

Украсете опаковката на подаръци с изкуствени цветя

Сватбени подаръци домашно опаковане на подаръци

Балоните украсяват подарък сватба

Сватбени подаръци домашни балони за булката

Украсете сватбени подаръци домашни чаши за шампанско

Украсете сватбени подаръци домашни чаши за шампанско

Сватбени подаръци домашно приготвени конфети

Вместо парични подаръци, можете да направите и красиви декорации, с които да зарадвате булката и младоженеца. Например, какво мислите за красив декоративен фенер, пълен с цветя, с който можете да украсите олтара или масата на младоженците? Друга идея е да подарите специални „пенливи“ бутилки шампанско, които сте украсили с блясък. Можете да използвате блясък в два или дори три цвята. Единственото нещо, което трябва да направите, е да намажете бутилката с малко занаятчийско лепило, поръсете я с блестящите частици и я оставете да изсъхне! Можете да опаковате бутилките в картонена кутия, която сте украсили сами. С такива подаръци можете не само да изненадате булката и младоженеца, но и да направите сватбената церемония по -красива и незабравима.

Направи си сам: малки сватбени подаръци с голяма стойност

Сватбени подаръци домашен фотоалбум

DIY подаръци фотоалбум сватба лична

Фотоалбум прекрасен сватбен подарък

DIY фотоалбум сватба

Сватбени подаръци домашен фото държач

Сватбените подаръци украсяват домашна лятна шапка

Сватбени подаръци домашна персонализирана свещ

Сватбени подаръци домашно стенопис сърце

DIY полимерна глина купа подарък сватба

Сватбени подаръци домашна купа от полимерна глина

Купа Фимо с инициалите на младоженците

Поправка на купа Fimo като сватбен подарък

Сватбени подаръци домашна декорация на стена снимка

Сватбени подаръци домашен сапун във формата на сърце

Друг вариант е да подарите нещо за новия семеен апартамент на младоженците, който сте направили сами. Например, можете да направите купа от полимерна глина за дреболии – ключове, бижута, с инициалите на младоженците. Това е наистина лесно и под снимките по -горе ще намерите и инструкции за картини. Домашните декорации, като страхотно стенописно сърце, което сте направили сами от хартия или парчета дърво, също биха били прекрасна изненада. Създаването на държач за снимки или ароматна свещ за булката и младоженеца е също толкова лесно. И ако сте много близки приятели с булката и младоженеца, можете да създадете специален фотоалбум за вас – той може да включва и снимки от сватбеното тържество.