начин на живот

Китайски комбиниран хороскоп 2016 за зодия Везни

октомври везните зодия хороскоп зодия зодия везни

Хороскоп на зодия Везни 2016: Комбиниран хороскоп с китайските зодии

Какво очаква Везните през новата 2016 година?

Родени ли сте под зодията Везни? А ти какъв си според китайския хороскоп? Знаете ли как комбинацията от тези две ще повлияе на съдбата ви през 2016 г.?

Можете да научите повече за това в следващите няколко реда на тази статия.

Зодия Везни-плъх

октомври зодия зодия мъж везни мъж

Везните-Плъхове имат всички шансове за успех през 2016 г. Предпоставка за това обаче е следното: Трябва да се научите да разчитате на приятели и познати. Имате твърде много трудности, за да можете да се справите сами.

 Вол от Везни

везни хороскоп зодия зодия зодия октомври октомври

Не е за вярване колко лековерни понякога могат да бъдат биковете на Везни. Това създава много проблеми за тях и техните близки. Според хороскопа, Везните Вол се нуждаят от стабилен човек, който да застане до тях.

Везни-тигър

везни хороскоп октомври зодия везни

Везните постигат много на лично ниво. Вашата харизма ще привлече противоположния пол невероятно силен. Някои започват или поне се опитват да живеят за чужда сметка през втората половина на годината.

 Зодия Везни-Заек

зодия везни жена хороскоп везни

Според хороскопа, Везните-зайците са наводнени със семейни проблеми в началото на годината. Всъщност няма да имате достатъчно време да правите нещо друго, освен да се грижите за тях. Това е нещо добро. Но при никакви обстоятелства не трябва да пренебрегвате собственото си здраве. Защото в случай на заболяване те не биха могли да бъдат от никаква помощ на други хора, приятели или членове на семейството.

Дракон Везни

хороскоп везни зодия везни октомври зодия

Враг номер 1 на хората Везни-Дракони според хороскопа за 2016 г. е тяхната собствена страст. Ново хоби или нов интересен човек ще ги разсее от основните им занимания. Истината е, че Везните-Дракони не се интересуват от саморазвитието през следващата година. Но този път е изключително добро! Те се нуждаят от почивка и според хороскопа могат да си го позволят тази година.

Везни-Змия зодия

везни хороскоп октомври зодия зодия везни мъж

Хората с тази комбинация от зодии имат прекрасни перспективи по отношение на саморазвитието. Всичко също показва финансови печалби. Не забогатявате веднага. Ще откриете обаче правилния път към трайно подобряване на собствения си материален просперитет.

Везни – кон

зодия везни хороскоп везни китайски зодия

Според хороскопа Конете Везни са хора, които винаги копнеят за истината и справедливостта. Не са необичайни спорове с приятели и роднини относно техните собствени принципи. През новата 2016 година те успяват да правят компромиси по -успешно. Това води до много годежи и сватби.

Зодия Везни-кози (овце)

зодия везни везни хороскоп везни зодия

Според хороскопа за 2016 г., Везните-Кози ще открият в себе си талант за водене на други хора. Това ще ги вдъхнови да работят в екип за собствените си идеи. Годината е много благоприятна за тези, които искат да открият собствен бизнес.

Маймуна Везни

везни зодия хороскоп везни зодия знаци везни

Според хороскопа маймуните Везни през 2016 г. имат шанс да живеят в истинска хармония със себе си и външния свят. Препоръчително е да се отдадете на творчески дейности. Маймуните Везни могат да покажат своите таланти на целия свят. Това не само им носи популярност, но в много случаи и финансова стабилност.

Везни-Петел зодия

октомври вещички зодии Хороскоп зодии Везни

Везните, които също имат китайската зодия Петел, трябва да се грижат добре за собственото си семейство. По този начин те не трябва да забравят приятелите си, които често са им помагали. Не трябва да сте скъперници и да използвате правилно времето и парите.

Куче Везни

октомври зодия зодия зодия

Според хороскопа Везните с китайската зодия Куче трябва преди всичко да мислят за собственото си здраве. Най -важното е, че живеете в хармония със собственото си тяло. Съществува риск от оплаквания за болки в краката и проблеми с високо кръвно налягане.

Зодия Везни – Прасе

октомври зодия хороскоп везни зодия знаци везни

Прасетата Везни също трябва да подчертават вътрешната си хармония. Трябва да се отървете от хората и обстоятелствата, които ви безпокоят излишно.

Много коренно променят живота си и не изпитват истинско щастие до края на годината.

Пожелаваме на всички Везни балансирана година!

 хороскоп везни зодия везни жена