Направи си сам, градина

5 прости стъпки как да изградите свой собствен бар брояч от палети

Идеи бар брояч, изработен от палети

Когато дните станат по -дълги и по -топли навън, всичко, което можете да си представите, са хладни напитки в градината. И къде по -добре, отколкото на бар плот, изработен от палети? В 10 прости стъпки можете да изградите бар брояча, за който сте мечтали. Палетите са лесни за получаване безплатно или за малко пари. По този начин можете да имате собствен бар и да се насладите на различни коктейли много евтино.

Изградете свой собствен бар: само 5 стъпки до бара, за който мечтаете

палети за бар брояч

Какъв материал имате нужда?

3 палети с подобен размер, 1 лист шперплат, палубни винтове (различни размери), 5 -инчови болтове, тръба от силикон, торба с портланд цимент, уплътнител и бормашина

Стъпка 1: десният палет

правилен обхват на бар брояч

Лентата трябва да бъде висока около 40 инча и дълга около 6 ‘, а ако имате късмет, можете да намерите три палета с подобен размер, две отпред и една разделена наполовина за страните. Първо отрежете парчетата от дъските, след това подредете двете палети, които ще свържат предната част на шината. Отстрани, разрежете палета наполовина с пробивна машина, след това скъсете дъските до желания от вас размер (около 18 инча). Не забравяйте предварително да пробиете палетите, в противен случай съществува риск те да се спукат. Сглобеното скеле изглеждаше така. Можете да вземете чинията от стара маса.

Стъпка 2: Прикрепване на палетите

Приставка за бар брояч

След като изрежете палетите, прикрепете предните две с два 5-инчови болта и лепило за дърво. След това прикрепете страните с палубни винтове и лепило за дърво. Осигурете повече площ на бетонния връх. Можете да подредите с 1 × 3.

Стъпка 3: рафтовете

рафтове за пресови барове

С количеството напитки, които се използват за коктейли, рафтовете не могат да липсват. За да направите лентата по -стабилна, изградете рафт в центъра от 2 × 4 и го залепете. След това просто добавете страничните части 2 × 4 отгоре и в средата. Можете също така да добавите 2 × 4 към вътрешните страни, за да изградите дъска. Намерете лист шперплат и го използвайте за рафтовете, изрежете листовете с мозайката. дъно

Стъпка 4: плотът на масата

рафтове за пресови барове

Има много варианти за плотове. Можете да ги купите или да ги вземете от стара маса. Разбира се, можете сами да вземете това решение. За начало направете формата на плота от меламин, крайната форма ще бъде 74x18x1. 5, меламинът се нарязва с половин инч по -дълго отстрани, за да се побере дебелината на меламиновата плоскост. След като формата е фиксирана с винтове. Прокарайте линия от силиконов уплътнител по ъглите, така че горната част да има гладки ръбове. Също така отрежете телената армировка с около сантиметър по -къса от всички страни. Смесете бетона според инструкциите на торбата и започнете да запълвате формата. Почукайте лака на бетона с мистрия и оставете въздушните мехурчета да вибрират. Напълнете дупките с цимент.

Стъпка 5: резултатът

бар брояч готов

Пълен! Сега всичко, което можете да направите, е да се насладите и да бъдете щастливи от това, което сте направили със собствените си ръце. Все още има много идеи, които можете да добавите към вашия бар брояч – светлини, отварачка за бутилки, рафт от палети за бутилка вино или други забавни неща. Можете също така да направите своя бар брояч с LED ленти, много подходящ за коктейл. Включването на мивка също е много добра идея. Може да се свърже маркуч за отпадни води. Столове, изработени от палети, вървят идеално с бар плота и защо не диван от палети? Открийте другите ни идеи за изграждане на собствен бар от палети! Все още имаме много идеи на нашия сайт, които да възпроизведем, като висящо легло за повече комфорт през лятото и уютна градинска хижа за зимата. Сигурни сме, че можете да ги изградите и сами с творчество.

Изграждането на брояч е лесна задача 

Изградете пъстър брояч

Бар, изработен от европалети

Бар, изработен от европалети

Палетният бар осигурява добро настроение през лятото!

Изградете брояча сами

Изградете сами бар брояч за терасата 

Направи си сам бар от евро палети

Брояч от палети с LED осветление

Изградете брояча сами от палети

Палетният бар гарантира добро настроение

Брояч от европалети за кухнята

Брояч от европалети за кухнята

Изградете сами бар брояч за терасата

Изградете бар с дървени панели

Изграждане на лента - инструкции за копиране

бар брояч tikibar

бар палет за напитки

Бял брояч на палети