начин на живот

Винтидж индустриален дизайн оформя настроението в студентския хотел в Барселона

Студентският хотел, показан по -долу, е приказен пример за модерен интериорен дизайн в много отношения. От една страна, имаме работа с чудесна интерпретация на индустриалния дизайн в рамките на съвременна еклектична концепция. Освен това можем примерно да наблюдаваме как имиджът на една марка може да бъде отпечатан и все пак да интегрира различни съвременни тенденции. В крайна сметка имаме работа с чудесна комбинация от международен модерен стил, която е очаровала учениците по целия свят и изразява някои местни културни особености.

Функцията на еклектизма е да дефинира отделни зони

Индустриален дизайн; модерен интериорен дизайн;

Индустриалният дизайн заварява много функции тук

Студентският хотел е термин сам по себе си от няколко години. Основната функция се разбира от името. Тук имате възможност да пренощувате в космополитен град. В същото време младите пътуващи студенти могат да се срещнат с други хора, които споделят приблизително същата житейска ситуация и интереси.

Мястото също се утвърждава съвсем логично като съвместно работно пространство. Учебни и други съответни проекти могат да бъдат разработени и обсъдени. Разбира се, всичко е придружено от културен обмен. Това се насърчава от атмосферата и възможностите за забавление. Индустриалният дизайн се появи като подходящ отговор за обединяването на всички тези идеи и функции под един покрив.

Стенният дизайн също насърчава творчеството на учениците

страхотен индустриален дизайн за кът за сядане

Запазване на собствената ви идентичност, независимо от отчитането на международните тенденции

Студентският хотел се намира в Барселона, в квартал „Възможна сек“. Той е част от имота на кампуса в яхтеното пристанище. Всички тези обстоятелства са предпоставка за много международна атмосфера. Студенти от цял ​​свят идват тук и трябва да могат да се идентифицират с атмосферата. В допълнение към индустриалния стил и неговия универсален характер, в съвременния интериорен дизайн има и други елементи, които допринасят за това. Необичайна, модерна инсталация оформя разделението на стаята и дизайна на стената. Ярките цветове и форми на мебелите карат настроението да изглежда комфортно и игриво едновременно. Цялото нещо също има нещо от Мемфис от 70 -те години – друг обединяващ стил. Растителната декорация и доминирането на синия цвят придават на този модерен дизайн средиземноморски характер.

Индустриалният дизайн и стилът на Мемфис доминират сред различните стилове

индустриален дизайн индустриално пространство подразделение

Всички детайли също имат функция

На пръв поглед много детайли са просто игриви и провокативни. Това важи например за различните надписи на стената. Всички тези елементи допринасят за изпълнението на основната функция на сградата. Те са основа за творчески дискусии, помагат за разделяне на различни зони, които могат да се използват за научна работа и други проекти от различни групи или индивиди.

Пред тази червена стена зелените растения идват на своите места

индустриален дизайн стена от червена мрежа

Формула, която е относително лесна за прилагане другаде

Този модерен интериорен дизайн, съчетан с винтидж индустриален дизайн и другите елементи, води до еклектика, която може да се приложи успешно на много други места. Тук имаме страхотен синтез от студентски живот, пространство за съвместна работа и евтини забавления и забавления. Подходящо място за студентите във всеки голям или незначителен студентски град по света, нали??

Синьото засенчване, заедно с растенията, разпространява средиземноморски усет

столове с акцент в индустриалния дизайн и монтаж

Плочките са практичен и същевременно интересен фон за тази работна зона

зона за индустриален дизайн с плочки

Детайлите на този модерен интериорен дизайн гарантират добро настроение

индустриален дизайн в средата на стаята

Игрите и другите възможности за забавление са съществена част от концепцията

маса за тенис с индустриален дизайн

Интериорният дизайн на тази стая също изглежда много космополитен

маси за индустриален дизайн за изучаване и хранене

Комуникацията с околната среда е гарантирана чрез големи прозорци

индустриален дизайн страхотен дизайн на прозорци

Съвременната архитектура на този хотел вече се забелязва на входа

стая с жълта стена индустриален дизайн

Взаимодействието на различните цветове е перфектно на всички места

страхотен дизайн на стени индустриален дизайн