начин на живот

Годишен хороскоп 2021: общи прогнози и щастливи зодии – част 2

В първата част на нашата статия описахме общите астрологични тенденции за следващите месеци. Нека да бъдем малко по -конкретни с годишния хороскоп за 2021 г.! По -долу ще разделим зодиите според техните елементи и ще опишем тенденциите към тях. Обърнете внимание на факта, че в допълнение към основния ни зодиакален знак, има много други аспекти във вашия личен хороскоп, като нашия Асцендент и Луната играе решаваща роля. Също така направете проучване, за да имате пълна представа за това, което ви очаква през следващата година!

Водолей и Близнаци ще бъдат особено удобни през 2021 г.

Годишен хороскоп за езотерични идеи за 2021 г.

Въздушни зодии Водолей, Близнаци и Везни – най -щастливите зодии тази година!

Зодия Водолей и революцията

Тази година е под знака на Водолей. Поради това хората с тази зодия ще чувстват свързана енергия навсякъде. Това не е задължително да улесни годината, но ще донесе много чист въздух.

Това е вятърът на радикална промяна в живота ни, енергията на промяна и революция, както и справедливост и стремеж към социална справедливост.

Всички зодии трябва да бъдат активни тази година

Годишен хороскоп 2021 г. - различни зодии

Близнаци – комуникация и ориентация

Тази година ще имаме много нови идеи и това идеално се вписва в енергията на близнаците. Трябва да използвате различните аспекти на живота и импулсите за собственото си развитие. За да извлечете максимума от него, трябва да сте достатъчно мъдри за това. В противен случай можете просто да загубите концентрацията си и по този начин ценно време поради многото различни идеи. Независимо от това, годината остава положителна за тях, макар и малко хаотична.

Материално зададените зодии като Телец ще трябва да преразгледат личните си ценности през 2021 г.

Годишен хороскоп за 2021 г. пари и късмет

Зодия Везни

Годишният хороскоп 2021 г. за зодия Везни показва голям брой бизнес партньорства. Това е много благодарна година за тези от вас, които искат да работят върху социалния си имидж. В този случай успехът е почти гарантиран. В личен план те може да са твърде трезви и прагматични. Но това също ще ви спести от ненужно разочарование.

Хората с огнени зодии се нуждаят от много сили, за да се справят с емоциите си 

Годишен хороскоп за 2021 г. Хороскоп за годината

Огнена звезда – работете с емоциите!

Овен

За Овните следващата година може да бъде доста меланхолична. Угризението за пропуснатите възможности е много на преден план. Задачата тук е да признаем, че всеки опит е ценен. Той може да ви служи много добре в настоящия момент, ако се фокусирате правилно върху него.

Звездната карта на всеки човек има много индивидуални аспекти 

Годишен хороскоп 2021 г. интересни зодии

Лъв

Лъвът може да се наслади на дългоочаквания блясък и успех и през 2021 г., но само в близост до хора, които проявяват разбиране и любов. С други думи, работата трябва да се комбинира с поддържане на човешки контакт. Уважението и емоционалната интелигентност сега са по -популярни от всякога.

Слънцето, луната, асцендентът – това са всички важни аспекти на нашия личен хороскоп

Годишен хороскоп 2021 идеи за звездна карта

Стрелец

Тенденцията да се сбогуваме с изтощени и безсмислени отношения продължава и за зодия Стрелец тази година. Добрата социална динамика ще предложи много нови перспективи. Това също ви дава повече смелост да преодолеете и да преодолеете остарелите модели. Точно това ще направят мнозина през 2021 г.!

Всички ние трябва да бъдем по -социални тази година

2021 Плажен морски хороскоп

Земния зодиакален знак

бик

В зодия Телец много лечебни процеси вече са активирани през 2020 г. Тези хора са открили кои материални ценности са устойчиви и кои са нетрайни. Въпреки това, за да могат най -накрая да преодолеят старите поведенчески модели, те трябва да проявят още повече смелост тази година, отколкото миналата година. Съвместните материални проекти, които наистина служат добре на обществото, трябва да бъдат най -високият приоритет.

Страхотна снимка - страхотен зодиакален годишен хороскоп 2021 г.

зодия Дева

Съдбата подготвя много приятни изненади за Дева през 2021 г. Но в същото време те ще поставят големи предизвикателства пред своя интелект. Става дума за възможности и богатства, които не са толкова лесни за разглеждане. Можете да използвате това, ако проявите наистина добра интуиция, много човечност и социално осъзнаване.

Всеки знак на зодиака изпитва свои собствени предизвикателства, но като цяло трябва да действаме заедно през 2021 г. 

различни зодиакални идеи годишен хороскоп 2021 г.

Козирог

Както бе споменато в първата част на статията, тази година всички трябва да преодолеем егоизма си. Това следователно ни предпазва от конфликти, болести и поражения. Можем да постигнем всичко, ако зачитаме общите нужди на обществото. Козирозите ще усетят тази тенденция най -много. Сега необясними обстоятелства трябва да бъдат изведени на чиста основа. Старите дългове се изплащат в пряк и преносен смисъл на думата, за да можете да се примирите със собствената си съвест.

страхотни прогнози годишен хороскоп 2021 г.

Воден зодиакален знак

риби

Рибите по принцип са готови да се жертват за другите. Винаги са го правили по този начин и тази година най -накрая няма да се чувстват сами в това. Ще изпитате много щастие и успех във всяка област от живота си. Трябва да използвате това като стабилна основа за бъдещето.

Годишен хороскоп 2021 страхотни идеи

рак

Ракът е може би най -чувствителната зодия от всички. Атмосферата за социални промени и подобрения ще ви се отрази много добре тази година. Това носи на Раковете много вътрешен мир и спокойствие. При тези обстоятелства те могат да използват интуицията си по -добре от всякога. Това би им позволило да мотивират своите колеги и приятели и успешно да подкрепят или реализират съвместни проекти с тях.

Годишен хороскоп за 2021 г. всички зодии

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион ще успеят, ако преценят правилно времето и ресурсите си. Точно като близнаците, трябва да се съсредоточите и да не позволявате да се разсейвате от целта. Като лидери на социална промяна имате шанса да покажете уменията си за съпричастност и работа в екип.

Изводът е, че 2021 г. ще ни държи далеч от скуката и ще донесе много събития и емоции със себе си. Той има много силен положителен потенциал. Въпреки това, за да усетите това и наистина да го изчерпите, трябва да разпознаете по -дълбокия смисъл на предизвикателствата. Освен това човек трябва да преразгледа собствените си ценности и да стане по -човечен. Това е, което в момента носи щастие, успех, здраве и пари. Желаем ви прекрасна 2021 година!