Направи го сам

Правете 14 неща през лятото

Планът може да бъде много добро нещо – ако включва хамаци, игри на открито и пресни плодове във фермата

Летният списък е чудесен начин да се уверите, че отделяте време да направите каквото искате, преди сезонът да приключи. Вероятно искате да добавите много елементи към списъка си, например: да отидете на кратки пътувания, да прекарате цял ден на плажа, да отидете на бейзболен мач, да скочите в езеро или да разточите омар в любимата си барака за миди – но какво ще кажете за забавните неща, които можете да правите, без да излизате от дома? Помислете за тези 14 идеи във вашия списък.

Правете 14 неща през лятото

Нещата в лятната къща

1. Направете снимка на къщата си. Години след това, независимо дали все още живеете в дома си или сте се преместили на друго място, може би си заслужава да имате някои спомени от домашния си живот, какъвто е днес. Направете няколко снимки отвън, от другата страна на улицата и всяка седалка отвътре, както и специални детайли като белезите на ръста на вашите деца върху рамката на вратата или гледката от любимия ви прозорец.

Летният списък е чудесен начин да се уверите, че отделяте време, за да направите каквото искате

Нещата в летното шезлонг плувен басейн

2. Поставете превключвателите на балкона. Няколко дни у дома през лятото могат да бъдат още по -сладки, ако отделите време да украсите дома и вътрешния двор. Почистете тези шезлонги и се поглезете с някои пухкави нови кърпи или възглавници, купчина книги и любимите си ледено студени напитки.

Няколко дни у дома през лятото могат да бъдат още по -сладки, ако отделите време да украсите дома и вътрешния двор

Нещата в летния хамак

3. Закачете хамак. Просто да лежиш на бриз в хамак е релаксиращо – всъщност да се отпуснеш в едно е още по -добре! Ако нямате пергола, в която да закачите хамака, намерете такъв при продавача, който идва със собствена свободно стояща рамка.

Направете снимка на всеки човек, който посещава къщата ви това лято и поставете всички снимки на хладилника или на специалната дъска

Нещата в летни еклектични снимки

4. Опитайте се да включите ново в книгата за гости. Направете снимка на всеки човек, който посещава къщата ви това лято и поставете всички снимки на хладилника или на специалната дъска. Нарастващото претрупване на снимки ще бъде като непрекъснато променяща се технология – и до края на лятото ще имате достатъчно, за да попълните албум.

Външен душ

Нещата са еклектични през лятото

5. Добавете лятна функция на открито. Външен душ, фурна за пица, огнище, филмов екран … или всички те могат да имат своето място на открито. И хубавото е, че повечето от тези проекти могат да бъдат завършени с голямо разнообразие от бюджети.

Превърнете вашия гараж или навес в използваемо пространство

Нещата в летния външен дизайн

6. Превърнете вашия гараж или навес в използваемо пространство. Защо да напускате гаража или навеса точно там, когато биха могли да бъдат използвани като студио, работилница или стая за пинг-понг? Нека плановете ви за стаята ви мотивират, за да можете да започнете да я използвате преди лятото да приключи.

Опитайте игра без тревни площи

Нещата в летния пейзаж

7. Опитайте игра без тревни площи. Няма ли трева? Настройте игра на купи или петанк на чакълест път или алея.

Украсете с находки от бълха пазар

Нещата в лятната трапезария

8. Украсете с находки от бълха пазар. Освежете дома си с бюджет, като търсите летни бълха пазари и бълха пазари за изгодни находки. Освежете находките си с лак или нови копчета.

Започнете с материали, които вече имате и потърсете идеи за проекти, които ви харесват

Нещата в лятната всекидневна

9. Опитайте проект за рециклиране. Погледнете изоставените си неща за повторна употреба и може да успеете да създадете нещо напълно ново, без да създавате и стотинка. Започнете с материали, които вече имате и потърсете идеи за проекти, които ви харесват.

Консервираната храна е популярен избор за консервиране на плодове

Нещата в летния еклектичен глас

10. Запазете реколтата. Следващия път, когато дойдете за награда за висок сезон – независимо дали е от собствената ви градина или от ферма – достатъчно, за да вложите малко пари за по -късно. Консервираните храни са популярен избор за консервиране на плодове, но ако варенето на буркани не е вашата идея да се забавлявате в горещ летен ден, замразете плодовете. Замразявайте плодовете или прасковите на филийки, за да не се слепват, след което ги сложете във фризерна торба.

Къмпинг в задния двор

Нещата в летния пейзаж са зелени

11. Къмпинг в задния двор. Поставете палатката, изпържете s’mores над огнището и в тъмното, само за забавление на най -малките, кажете им, че сте дълбоко в планината. Всъщност дори и да не искате да спите навън, палатките и типите остават страхотни временни летни къщички за деца.

Накрая разпечатайте всички тези снимки и направете стена на галерията

Нещата в летните снимки

12. Накрая разпечатайте всички тези снимки и направете стена на галерията. А, цифровата ера. Ако сте като мен, повечето от вашите снимки съществуват само на твърдия диск на компютъра ви. Опитайте се да промените това лято, като отпечатате любимите си. Напълнете цяла стена с рамки за забавен, еклектичен вид.

 Лятото е чудесно време за стартиране на проект за преустройство на кухня

модерни кухненски неща през лятото

13. Участвайте в голям проект за обновяване. Ако сте го планирали, лятото е чудесно време да започнете проект за преустройство на кухня.

Оптимизирайте нещата си, за да имате повече място за това, което наистина искате да правите

Нещата в лятната спалня

14. Опростете … и след това просто се отпуснете. Оптимизирайте нещата си, за да имате повече място за това, което наистина искате да правите.

Кажете ни: какво има в летния ви списък? Какво друго ще правите във вашата къща или градина това лято? Очакваме с нетърпение вашето съобщение!

Стрийтър & Сътрудници, Отдел за обновяване, Wettling Architects, Going Home To Roost, Annie McElwain Photography, Carlos Delgado Architect, Clayton&Little Architects, Dara Rosenfeld Design, Kristie Barnett, The Decorologist, Alex Amend Photography, Big Girls Small Kitchen, Annette Tatum, Alykhan Velji Design, SchappacherWhite Architecture D.P.C., Justine Hand