Направи си сам - направи си сам

Идеи и съвети за сватбени значки, които ще улеснят избора

На такива уникални събития като сватби не трябва да се пропускат никакви подробности. Защото малките неща са много важни за усещането, с което булката и младоженецът и гостите се прибират. Ако подготвите успешни подаръци и декорации, много от тях вероятно ще вземат някои от тях със себе си. Това със сигурност ще ви напомни за прекрасните моменти, които споделяхме за дълго време. Само поради тази причина си струва да планирате „малки неща“ като значките за сватбата. Имаме готови за вас няколко съвета, които в същото време представят актуалните тенденции в сватбите.

Игли с интересна символика изглеждат много модерни

Сватбени щифтове - красива луксозна идея

Пин за сватбата със съобщение

Коронната криза изглежда е налице от морална и философска гледна точка, за да изпрати най -накрая някаква повърхностност в миналото. Тази тенденция съществуваше и преди, но изглеждаше, че ще отнеме много години, за да се приложи. Сега промяната изглежда наистина радикална.

Опитваме се да се наслаждаваме на всеки момент и да се учим от него. Що се отнася до сватбените декорации, вече не само бижутата са от значение. Всичко трябва да изглежда добре, но и да остави съобщение. Цветовете и формите на значката за сватбата трябва да символизират нещо – лоялност, обновяване, стабилност в живота и т.н. Те могат да съдържат и писмени съобщения. Те също са щастливи да разкажат нещо за семейната история на булката и младоженеца. Ако имате семеен символ или знак, той може да се превърне в тема за дизайн на значка.

Тенденцията е за неутрални тоалети. Ето защо такива носилки с неутрален цвят са много забележими

Сватбен щифт - идея за изкуствени цветя

Това е сигурно за вашето облекло

Много сватби в момента са декорирани в един цвят. Тогава всичко е само в бяло или друг неутрален цвят. Човек обича да избира рокли за булката и младоженеца, както и за гостите, изработени в един нюанс. Класическият външен вид също е все по -предпочитан. Но за да отговарят на концепцията за сватбата, те трябва да бъдат адаптирани към нея чрез определен детайл. Значката за сватбата би могла да поеме точно тази роля.

Темата за природата е много популярна

Пин сватба - страхотни цветя в розов цвят

Луксозни и асиметрични форми

В съответствие с модните тенденции, детайлите, които придават на класическия тоалет специален характер, трябва да бъдат или асиметрични, или малко по -луксозни. Те правят цялото нещо по-интересно, по-индивидуално, по-свежо, по-актуално. Вижте костюмите, носени от принцове и други кралски особи! Бизнес облеклото също следва класическата линия. Това се разхлабва от малък, луксозен детайл с футуристичен или поне геометричен или асиметричен характер.

Истинските цветя все още са много добра идея

Pin сватба - страхотна идея - костюм

Универсален характер

Дори ако стриктно определите цвета и дрескода за сватбата, пак ще има някои разлики в стила на тоалетите за гости. В крайна сметка гостите вероятно ще изберат различни видове текстил. Платът е едно от съвременните средства за мода, което осигурява разнообразие и комфорт едновременно. Значките трябва да бъдат избрани по отношение на дизайна и материала, така че да изглеждат добре за всички. Същото важи и за механизма за свързване.

Черепът е странен, но за някои хора точно правилната оригинална и вълнуваща идея 

Pin сватба - страхотен череп

Връзка с природата

Иглички с флорални мотиви доминират в нашите снимки. Те могат да бъдат подходящи както за мъже, така и за жени. Темата за природата излиза на преден план все по -често. Разбира се, сватбите на открито са основна тенденция тази година. Красивите цветя, независимо дали са истински, изработени от плат или други материали, хармонизират с околната среда.

С щифтовете можете да направите сватбата си да изглежда малко по -благородна 

Сватбен щифт - страхотен дизайн и страхотна идея

Една тема – различни значки

Сватбите с ясна основна тема в декорацията са много популярни. Значките за гостите могат да бъдат различни, веднага щом бъдат подчинени на общ девиз. Природата, семейната история, някои неутрални цветове и материали могат да бъдат свързващият елемент.

Отидете за оригинални идеи

Сватба със значка - бяла блуза страхотни идеи

Модерно и вълнуващо

Ние ви дадохме някои ключови съвети за сватбени значки, но разбира се, вие също трябва да бъдете креативни. В крайна сметка става въпрос за разбиране на основния принцип зад всичко това. Трябва да започнете от актуалните модни тенденции на сватбените тържества и след това да ги приложите при избора на значки. Те трябва да съответстват на тази тенденция или просто да я представят. Освен това, както всички останали детайли, значките трябва да създават настроение и вълнение, емоции и индивидуалност! Защото това е ТЕНДЕНЦИЯТА в момента!

Сребърните и белите камъни биха били модерна идея за сватбени игли

Сватбени щифтове - прекрасни идеи

Неутралните контрасти са модерни

Пин сватба в бял и черен цвят

Подарете на гостите част от семейната история!

Сватбени щифтове - страхотни семейни идеи - прекрасни

Сватбен щифт - много елегантна идея

Златен елемент - страхотна идея - сватбен щифт

Сдържаните бижута са модерни тази година

Сватбена идея в бели и сребърни значки

Интересни идеи за сватбени значки

Червени и бели сенчести сватбени значки

Много красиви цветя от сватбени щифтове от плат

Много страхотни идеи за сватбени значки

Друга традиционна идея за значки 

много хубав костюм - страхотна идея - сватбен щифт

Сребро и синьо - идея за сватбени значки

страхотни няколко пина идеи значка сватба

страхотни бели цветя - значка за сватбена игла

страхотен бял дизайн - значка за сватбена игла

бяло цвете върху черен костюм - сватбена значка