Начин на живот, тенденции

Undercut Men – Как да носите косата си със стил!

Undercut Men - Как да носите косата си със стил!

Мъжествен, стилен и модерен – с тези три думи можем да създадем усещането, че мъжка подстригана прическа дава на всички жени. Никоя друга мъжка прическа не оказва толкова голямо влияние върху женския пол като подстригване. Този модерен външен вид се счита за „любим на всички времена“ през годините. „Мъжките прически“ с тази прическа са особено подходящи за мъже, които преследват добре поддържан джентълменски стил. Ако искате да накарате всички женски сърца да бият по -бързо, тогава прочетете нашата статия за „Undercut Men“ и се оставете да се вдъхновите!

“Undercut Men” – Историята зад съвременния облик

Undercut Men - Как да носите косата си със стил!

Искате ли да подправите външния си вид с нещо по -смело? Вие решавате тази класика сред мъжете – модерните къси прически. Подстриганата прическа подчертава мъжката харизма на мъжете и все още може да се носи. Прическата “подстригани мъже” е силно повлияна от “Холивудските лоши момчета” и известни футболисти. Подбиването съчетава отличителни знаци, оформени от 80 -те и хипстърската мода на 2008 г. Пробивът на подбиването идва в Европа малко по -късно – през 90 -те години, отколкото в САЩ. Това се дължи на факта, че техно музиката имаше своя разцвет в Европа през 90 -те години. В миналото тази прическа е служила за разграничаване от обикновените граждани до субкултурите. В днешно време няма такова разграничение и тази прическа се радва на все по -голяма популярност.

Подстриганата прическа – лицето на модата в мъжките прически 2017

Подстриганата прическа - лицето на модата в мъжките прически през годините

Този вид се смята за толкова привлекателен, защото контрастира на тесните страни на лицето и на дългата горна коса. И все пак тази прическа изисква малко поддръжка, за да изглежда красива и обемна. Поради гъвкавостта и носенето на подстригването, тази прическа се трансформира в градски феномен и популярен вид в мъжкия свят днес. Тази подстригване предлага много варианти, като прическата “мъже със странична коса”, “подстригване с преход” и др. Разнообразието от възможности описва тази прическа като подходяща за всички случаи. Независимо дали парадирате с коса по разхвърлян начин или я оформяте с гел, тази прическа ще подправи визията ви.

Отидете на прическа „подстригани жени“

Сложете един

В днешно време е модерно да се говори за „унисекс“. Ето защо прическата под формата на подстригване не може да бъде описана само като мъжка или женска. Все повече жени избират къса прическа, която се характеризира с мъжки подстригани прически. Звезди като Риана, Пинк и Майли Сайръс разчитат на прическите „подстригани жени“ и изглеждат фантастично. Тази прическа не само подправя цялостната ви визия, но и вашата личност. Независимо дали имате дълга, средно къса или къса коса, подстригването пасва на всички форми на лицето, дължината на косата и цветовете на косата. Горната коса може да се стилизира на вкус – със сешоар, преса за изправяне, пяна за коса или гел за коса, така че да постигнете желания вид.

Фризьорският салон – правилното място за вашето подрязване

Фризьорският салон - правилното място за вашето подрязване

Не се притеснявайте да изразявате своята индивидуалност. Смелата прическа с подстригване може да добави екстравагантен щрих към външния ви вид. Но къде да получите най -доброто представяне? В наши дни класическата бръснарница отново е фокусът на мъжкия свят. Фризьорският салон дава на своите посетители усещане за класическа, носталгична цялостна картина поради обзавеждането от еластична кожа и напомня за бившите фризьорски салони. От друга страна, се въвеждат някои иновации като голям 50 -инчов HD телевизор. Там не работят прости фризьори. Бръснарите предлагат на мъжете комбинация от добра прическа, която те създават с помощта на острието на бръснача и стабилните им ръце, и необикновено преживяване, което безплатната чаша скоч ще подобри. Бръснарницата не е само фризьорски салон, но и мъжки клуб, в който се чувстваш добре и се грижиш много добре.

Бръснарницата не е само фризьорски салон, но и мъжки клуб, в който се чувствате добре и се грижите добре.

За капак можем да направим само това допълнение, че мъжката вселена от прически се върти около подбиването. Ако вече сте решили прическа с подстригване, отидете в местния бръснарски магазин и се насладете на комбинацията от щедро изживяване и красива прическа. Новата прическа ви гарантира, че всички погледи ще бъдат насочени към вас. Ние все още ви даваме гаранцията за увеличаване на женския интерес към вас.

Смела прическа с подстригване може да добави екстравагантен щрих към външния ви вид.

Бръснарницата - идеалното място за подбиване с преход

Идеи за къси прически

Разнообразието на мъжката подстригана прическа - кой подрязване подхожда на формата на лицето ви?

Идеи за мъжки къси прически

Дейвид Де Хеа с подбиване - повече снимки можете да намерите тук!

Идеи за мъжки прически

Подстригването е една от любимите прически на мъжете

Мъжка прическа Sidecut е на мода в наши дни!

Разнообразието от подстригана мъжка прическа

Ето как изглеждат мъжките прически през 2017 г.

Ето как изглеждат мъжките прически през 2016 година

Намерете перфектния подрез за вашата форма на лицето

От

Как се казва тази мъжка прическа?

Каква е тенденцията сред мъжките прически - подбиване

Непрекъснатият с преход е вашият външен вид, защото ...