Mode, trends

Sorte kjoler – det mest moderne look, inspireret af stjernerne

sorte kjoler Golden Globes

Intet tøj har påvirket modehistorien så meget som den lille sorte kjole. Det er stadig et must for enhver kvindes garderobe i dag og garanterer et super stilfuldt og feminint look uanset anledningen. Tjek denne artikel for de seneste modetendenser i 2018, der er forbundet med denne altid aktuelle kjole. Nedenfor præsenterer vi outfits fra de mest berømte skuespillerinder ved den 75. Golden Globes -ceremoni, der fandt sted den 7. januar i år i Beverly Hilton. Arrangementet var præget af, at næsten alle kvindelige Hollywood -stjerner bar sorte kjoler – som et tegn på solidaritet med kvindebevægelsen “Time’s up”, der erklærede sig imod seksuel chikane og for mere ligestilling mellem de to køn. Udover de nyeste trends finder du også interessante fakta om historien om den sorte kjole herunder. God fornøjelse med at læse!

Sorte kjoler – et must for enhver kvindes garderobe

sorte kjoler super stilfulde Nicole Kidmann

sorte kjoler med v-hals Natalie Portman

sorte kjoler smukke Penelope Cruz

Den lille sorte kjole er en “opdagelse” af den verdensberømte designer Coco Chanel. Modellen, hun designede, var enkel og elegant, men også relativt kort, hvilket virkelig var skandaløst i perioden efter Første Verdenskrig. Årsagen – den sorte farve var kun forbeholdt de efterladte enker. Med kjolen ville designeren vise, at kvinder trods deres sorg skulle tænke på fremtiden. Tøjet dukkede op i amerikanske Vogue i 1926 og har været ekstremt populært lige siden. Sorte kjoler er stadig populære i dag blandt kvinder i forskellige aldre og er glade for at have på hver lejlighed – til fester, på kontoret, ved officielle arrangementer. Og da stjernerne ofte bestemmer de nyeste trends i modeverdenen, præsenterer vi dig for de smukkeste sorte aftenkjoler ved de 75. Golden Globes herunder.Vi håber, at du finder inspirerende ideer til dit eget look!

Stjernernes sorte kjoler ved Golden Globes 2018

sorte kjoler elegante Naomi Campbell

sorte kjoler provokerende Kerry Washington

sorte kjoler originale Nina Dobrev

overdådige sorte kjoler Kendall Jenner

sorte kjoler stilfulde Diane Kruger

sorte kjoler super elegant smukke Dakota Johnson

Ved Golden Globes -ceremonien beviste berømtheder – Emma Watson, Nicole Kidman, Natalie Portman og mange andre – hvor spændende sorte kjoler kan være. I stedet for kedeligt og ensformigt så de sorte outfits originale og super stilfulde ud – på grund af de specielle stoffer, snit og mønstre, det unikke tilbehør og glitrende detaljer. Tag et kig på billederne – de kunne være et glimrende eksempel på, hvordan du skal bære den klassiske sorte kjole og kombinere den med sko, dametasker, smykker og endda en frisure. Derudover illustrerer stjernernes udseende 4 vigtige tendenser i sort kjole, der ville være meget trendy i 2018. Læs videre for at finde ud af alt om det!

Det mest moderne look, inspireret af stjernerne: Højhalsede kjoler i sort

sorte kjoler højhalsede Alicia Vikander

sorte kjoler ekstravagante Millie Bobby Brown

sorte højhalsede kjoler Emma Watson

sorte kjoler med fjer Angelina Jolie

Den første store trend på den røde løber var de højhalsede kjoler. Angelina Jolie bar en imponerende Armani -kjole med fjer og en ren top, og skuespillerinden Millie Bobby Brown optrådte i et ekstravagant outfit af Calvin Clein. Emma Watson og Alicia Vikander var også meget stilfulde i højhalsede kjoler.

Provokerende kjoler uden stropper

sorte kjoler gennemsigtige Jessica Biel

sorte kjoler pragtfuldt elegante Heidi Klum

sorte kjoler halsudskæring dyb Emilia Clarke

sorte kjoler simpelthen elegante Gal Gadot

sorte kjoler top strikket Allison Williams

Mange skuespillerinder valgte provokerende bandeau -kjoler uden stropper til arrangementet. Blandt dem var Jessica Biel i en original, gennemsigtig kappe af Dior, samt skuespillerinden Alisson Williams, der optrådte i en vidunderlig kjole af Armani med en orange-grå ​​strikket top. De to damer satte håret op og havde originalt tilbehør på – armbånd, øreringe, halskæder, der supplerede deres outfit.

Kjoler med en dyb halsudskæring

sorte kjoler provokerende Kate Hudson

sorte kjoler med dyb halsudskæring Katherine Langford

sorte kjoler korte Halle Berry

sorte kjoler pragtfuldt gennemsigtige Catherine Zeta Jones

Den næste store trend, der blev set ved Golden Globes, var de faldende kjoler med udskæring. Den unge skuespillerinde Katherine Langford valgte en attraktiv langærmet Prada-kjole strikket i taljen, mens Eva Longoria valgte en slank sort kjole med en dyb V-udskæring. Catherine Zeta-Jones så simpelthen smuk ud i en smuk, halvgennemsigtig kjole, og Halle Berry optrådte i et provokerende “Naked Outfit”.

Sorte kjoler med en skulder

sorte kjoler med en skulder Emma Stone

sorte kjoler elegante Reese Witherspoon Eva Longoria

sorte kjoler med en skulder Saoirse Ronan

Den sidste trend, der blev lagt mærke til ved Golden Globes 2018, var de sorte kjoler med en skulder. I sådanne modeller var dekoreret med blonder, broderi og rhinestones skuespillerne Emma Stone, Reese Witherspoon og Saoirse Ronan.