Направи го сам

Занимания за деца – изпълнете лятото на децата си със смислени занимания!

Занимания за деца, висящи върху дървена архитектураЗанимания за деца през лятото

Преодолейте скуката и насърчете повече творчество в свободното време на децата си

Едва ли има дете на този свят, което да не намира лятната ваканция за страхотна. Но този сезон е голямо предизвикателство за родителите. Намерете още идеи за творчески и интелектуални дейности?

Сега сте попаднали на правилното място.

Тук имаме 10 идеи, които се надяваме да ви помогнат в това.

1. Здравословният сън и посещенията на приятели са улеснени с двуетажни легла. Вижте двуетажните легла на Ikea на тази снимка! Няма ли това да е нещо и за детската стая във вашата къща. Те разпространяват добро настроение и превръщат съня с приятели в неусложнена афера. Правилно боядисани, тези мебели също се появяват индивидуално и точно подходящи за вашите цели.

Една проста идея за декорацията: можете да добавите големи букви към леглото. Това може да е любима фраза или името на вашето дете.

Простата комбинация от синьо и бяло успокоява и насърчава интелектуалното развитие.

2. Бъдете креативни с дизайна на мястото за съхранение.

Искате ли да включите детето повече в домакинството? Творчески и интересни кошници, в които могат да съхраняват любимите си играчки, биха били прекрасно решение. Това ще направи цялата работа много по -вълнуваща. Можете да монтирате съдовете на рафт или на куки на стената.

Можете да добавите нова подредена функция в количка за преместване на книги от една стая в друга! Кредата и цветните моливи са прибрани в кофата, окачена на стената на снимката. Супер проста и същевременно гениална идея, нали??

3. Създайте свое собствено пространство

Превърнете задния двор в абсолютно необичайно и вълнуващо място! Имаш ли стръмен хълм? Изградете изкачваща се планина на хълма. Бъдете креативни и се забавлявайте да го проектирате.

Внимание! От съображения за сигурност трябва да потърсите съвет от професионален конструктор! В крайна сметка става въпрос за безопасността на вашите деца.

Преодолейте скуката и насърчете повече творчество в свободното време на децата си

Занимания за деца дървена стена за тенис на маса

4. Намерете място за игрална маса

Не е нужно да инвестирате много в чисто нови парчета. Вече използвана маса за пинг-понг е абсолютно достатъчна, няма да я намерите?

Уверете се, че имате маса, за да запазите нещата за една нощ

Забавления за деца килер за червени столове килим

5. Уверете се, че имате маса, където можете да запазите нещата за една нощ.

Редовното подреждане, когато децата са около къщата, е много изтощително. В много случаи това също е абсолютно ненужно. Вашите деца работят ли по по -сложни проекти? Осигурете това пространство за съхранение на техните инструменти и компоненти от процеса.

По този начин ще насърчите самочувствието на децата и желанието им за дългосрочни проекти, които изискват търпение. Ще откриете, че тяхната работа е достатъчно важна, за да бъде устойчива. На свой ред ще спестите малко време, за да изчистите другите важни неща в живота.

Създайте зона за изкуство отвън

Дейности, които децата рисуват в градината

6. Създайте зона за изкуство отвън

Искате ли да правите по -цветни и живописни проекти с децата си и защо не го направите на дъното на мръсотията си? След това можете да създадете зона за художествени проекти в градината, на верандата или на друго открито пространство.

Една проста работна маса като тази на снимката е достатъчна. Този и няколко други инструмента на поляната са идеалното решение за лятото.

 Табуретки, фотьойли, конзолни столове, хамаци и декоративни люлки

Дейности за деца хол хамак с дървена греда

7. Включете някои забавни мебели в стаите

Това могат да бъдат необичайни табуретки, фотьойли, конзолни столове, хамаци и декоративни люлки. Всички те са популярни сред децата и осигуряват дългосрочно забавление.

И всъщност една от тези мебели може също да се превърне в любимото ви място.

Децата обичат малките стаи, които могат да служат и като скривалища

Тематична книга за детски топки

8. Възползвайте се от пространството в резервните шкафове и мястото за съхранение.

Децата обичат малките стаи, които могат да служат и като скривалища. Следователно можете да почистите неизползваните килери и складови площи и да ги превърнете в малки, уединени детски площадки.

Това може да стане доста лесно: в повечето случаи всичко, от което се нуждаете, е завеса и няколко играчки.

Създайте стена, използвайки само материали, предназначени за творческа работа на художник

Занимания за деца за боядисване на зелен стол за маса

9. Създайте стена, използвайки само материали за творческа работа на художник

Детето трябва да се научи да бъде независимо. Колкото по -рано, толкова по -добре, нали? За да му помогнете с това, можете да проектирате стена само с детайли за този творчески процес. Столове, маси, различни креда, моливи и маркери са неща, от които се нуждаете за пълноценен работен процес. За по -големите деца можете също да поставите ножици, лепило и различни пликове там. Но предварително проверете дали сте готови да ги използвате безопасно. Направете известно обучение и се консултирайте с техните учители, ако е необходимо.

Разчитайте на намаляване и опростяване

Дейности детско легло бяла стълба

10. Разчитайте на намаляване и опростяване

Чувствате се ограничени навсякъде в ежедневието. Създайте усещане за широта и свобода в дома си. Разходете се из стаите с децата си и се отървете от всички счупени обекти за игра. Простата и подредена среда е много по -здравословна за психиката на децата.

Това е от нас за днес! Сега е твой ред. В днешния свят, изпълнен със стрес, прекарването на свободното време на децата със значими дейности е предпазна мярка за тяхното здраве. Способността да бъдат креативни със собствената си свобода по -късно ще ги направи щастливи хора. Трябва да разглеждаме играта като място за убежище от стресиращото ежедневие. Насърчавайте този процес. Между другото, той също ще ви научи на нещо.

Lauren Leonard Interiors, Tess Fine, Charleston Home + Design Mag, Landing Design & Development, d2 interieurs, Annette Tatum, Fractal Construction LLC, Platt Builders, Kropat Interior Design, Jessica Helgerson Interior Design