начин на живот

Изгарянето на мазнини става лесно: тези съвети ще ви помогнат!

ефективни и бързи съвети за изгаряне на мазнини за отслабване

Къде отива мазнината след “изгарянето”?

Знаете ли, че специалистите не са съгласни как точно да опишат процеса на изгаряне на мазнини? Някои смятат, че мазнините се използват за енергия и топлина по време на тренировка. Други обаче смятат, че те се изхвърлят в урината.

Други смятат, че се превръщат в мускули.

Изгаря мазнините ефективно и бързо

изгаря мазнините ефективно и бързо, съвети за отслабване

По този начин мазнините изчезват!

изгаря ефективно мазнините и бързо отслабва с удоволствие

Всъщност нищо от това не е точно. Тъй като ясното осъзнаване на това е част от здравословния живот, днес искаме да дадем малко повече яснота по тази тема. Вярваме също, че това знание може да ви доближи до по -здравословен живот.

Изгаряйте мазнини като професионалист

изгаря мазнините ефективно и бързо съвети

Нашата информация днес се основава на доклади от BMJ и Medical News Today

Излишните мазнини и въглехидрати се превръщат в вид мазнини, наречени триглицериди. Процесът, чрез който можете да изгорите тази мазнина, се нарича редокс реакция. Изследователите следват този процес. Те установили, че чрез изгаряне на мазнини 84% от материята се превръща във въглероден диоксид, а част – във вода. Това осъзнаване не е ново. Но мнозина изглежда са ги разбрали погрешно и в резултат са разпространили неверни твърдения.

Бягайте в парка всяка сутрин

Ефективно и бързо изгаряне на калории за джогинг

Разделянето на енергията също е свързано, но не всичко е толкова пряко свързано, както си мислят някои хора. Защото превръщането на материята в енергия не е лесно нещо.

Вярвайте в успеха си!

Изгаряйте мазнините ефективно и бързо и отслабвайте

Изборът на храна е от голямо значение

За много хора с наднормено тегло проблемът се крие в тяхната резистентност към влиянието на хормоните лептин и инсулин. Лептинът помага за регулиране на апетита. Ако сте устойчиви на него, ще загубите способността да чувате сигналите му. Има някои съвременни средства, които не помагат много в това отношение. Например, доказано е, че фруктозата може да допринесе много силно за развитието на такава резистентност. Това продължава да блокира загубата на мазнини.

Отслабвайте с удоволствие

изгаря мазнините ефективно и бързо отслабва тайле

Първата стъпка би била да се замени преработената храна с непреработена храна. От съществено значение би било и намаляването на броя на подсладените напитки. Течността, от която всъщност се нуждаете, всъщност е водата. Нищо друго.

Яденето само на плодове и зеленчуци между тях също може да помогне за премахване на мазнините от тялото, които са се натрупали за дълъг период от време. По този начин бихте могли също така значително да намалите нуждата от захар. Можете да постигнете същия ефект, като ядете наистина малко или почти нищо веднъж седмично или като пропуснете основно хранене между храненията.

Плодове и зеленчуци в ежедневното меню

изгаря ефективно мазнините и бързо яде плодове

Плодовите сокове са богат източник на здраве

изгарят ефективно мазнините и бързо пият плодови сокове

Упражненията преди хранене рано сутрин също биха отишли ​​много по -далеч в процеса на изгаряне на мазнините. Опитайте се да слушате собственото си тяло и да почувствате точно кога е необходимо.

Не забравяйте да правите коремни упражнения преди хранене

ефективни и бързо изгаряне на мазнини коремни упражнения

Бели и кафяви мазнини

Когато хората говорят за изгаряне на мазнини, този факт също се пренебрегва. В нашето тяло има различни групи мазнини и те реагират по много различни начини. Ако искате да изгаряте мазнините бързо и ефективно, трябва да сте наясно и с тези особености.

Имате късмет, когато имате повече кафяви мазнини. Защото те могат да бъдат обработени ефективно и бързо. Изгарянето на бели мазнини бързо и ефективно, от друга страна, е изключително трудно. Те са тези, които са истинският проблем и водят до силно наддаване на тегло.

Борбата с мазнините

изгаряне на мазнини бързо упражнение редовно фитнес студио

Но ето добрата новина:

Човек може да превърне белите мазнини в кафяви

Вместо да се опитвате бързо да изгорите белите мазнини, всъщност би било много по -лесно, ако ги превърнете в кафяви мазнини. Първият вариант би бил да се показват по -ниски температури. Така че, когато се затоплите, тялото ви ще изразходва много повече мазнини и калории. Може да се използва и ледотерапия. Можете също да превърнете белите мазнини в кафяви, като правите редовно различни упражнения. Последното се случва чрез работата на специален хормон, наречен иризин.

Правете редовно различни упражнения

изгаряйте мазнините бързо, спортувайте

Навиците, които могат да направят ефективното изгаряне на мазнините правило за вашето тяло

По-голямата част от този живот е свързан с избора на здравословни или не толкова здравословни навици. И трябва да се подчертае отново: трябва да слушате тялото си. Много хора смятат, че намаляването на калориите и увеличаването на интензивността на упражненията автоматично ще направят всичко перфектно. Това със сигурност не е вярно. Защото, както казах, глюкозата, която често се среща в нискокалоричните храни, предизвиква силна резистентност към лептина. Така че, вместо да броите калориите, обърнете внимание на качеството на това, което ядете и каквото и да правите с тялото си.

Физически дейности

Изгаряйте мазнините ефективно и бързо тренирайте във фитнеса

– Упражнения, разчитащи на разнообразие в вида на упражнението; бъдете активни през целия ден, седнете възможно най -малко и ходете колкото можете.

Имате нужда от разнообразна тренировка

Изгаряйте мазнините ефективно и бързо, тренирайте усилено

Скачането на въже е най -доброто фитнес упражнение

изгарят ефективно мазнините и бързо върховете скачат на въже

– Направете своя собствена стратегия, която включва и някои гладни участъци; Не е нужно да правите това постоянно, а само когато почувствате, че хормоните, които намаляват апетита, са устойчиви.

Здравословна, нискокалорична и вкусна храна

плодовете и ядките изгарят мазнините ефективно и бързо

– Обърнете внимание на качеството на храната; продуктите трябва да са много естествени и в идеалния случай да идват от органични пейзажи; Купувайте по -малко висококачествени продукти, отколкото много с дефекти; Първите ни зареждат по -бързо поради интензивния си вкус.

Яжте риба поне веднъж седмично

изгаря мазнините ефективно и бързо здравословно хранене риба

Винаги имайте предвид всичко това и скоро ще постигнете желаните резултати! Желаем ви успех в изгарянето на мазнините!

    Какво всъщност е здравословно за организма??       

изгаря мазнините ефективно и бързо какво да ядете

Ползите от авокадото

изгаряне на мазнини бързо хранене здравословно авокадо

Здравословна закуска

изгаряне на мазнини бързо хранене здравословна закуска

Редовно пийте здравословна вода с лимон

изгаряне на мазнини бързо пийте здравословна вода

Насладете се на летните плодове!

изгаряне на мазнини бързо пийте вода плодови сокове летни плодове