Направи си сам - направи си сам

Чиста гъвкавост: перфектната стелажна система за всяка стая

Рафтовата система на детайли се определя като нещо много модерно, защото не прилича на типичен рафт. Тук той преминава на ниво, по -високо от конвенционалните варианти и това ниво гарантира 100% гъвкавост и монохромен интериорен дизайн. В следващите параграфи ще намерите най -важните подробности за таблото.

Една стелажна система за всичко

pegboerad аксесоари

Началото на стелажната система

Началото на този тип стелажни системи е поставено в големите пазарни вериги и големите компании и до днес придават голямо значение на такива рафтове. Пегбордът е известен по целия свят като „pegboard“ и се използва за много проекти „направи си сам“, тъй като леката конструкция не изисква никакви предварителни познания. В наши дни рафтовите системи се смятат за най -добрият начин за излагане на продукти в магазините.

Във всеки супермаркет, аптека или магазин за хардуер рафтовете са разположени на различни места. Този тип табла се различава много малко от вариантите, подходящи за интериорна декорация, но принципът остава същият.

Поддържайте дома си подреден

Оформление на концепцията за дизайн на пегборд

Дизайн на табла

След големия интерес към последната ни статия „Направи си сам“ за „Pegboard“, събрахме редица различни и атрактивни идеи за всеки вкус.

Дизайнът на таблото зависи много от функцията на рафтовата система. Това означава, че за всяка стая има определен ред, структура и цветова схема. Ако искате да използвате таблото за инструменти, можете да проектирате неутрална и в същото време лесна за поддръжка повърхност. Друга възможност е металната конструкция или позиционирана на тавана. Поради тази причина стабилната конструкция е особено важна и лесна за поддръжка дъска може да се подрежда редовно. В този случай дървените варианти не се препоръчват.

Гъвкавостта и привлекателният вид могат да бъдат комбинирани, но това изисква малко въображение и опит. Стелажната система е част от декорацията на стената и точно затова трябва да изберете подобен или подходящ цвят. Можете да направите дизайна с боя за метал или дърво, но оставете достатъчно време да изсъхне, преди да започнете да го монтирате на стената. Цветове като червено, жълто, черно и зелено не работят особено добре на таблото. Неутралните цветове са една от тенденциите тази година и това важи и за рафтовите системи. Можете също така да използвате еднакъв цвят като дизайна на стената, за да направите “таблото”. Определено бъдете креативни с дизайна, ще си заслужава!

Таблото е идеално за аксесоари

идеи за декоративни стелажни системи

Поставете рафтовата система „pegboard“

В сравнение с други стелажни системи, таблото няма конкретно положение. Нашите идеи са представени в почти всяка стая и се надяваме, че ще намерите подходящо вдъхновение. Целта на стелажната система е да осигури 100% гъвкавост и ред у дома и поради тази причина трябва добре да помислите кое място е най -подходящо.

Голям брой собственици на жилища поставят „дъските“ в гаража или в мазето. Предимствата са ясни: практични, гъвкави и достатъчно големи за инструменти. Ножици, отвертки и подобни материали могат да се съхраняват там много лесно. Занаятчиите, които работят от вкъщи и изпълняват различни проекти, предпочитат таблото.

По -добра организация и гъвкавост в едно

гаражни идеи и съвети стелажна система

Стелажната система може да има много важна функция за ежедневието ни във всяка стая. Перфектният пример е таблото, разположено в коридора. Чадъри, аксесоари за дома или други ежедневни предмети много често са необходими в последната минута, преди да напуснете къщата.

Дървената дъска осигурява стилен външен вид

аксесоари идеи и съвети стелажна система

Стелажните системи винаги осигуряват по -добър ред у дома. Но не всички варианти са толкова лесни за изграждане, колкото таблото. В галерията със снимки ще намерите перфектно подходящо табло за всяка стая. Нека се вдъхновите от многобройните идеи.

Таблото може да се използва и в кухнята

концепция за дизайн на кухненски дъски

Свежият дървен цвят значително ще подобри външния вид

   diy nae идеи и съвети стелажна система

DIY рафт за DIY материали? Звучи добре, нали?

цветове pegboard дизайн концепция

Практически позиционирайте ежедневните предмети!

идеи за коридори и съвети стелажна система   идеи идеи и съвети стелажна система идеи pegboard дизайн концепция Идеи и съвети стелажна система идеи за система за кухненски рафтове  поръчайте идеи и съвети стелажна система Съвети за идеи за пегборд pegboard идеи и съвети стелажна система Стена с идеи за пегборд Идеи за пегборд Съвети за идеи за система за рафтове

Концепция за дизайн на рафтове табла за спане7

дървен дизайн pegboard концепция за дизайн

Цвят на концепцията за дизайн на пегборд Оформление на концепцията за дизайн на пегборд Концепция за дизайн на дървена дъска

Бъдете креативни с дизайна на таблото

Концепция за дизайн на pegboard

Ясно и много практично!

инструменти pegboard7